- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KAMELOT #67141 üzenetére
Na, miután megkaptam az oltás adagom, itt van még pár kép a gépről.
Levettem az oldalát, illetve kikapcsoltam a világítást, hátha így már tényleg látszik.A port nézzétek el pls, hétvégén akarom kitakarítani.
Egy HAF912-ben dolgozó 3570K-t és 7870-et váltottam.
A cuccok vásárlásnál eredetileg nem figyeltem a színekre vagy esztétikára, de valahogy minden fekete/szürke lett a végére, aminek kifejezetten örülök. Ház választásnál viszont már szerettem volna valami szépet. Eredetileg egy Lian Li O11-et akartam, de sajnos sehol nem lehetett kapni és kicsit drágának találtam, valamint akkor még nem volt tervben a 6 QL120-as venti (amik nélkül szerintem bugyután nézett volna ki az O11).Végül ez a videó döntötte el nálam, hogy az NR600 is királyul fog kinézni.
Meg is vettem az NR600-at, egy CoolerMaster ML360R-el párosítva.
Nem voltam nagy RGB párti, de mivel már majdnem minden cucc azzal jött alapból, így gondoltam "embrace it" és hozzácsaptam még 3 CoolerMaster MF120 RGB ventit. Ezekkel a cuccokkal nagyon hasonlóan nézett volna ki a gép, mint most. Vásárlás után viszont megőrített a ventik hangja, így 2 héten belül visszavittem. (MF120-ak rettentő idegesítő hangot adnak ki)Végezetül a Corsair H150i-t választottam, mellé pedig beszereztem apróról nagyon jó áron 6 QL120-ast, amivel így kerek lett a build. A H150i eredeti ventijeit kicseréltem a QL120-akra. Esetleg még a radi mögé beférne a 3 eredeti venti és lenne push-pull hűtés, de sajnos egyelőre nem tudom rákötni a +3 ventit semmire, valamint a hőmérséklettel így is meg vagyok elégedve.
Kábelmenedzsment terén igyekeztem a maximumot kihozni, de ennél jobban sehogy se tudtam megoldani. Főleg úgy, hogy a Corsair blokkjából konkrét kábeldzsungel jön ki.
Alul az USB alaplapi headerje meg túl vastag ahhoz, hogy megtörjem és alul vezessem el.
Közel sem tökéletes, de egyelőre a gép alkatrészeit és kinézetét illetően elégedett vagyok. Következő menet a perifériák update-je lesz, mert azokkal rendesen el vagyok maradva.
-
Életem első olyan gépe, ami (szerintem) jól is néz ki.
Cuccok az adatlapomon.
Íme a masina:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest