- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
-
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Laraxior #59844 üzenetére
Nem! De mondjuk azt a 3-as monitorkompozíciót is kicserélhetné egy hajlított 4k-s monitorra, mert így kávástól nekem elég illúzióromboló. Anno én is próbálkoztam Eyefinity-vel, de még hosszútávon sem tudtam megbarátkozni vele. Inkább átmentem egy-kijelzős 40+-os méretre (FHD) és tervben van a 4k-ra átállás is. Ég és föld a kettő... Soha nem mennék vissza többmonitoros megoldásra. Ha meg még ennél is nagyobb képre van szükségem, ott a projektor (bár ez már egyre ritkább igény)...
-
Laccoss
addikt
válasz
Laraxior #59802 üzenetére
Régi rossz ATX táp, aminek 12centis ventije van, szétszeded, és máris megvan a vasdarab, pont oda illő, csak a rögzítést kell megoldani, pár lyukat fúrsz a vasba, és rácsavarozhatod a 5.25"os helyre (ahol a dvd olvasót is rögzítenéd).
Fan attachment, vagy fan mount, fan mount bracket néven találhatsz ilyesmit.
-
válasz
Laraxior #57398 üzenetére
Neked köszönhetően ma elővettem azt a régi házat és elkezdtem átalakítani. A HDD box elforgatása nem létszükséglet, mert egy igen termetes GTX570-et sikerült gond nélkül bele tenni a rendszerbe. Aztán ha már itt voltam gondoltam "esettanulmány" szinten beleépítek mindent, arra az esetre ha a "mostani PC-t lecserélem és nincs kedvem új házat venni".
Az eredmény engem is meglepett. Persze volt egy jó fél nap a kábelrendszer áthelyezése és mivel van IDE is, egyértelmű hogy SATA meghajtók esetén csak jobb lehet a helyzet. 2DB HDD gond nélkül elfér, az SSD lehet macerás, ami ha minden kötél szakad bárhol lehet a gépben bármilyen helyzetben
Jól látható a Gigantikus vga (az ASUS így járt), ettől jóval kisebb most a 770 és valószínűleg tartom hogy ahová az 570 befér, oda a 980 is
... MSI változatban mindenképp. Egyedüli bosszantó dolog a fent lévő táp, és az egyébként tényleg szűkös hely, de ha megveszek simán csinálok alá egy dobozt ahol csak a táp van, és a nem szükséges huzavona is alul lenne, csak az élő vezetékek jönnének fel.
Persze sokkal nagyobb a valószínűsége hogy majd teljesen új ház lesz, de így már megnyugodtam hogy kis türelemmel ez is jó lenne
-
GumisPeter
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
-
-
-
-
sestertius
őstag
válasz
Laraxior #27673 üzenetére
Én már lassan megszokom, hogy minden kütyüt Pestrő hozatok...
Szerencsére nekem oda jár a cimborám melózni, és mindig lehozza nekem, posta költség így nuku...Tényleg, Blabcsi debreceni - de gondolom három gyerkőc mellett a saját gépére sincs ideje, nehogy a miénkre...
-
total90
veterán
válasz
Laraxior #26660 üzenetére
ISO értéket tedd minél alacsonyabbra a gépen, így 160-al zajos a kép... rekeszen is állíthatnál a jobb kép érdekébe. Használj állványt, vagy masszív helyről fényképezz és az sem lenne hülyeség ha időzítővel fényképeznél.
A nézeteket meg ha mást nem, lesd le valahonnét, pl.: [link]
Ui.: a vakut kerüld el -
AndrewTdi
addikt
válasz
Laraxior #26615 üzenetére
Nini, egy háztestvér!
Hát igen, jobb a víz ebbe a házba. Szerintem a PCI-e kábelek hajtogatására az egyenkénti harisnyázás megoldás lehet. Most ahogy látom egybe vannak harisnyázva. Szálankénti harisnyázásnál viszonylag jobban lehet hajtogatni. És az összképen is sokat javít. -
-
aero.
veterán
-
TomiLi
addikt
válasz
Laraxior #15552 üzenetére
Nagyon faja! Hogy-hogy nem X58? A fogyasztás miatt?
Na ma én sem unatkoztam: végre sikerült vékony vezetéket találnom a ventillátorhoz!
Ott volt a szemem előtt végig: Egy fekete ide kábel! Szét kaptam és száljaira bontottam. A ledekhez tökéletesen megfelelLassan készül a gép....
Csomó idő ez a sok kis apró kiegészítés....
BR4D: Gratulálok a nyereményhez! Ami a vásárlási terveidet illeti.... Had' ne mondjak semmit, mert megint kapok a pofámra....
-
törölt tag
válasz
Laraxior #14626 üzenetére
Miért, a kisebb Lian-Li házakban mi 50k? Nem győzöm emlegetni, szegény engusz, meg a sok Lian-Li rajongó már gyűlölnek is biztos miatta, de nem tudom megérteni, miért hype-olják agyon azokat a gépházakat.
Lehet, hogy ez az FT01 nem egy Chieftec torony, de van benne anyag, jól néz ki, belsőre is szépen el lehet rendezni, ráadásul porszűrők is vannak, hangszigetelt oldallapok... Na meg a név. -
TomiLi
addikt
válasz
Laraxior #14591 üzenetére
Ave Pappi!
Jó ötlet, de ahogy BR4D kolléga is írta nincs senkinek ennyi lóvéja egyben erre a célra....
Én pedig úgy örültem, hogy van egy ember aki leveszi mindenki válláról a terhet és leszervezi az egészet! De 100%-osan megértem, hogy tele lett a bré azzal, hogy percenként mindenki változat - tisztelet a kivételnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest