- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
hackeeeee #40672 üzenetére
No, mivel többször előkerül a porszűrés.
Nekem annó porszűrő szivaccsal volt megoldva: ez egy ritka lyukú szivacsszerű anyag, amin simán jön-megy a levegő, kb. 3-4mm vastag. Így esetleg olyan helyen lehet alkalmazni, ahol nem látszik, mert pl. oldallapi venti elé nehezen berakható, főleg úgy, hogy ne rontson a kinézeten.
Erről nincs saját képem, mert amelyik házamban volt ilyen, már nincs nálam, egyébként hasonló, mint a porszívókon alkalmazott szivacs, csak azoknál vékonyabb:Jelenleg, pedig porszűrő "vászon" van elől és az oldalsó ventilátor előtt is. Ez ugyan az az anyag, mint ami a porálarcok legbelső rétege. Jó légáteresztő és természetesen jó porszűrő is.
-
sketchifun
senior tag
válasz
hackeeeee #40684 üzenetére
Az a tervem, hogy mivel csak 17 éves vagyok, nyáron elmegyek melózni, és veszek egy új gépet.
Abban az esetben láthattok majd matt fekete - fehér kombót, Sharkoon MS140 kivitelben. (Tudom, nem a legjobb ház, de nekem ez tetszik.
A tervek:
- A világítós ventit kihajítom belőle, és Arctic Cooling F12-esek fognak bekerülni
- Corsair CX430W vagy Sharkoon WPM400 táp, fekete-fehérre harisnyázott kábelekkel
- Tápot takaró matt fekete plexi
- VGA-ra valamiféle Backplate, lehetőleg matt fekete vagy fehér.Azon filózok, meg keresgélek, hogy létezik-e matt fehér hűtő.
Ha nem, akkor mennyire költséges egy eloxáltatás, meg tudják csinálni matt fehérre? -
tatabánya
senior tag
válasz
hackeeeee #24254 üzenetére
én egyszerűen levágtam a nem használt kábeleket a CX400ról is 1db molex szár maradt egy csatival (ezeket úgyse használom). satából is az utolsó csatirésztől megszabadultam, 4 eszköznél szintén nem lesz több bent a jövőben sem. ezek eredményeként megszabadultam a feleslegesen logó részektől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest