Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
ittakary #46465 üzenetére
Hát én ezt csak azért kérdeztem mert öcsémnek G550 procija van, VGA nincs, 1 HDD és 60W alapjáraton.
Én kofigom mutat alajáraton 75W, amikor bekapcsol a Zero Core.Nem mindegyik 4770 sé 3770 melegszik annyira.
(#46464) ZeroDK: Lehet neked eléri mert tuningoltad, de ő nem tuningolta. Haveromnak van 3770K alapon és gyári hűtő van rajta. IBT alatt éri el a 80-85 fokot, mindezt egy CM silencio 650 hangszigetelt házban ugye ahol nem éppen nagy a szellőzés. Nekem akkor is fura az a hőfok azzal a hűtővel és abban a házban, nem tuningolva.
(#46467) arn: Ha annyit mértél akkor jó. Nekem is jó lenne olyan fogyasztás. Szintén EC 3000 mértem!
Lehet akkor nekem nincs bekapcsolva valami energiagazdálkodásom dopice! -
Fr3eWar
őstag
-
-
feco100
tag
válasz
ittakary #39714 üzenetére
Köszönöm szépen
Igazából most csak próba miatt van ventilátor minden helyen, de nem igazán változtak a hőmérsékletek. Így valószínűleg kikerül belőle egy - két darab. Nem valami forrófejű konfig, nem igazán melegszik. Egyébként meg másik szobában van, így engem nem zavar egyáltalán
Üdv.
-
-
KAMELOT
titán
válasz
ittakary #39499 üzenetére
Legalább valaki leírta. Saját gépet kell linkelni. H valaki megteheti miért ne rakjon össze. Én is összeraknék egyet persze nekem elég lenne 2x 7970 vízzel meg egy 3930K proci.
Ja és ha már overkill gép akkor illendő 3x 27-es dell monitor, ahogy te is írtad.
Sok helyen ezt látom. Van egy brutál gépe de 1080p-s olcsó monitor van mellette.
Azért ilyen helyre egy 27-es DELL illendő legalább 1 darab. -
F34R
nagyúr
válasz
ittakary #39388 üzenetére
nem o az elso akinek forditva van , alapbol lefele kellene neznie a ventinek (egyebkent is van a haz aljaba porszuro ) sokan szakitottak a hagyomannyal lasd : silverstone ugyhogy oly mindegy hogy all az tap.
(#39389) radi8tor1
azert nem kapcsol be mert hybrid tap, pontosan tudom nem milyen terhelesnel kapcsol be de ugy 100w alatt nem fog ami meg mindig messze van a geped mostani idle alapotatol.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
A meleg levegő felfelé száll, mint ugye ezt bebizonyították.
Ezért ha felül letakarod, és alul hagysz neki egy nyílást (amit mondtál, hogy fordítsa meg), akkor kell egy minimális légmozgás, hogy átszellőzzön.
Így viszont nem kell, mivel a hátulján szívja be a levegőt, felül meg szabadon tud távozni a kéményhatás miatt.
Igaz, itt nem olyan erős, mint egy igazi kéménynél, de sokat számít. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Nekem be sem kapcsol a ventilátor. Ha fejjel lefele lenne, akkor bekapcsolna és szívná fel a földről a macskaszőrt
Mivel az alján nincs szellőző, ezért magát melegíti a táp ventilátor nélkül, és tuti bekapcsol egy idő után. (csak egy szélsőséges példa)
De a fő indokom az volt, hogy így meg lehet spórolni egy házventit. Ízlések és pofonok. Arról nem beszélve, hogy a felirat így olvasható. -
Sonja
nagyúr
válasz
ittakary #38983 üzenetére
Csak +4 van kivezetve, az nem sok.
Hátul a lapon csak 2 USB 2.0 csati van, ezért kellett a +4. Egér, billentyűzet, Ideazon FANG, Xbox 360 controller és a nyomtató. Még marad 1 USB csati hátul.
(#38984) ST05: Semmit nem tudok vele kezdeni, de nem is akarok. Hátra nem lehet már többet bepaszírozni, de nem zavar. Elfér így is.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
ittakary #38926 üzenetére
ha személyesen probáltál már 4gpu-t akkor valamit nagyon elronthattál mert nekem 8is nagyon szépen dolgozott együtt és sosem volt semmi akadás.a physix pedig egy nagyon jo dolog ha megvan az ati-k mellett,nem a semmiért fejleszti évek ota az nvidia - az ati megoldása közelsincs olyan jo mint ahogy azt sok AMD fan állitja.
Ybron - a cigis doboz az csak ottmarad
-
KAMELOT
titán
válasz
ittakary #38851 üzenetére
Jó lett! összhatás faxa!
(#38848) Razer6666: Ezért írtam, hogy anyagminőségtől is függ. Én lefestettem, de 2 nap után már nem éreztem a festék szagát. Ugyan ezzel a festékkel fújtam a biciklim kerekét is. Ott viszont lepattogott az első kerékről. Érdekes módon a hátsó keréken simán rajta maradt és szépen csillog!
-
monosz
őstag
válasz
ittakary #34794 üzenetére
P:L]Próbálkozik az ember,a lehetőségekhez mérten,aztán meg,nem vagyok a szépnek-jónak elrontója.
Gyakorlatilag,egy az egyben ment a "csere",5970+5870Cfx árából megvolt az 590.A táp meg alkalmi vétel volt.(#34795) fatal1ty1984:Igen,ez egy Armor Plus.Szép,és tágas kuckó.
(#34793) Engineer086 :Sajnos a matricákat,még "suttyó"koromban tettem oda,de attól félek ha leszedem,akkor ott marad a nyoma.De lehet hogy eltávolítom valahogy. -
becsitibi
senior tag
válasz
ittakary #34785 üzenetére
Azért azt a versenyzést én megpróbálnám,a legtöbb időt a harisnyázással töltenéd el,de a végeredmény magárt beszélne,meg különben is ez egy izgalmas feladat,kisebb kihivás,az én logoutomon vezetett moddingolásnál is vannak olyan dolgok amik meghaladják a képességeim,vagy szerszámhiány miatt,ezért külső segitséget 1-2 dolognál megejtettem.
-
becsitibi
senior tag
válasz
ittakary #34782 üzenetére
". Illetve találtam egy PH kollégát, akit majd megkérdek, hogy ugorjon át valamikor a fotóscuccával és lőjünk pár normális képet a gépezetről."
Ahhoz előbb én harisnyázott kábeleket szereznék,és a venti lapátokat lefesteném feketére,a tápról leszedném a matricát,és lefújnám azt is feketére,ezek után jöhetne a fotóművész.
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
-
Ramses07
Modder
válasz
ittakary #34638 üzenetére
Igen látom, hogy a ramok már feketék (megnéztem azt a apple cuccot
) Ha a táp is fekete lenne, meg esetleg a ventik is az úgy talán passzolna
Jó ez a cooler master hűtő! Vehetnél rá esetleg apollish vegas fekete ventiket, azok gyönyörűek!(bár nem olcsó) Természetesen a rendszer venti is csere ugyanolyanra.
-
Moddingboy
Modder
válasz
ittakary #34619 üzenetére
Tetszik viszont kisebb alakítások még jól jönnének.
Sokat javítana az összképen ha a tápegységet feketére festenéd (vagy cserélnéd) ill. a helyedben cserélném a piros sata kábeleket (szintén feketére).
Amennyiben van elég hely az alaplapi tálca mögött, akkor fogadd meg fezlergabor tanácsát vagy találj valami jobb megoldást az SSD elhelyezésére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged