- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #60761 üzenetére
a H440-ben nincs 5,25 hely.
-
imibogyo
veterán
válasz
SchumiBácsi #60329 üzenetére
Már kaptál helyes választ... De azért válaszolok... Dual-mono felépítésű lesz majd az új rendszer, ha egyszer végre elkészülök az új műhellyel (és persze a műhelyre gyűjtéssel, mert még hiányzik az építkezés kezdéséhez egy kisebb vagyon, ugyanis csak akkor kezdem majd el, ha 100%-ra be is tudom fejezni).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SchumiBácsi #60329 üzenetére
Mert azok MONO végfokok.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi #60320 üzenetére
Haverom ezzel a ringel csinált anno 40cm méllyel egy kis duci hangfalat, az is sal terv alapján. Tényleg hangos volt amúgy
Ha haza érek belinkelem a monacor pontos típusát, az nagyon szépen szól, kifejezetten házimozihot való.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi #60301 üzenetére
Furcsa így kárpit nélkül és magas sugárzó helyett piezzoval látni a hangfalakat..
Nem visít nagyon?
Nekem a terv szerinti dtf helyett ez a monacor sokkal jobban bejött, viszont drága.
Egyébként nagyon jó kis kuckó
Félúton van egy gyerek szoba és egy felnőtt játszótér között
-
core i7
addikt
válasz
Nekem azok a magasfeszültségű tornyok tetszenek a szobában
-
Petyyyyy
addikt
válasz
-
shteer
titán
válasz
Jó régi kép
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Nagyon barátságos ,főleg a prüss kutyuli ,na meg a naptár ,király!
-
moddingR
aktív tag
válasz
Fleshlight
-
tick
aktív tag
válasz
Méretes hangfalak, nem szeretnék a szomszédod lenni
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mik azok a villanyoszlopok?
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi #60256 üzenetére
XDD most el is képzeltem
(#60257) thomeef
Most olcsóbb lett, vagy csak Merlinnél? Szerintem megéri!
-
Balathruin
veterán
válasz
SchumiBácsi #60246 üzenetére
Unatkoztam.
-
Laraxior
titán
válasz
SchumiBácsi #60210 üzenetére
Meg a villanyoraban is a duplacsapagyas a forgó rész
-
Alpi.
addikt
válasz
SchumiBácsi #60208 üzenetére
Igen, gyakorlatilag 2 db. Gtx 275 egy kozos hutore raforditva.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi #60144 üzenetére
Igen abból van.
A mélyek meg a mély-közép még az eredeti sal-os, de a magasakat már kicseréltem monacor DT-107 -re.
A centert és a mélyet haverom építette. Még bírják.
13 évesek..
Sokáig nekem is csak ez a kettő volt, de bővültek.
Felújítottam hátsó hangfalaknak egy pár orion hs 280-at.
Köszi
-
spanglee001
addikt
válasz
SchumiBácsi #60122 üzenetére
én úgy tudom nem lehet hallani a mélyhangfrekvenciának az irányait, lehet csak beképzeltem hogy ez így van, de fél évig elől volt a mély, most a hátam mögött van és nincs különbség
-
SoulReaver
veterán
válasz
SchumiBácsi #60119 üzenetére
Szóval szerinted az 5.1 meg a több hangszórós rendszerek nem érnek semmit. Ok.
-
jones965
Modder
válasz
SchumiBácsi #58727 üzenetére
Amennyiben vga-kon kívül mást is akarsz a pci-e slotokba tenni, akkor neked a hagyományos módon kell beépíteni.
-
CAB85
tag
válasz
SchumiBácsi #58727 üzenetére
Van még hely kártyáknak
-
jones965
Modder
válasz
SchumiBácsi #58725 üzenetére
570*570*270mm, felszerelt plexilappal együtt.
-
Joshi
titán
válasz
SchumiBácsi #57687 üzenetére
A Delock egy kommersz márka, de legalább abból a jobb fajta. Nyugodtan vedd meg nem lesz vele semmi gond, az meg hogy 1m helyett 2m csak előny lehet, ki tudja hogy hol kell majd használni.
Még annyit a meghosszabbításokról általánosan, hogy egy kötésnek stabilnak kell lennie. Ha nem érintkezik megfelelően, akkor jön a kontakthiba, amiből komoly problémák is lehetnek. USB-nél a csatlakozóknál célszerű benyomni a perforált lemezeket hogy jobban érintkezzenek. De pl érdemes néhány havonta ki és bedugni a csatlakozókat az esetleges korrózió miatt. Nagyjából ennyi.
-
Joshi
titán
válasz
SchumiBácsi #57685 üzenetére
Nem mondod hogy neked egy ~2000 Ft-os 2m-es kábel drága.
Egyértelműen USB3.0 legyen ez nem is kérdés ha egyszer tudja a géped, a zárt csatlakozó kérdést pedig nem kell túlgondolni.
Évek óta a képen látható usb hosszabbítókat használom, de még soha nem volt vele gondom. Egy Logitech G25 kormányt csatlakoztatok a PC-hez vele, plusz egy váltót és pedált külön-külön. De ha parázól a nyitott kapcsolóktól, akkor húzz rá zsugorcsövet és melegítsd rá, ráadásul ennek meg van az az előnye is, hogy nem tud szétcsúszni.
-
Gh00st
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #57456 üzenetére
-
válasz
SchumiBácsi #57397 üzenetére
Na időközben előkerült az i5ös rendszer belseje.
A kép közvetlen az üzembeállítás előtti rekonstrukciót mutatja, miután magamhoz tértem a szemrevételezés utáni sokkból. A boltban készre szerelték a rendszert és letesztelték minden szempontból, ez eddig jó. A gond ott kezdődött hogy a ház nem igazán tudta elrejteni azt a kábeltömeget ami ebből a tápból kijött, így a hátsó oldallap a beszámoló szerint 3ember kétkezi munkájával került fel. Valószínűleg ezzel ki is tört a VGA-t rögzítő pecek (ez az az alaplapi feature ami megakadályozza hogy a vga a foglalatban kifele mozduljon). Ezért meg kellett oldani a vga alátámasztása mellett a kiesés megakadályozását ami végül is sikerült
GTX770-hez át lett dolgozva a rendszer, de az elv ott is ugyanaz: ne essen ki ne hajoljon el
A hűtő itt még nem, de később egy speckó cérna általi felfüggesztést is kapott hogy ne terhelje a foglalatot és az alaplapot. A cérna olyan erős hogy simán csontig vág, tehát ez nem para és az oldallap is könnyedén fel jön tőle, ha nem csináltak volna a boltban bele vetemedést. Igazából más lehetőség nem is volt, az is herkulesi munka volt mert a hűtő 5mm-el alapból kilóg, de sztem amikor fent volt a hátlap és a kábeltömeg nyomása a belógása 10mm is lehetett. Most úgy van fent hogy a CPU hűtő felett ki van vágva, szerencsére rácsszerkezet volt felette így sikerült szépen megoldani a vágást. Hátlap nincs és nem is lesz fent mert 2kézzel lehetetlen, meg egyébként így extra levegőt kap az íly módon a HDD Boxnál keletkezett "résen"
#57398 Laraxior: Jaja imádtam azokat a házakat. Az AeroEngine 2 most is megvan a teljes régi rendszerrel. Ha pont nem lesz az ízlésemnek megfelelő ház, a következő gép abba épülhet ki. A HDD box elforgatásával jelentős hely nyerhető ki és úgy beférhet sztem bármilyen vga 30cm-ig de ez még a jövő.
#57399 blu79: Köszi!
#57401 Tibiajax: Miért volt ratyi az X800XL? PH!-n jókat írtak róla, GameStar-ban is hasonlóan remekelt. Szérián belül javított GPU volt benne, 16 pipa, 256 DDR3 Samsung chipekkel, nem kellett extra táp neki és pipec volt a hűtése is.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
pedig az az X800XL mekkora egy ratyi, herélt kártya volt..
-
blu79
addikt
válasz
- szép ez az időutazás
-
Laraxior
titán
válasz
Aerocool Aeroengine házikó
Nekem is volt ilyenem
Akkorban nagyon menő volt, és a szellőzése is jó volt. Ma már egy tisztességes VGA sem férne bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest