- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Félig funkció, félig dizájn. A funkció is elsősorban praktikumot takar (nem lógnak be a gépbe a kábelek felülről, könnyebb kábelmenedzsment, jobb modding potenciál). A marketing-ről ne is beszéljünk.
Nem egy házat építettem (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7) és használtam már, szóval rengeteg tápelrendezést kipróbáltam (alul, felül, állitva, fejjel-lefelé, elszeparálva stb.). Jelenleg egy Stacker-ben vannak a cuccaim, ami ugye egyszerre alsó és felső-tápos. Tesztelgettem egy ideig ebben is, de ugyanarra jutottam, mint eddig mindig.
Alsó-tápos elrendezésnél ha alulról szív a táp, akkor jó pár fokkal melegebb a táp belseje mert szerintem egyszerűen nem jut annyi friss levegőhöz (kb. 2 centiméter van a ház alatt) és ugye a burkolat miatt sem tud belőle légmozgás nélkül távozni a hő (semi-passive tápoknál ez sokat jelent), ha ventivel felfelé van akkor halkabb is és hűvösebb is.
Ha a ház tetejében van a táp, akkor hasonló a hőmérséklete, mint amikor alulról szív, tehát nem itt a leghűvösebb természetesen, viszont nagyon nagy mértékben segít a házban felfelé szálló meleg levegő eltávolításában már amikor jár a ventije, így a ház belső hőmérséklete és vele együtt az alkatrészeké is sokat csökken (belső hőm. 4-6 fok, alkatrészek 1-3 fok, de szinte mindennél).
Szóval én egyáltalán nem vagyok elájulva az alsó-tápos házaktól. A tápnak végső soron jobb lenn (még jobb elszeparálva), de minden másnak rosszabb (persze ha valaki akar a házába 2-3 plusz ventit annak mindegy, sőt jobb az alsó-tápos elrendezés, de én például nem akarok). Akik pedig azt mondják, hogy jó de a felső elrendezésnél a proci, vga meg minden más melege is fűti a tápot és ez milyen rossz szegénynek azok nyugodtan próbálják ki, 2-4 foknál többet biztosan nem jelent, elenyésző a dolog főleg, hogy a nem gyári hűtők 90%-a a házból hátrafelé kitolja a meleget.
egyébként én úgy vagyok vele inkább a tápon keresztül menjen ki az a kis plusz hő, mint hogy akár csak egyel is több ventit kelljen betennem a házba. Ez persze másodlagos amikor moddingol az ember, de ez mindennel így van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged