- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Grózi
veterán
válasz
KAMELOT #68413 üzenetére
Na ne már...
Egyszer ajánlod az Aio-t,utána meg kijelented hogy szar...
Van belőle jó is és megvan a létjogosultsága is.Épített víz esetén pedig mindketten tudjuk,hogy a belépő szint is simán 120K. Ott az Arctiv LF széria aio-ban,ami 35K és elégedetten használják nagyon sokan.Természetesen nem az épített víz kategória,de árban sem. -
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #68413 üzenetére
Hogy érted, hogy szar az összes?
Kb. 1 évente rámjön, hogy na most veszek egy kompakt vízhűtést, de mindig marad bennem kérdőjel (elvagyok a léggel, csak csúnyák és nagyok) és elnapolom....most megint rajtam van az aio "láz", ezért kérdem.
Mivel mindenképp fehéret akarok, sok választásom nincs emiatt, [ezzel ]szemezek egy ideje.
Ez sem jobb, mint egy drágább lég? -
Pickle Rick
senior tag
válasz
KAMELOT #68409 üzenetére
Gondoltam ra, de regebben 2x is megszivtam veluk. Mind2 esetben hangos volt a pumpa amit nem birtam elviselni. Most ennel a buildnel ugy voltam vele h kiprobalok egy felsobb kategorias levegos hutot. Eddig nem bantam meg. Hangtalanul teszi a dolgat, bar valo igaz, eleg batar egy allat.
-
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #68325 üzenetére
Később sem, én hajlok rá, hogy ez az egész szarság a hagyományos PC gaming végét jelenti.
2 év alatt a 60x növekedést mutat fel a kriptovaluta piac, ma épp 61ezer dollárnál járunk, egyre több befolyásos ember (Musk) és cég teszi a bizalmát és a pénzét ebbe a szarba, ha kipukkan, nagyot fog szólni, ez biztos.... de mikor? -
-
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #67919 üzenetére
Ez csak 120x57, de kettő van, így már elférek én is.
80 centi széles a lábhely, szerintem nincs ember akinek nem férne be a lába, alul a falnál megy a 2 fűtés cső, azon van a lábam, mezítláb persze.
Nem vagyok dagadt, de karcolom a 115 kilót, nekem így sem kényelmetlen. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
KAMELOT #67689 üzenetére
Ismerem magamat, ha most epitenek egy beleposzintu loop-ot a kesobbiekben ugyis upgradelnem, ugy meg ugyanaz az eredmeny. Majd ha egyszer keszenallok ra akkor raharapok a nyelvemre es kipengetem akarmennyibe is keruljon, de most eppen nem eget lyukat a zsebemben 600 euro
.
-
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #67370 üzenetére
de, jobb lett volna....csak mivel az NZXT nek nincs egész európában szerviz / logisztikai központja, és képviselete, hanem csak a nagykerek direkt maszekolásán keresztül jut be egyáltalán az országba, így alkatrészt nem is lehetett máshonnan rendelni, csak US központból
60-70K-s házat emg nem cserél naponta az ember, arra pár ezrest megéri rákölteni 1-2 cserepanelért -
sebixxx
tag
válasz
KAMELOT #67319 üzenetére
Tervben volt meg 1x, de aztan letettem rola, igazabol ez is eleg jol huti a procit meg ugy a hazban is szerintem eleg jo a szellozes es azt se mondanam, hogy hangos, sot egesz halk...
No meg nem tudom, de nekem meg tetszenek ezek a nagy batar torony hutok is.
Viszont nincs kizarva majd egyszer vmi vizhutes sem mert azok is tetszenek..
Egy eve mar nem valtoztattam a gepen a legutolso befektetes 2018 karacsonyan volt egy 1440p 165hz gsync monitor igaz csak TN panelos mert IPS ezekkel a parameterekkel eleg huzos lett volna, de megvagyok vele elegedve, igy erre a felbontasra azt mondom, hogy kb tokeletes a konfig a proci se mai darab meg a kartya is kezd oregnek szamitani, de meg latok bennuk siman legalabb egy 2 evet.. -
válasz
KAMELOT #67141 üzenetére
Na, miután megkaptam az oltás adagom, itt van még pár kép a gépről.
Levettem az oldalát, illetve kikapcsoltam a világítást, hátha így már tényleg látszik.A port nézzétek el pls, hétvégén akarom kitakarítani.
Egy HAF912-ben dolgozó 3570K-t és 7870-et váltottam.
A cuccok vásárlásnál eredetileg nem figyeltem a színekre vagy esztétikára, de valahogy minden fekete/szürke lett a végére, aminek kifejezetten örülök. Ház választásnál viszont már szerettem volna valami szépet. Eredetileg egy Lian Li O11-et akartam, de sajnos sehol nem lehetett kapni és kicsit drágának találtam, valamint akkor még nem volt tervben a 6 QL120-as venti (amik nélkül szerintem bugyután nézett volna ki az O11).Végül ez a videó döntötte el nálam, hogy az NR600 is királyul fog kinézni.
Meg is vettem az NR600-at, egy CoolerMaster ML360R-el párosítva.
Nem voltam nagy RGB párti, de mivel már majdnem minden cucc azzal jött alapból, így gondoltam "embrace it" és hozzácsaptam még 3 CoolerMaster MF120 RGB ventit. Ezekkel a cuccokkal nagyon hasonlóan nézett volna ki a gép, mint most. Vásárlás után viszont megőrített a ventik hangja, így 2 héten belül visszavittem. (MF120-ak rettentő idegesítő hangot adnak ki)Végezetül a Corsair H150i-t választottam, mellé pedig beszereztem apróról nagyon jó áron 6 QL120-ast, amivel így kerek lett a build. A H150i eredeti ventijeit kicseréltem a QL120-akra. Esetleg még a radi mögé beférne a 3 eredeti venti és lenne push-pull hűtés, de sajnos egyelőre nem tudom rákötni a +3 ventit semmire, valamint a hőmérséklettel így is meg vagyok elégedve.
Kábelmenedzsment terén igyekeztem a maximumot kihozni, de ennél jobban sehogy se tudtam megoldani. Főleg úgy, hogy a Corsair blokkjából konkrét kábeldzsungel jön ki.
Alul az USB alaplapi headerje meg túl vastag ahhoz, hogy megtörjem és alul vezessem el.
Közel sem tökéletes, de egyelőre a gép alkatrészeit és kinézetét illetően elégedett vagyok. Következő menet a perifériák update-je lesz, mert azokkal rendesen el vagyok maradva.
-
tasiadam
veterán
válasz
KAMELOT #67046 üzenetére
Ingyért volt a quadro
És nem hiszem h megérné a váltás. Most 1080p 60hz-n játszom 65fps korláttal, és ott az 580 tökéletesen elég. Ha lecserélem 1060-ra, nem vagyok előrébb. Ha 1070-re, vagy 1660 superre cserélem, akkor meg feleslegesen kiadok kétszer annyi pénzt, amennyibe az 580 kerül. Most meg ingyen van annyi CUDA magom, amennyivel már tudok gyakorolni/próbálkozni.
-
DonDennis
senior tag
válasz
KAMELOT #66938 üzenetére
Na jó de ezek hatalmasak
ezekhez képest egy o11 egy mini itx. Nekem régen sokáig volt HAF X-em ami még lehet kisebb is ezeknél de utána rájöttem nem kell ekkora, ha jó és minőségi egy ház akkor lehet bele szépen és könnyen építeni még ha kisebb is, számomra az o11-ez volt. Nem mellesleg baromi letisztult és szép de mindenkinek más a szép.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
KAMELOT #66935 üzenetére
Néztem videókat az evga házról ,de amennyire szép ,annyira nem tűnik minőséginek ,szellőzése sem vlmi nagy alkotás.
Lehet marad az a két ház ,amiket eddig néztem:
Phanteks Eclipse P600S vagy NZXT 710i ,de még a Thermaltake házak is nagyon bejönnek ,csak nem tudom milyen minőségűek. -
jones965
Modder
válasz
KAMELOT #66857 üzenetére
Egy custom vga-t, mint pl a Mátrix csavarozhatsz Te rendesen, akkor is meghajlik egy normál elrendezésű alaplapban megfelelő alátámasztás nélkül. - és itt nem az ugyancsak i/o helyre csavarozható alátámasztásra gondolok, hiszen annak is a forgáspontja oda esik mint a vga-nak. Egy ilyen vagy hasonló lehet eredményes.
-
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #66850 üzenetére
egy példát / linket tudsz mutatni ? a harisnyázott kábelekre ?
igazából a táppal a semi-moduláris jellegét leszámítva nincs semmi gond, így akármennyire győzködöm magam, nem éri meg csak emiatt cserélni, főleg úgy hogy még bőven garis. Amúgy sincs túl nagy keletje a használt tápoknak szerintem
Így a legkézenfekvőbb megoldás az alaplapi fő kábelek + vga kábeltoldó harinyázása lenne + maradékot max kötegelve elrejteni a ház aljába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged