- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
Krisinto #24523 üzenetére
Óóó, nekem volt diszkófény effekt
-
TomiLi
addikt
válasz
Krisinto #24447 üzenetére
Garancia vesztés elkerülését talán egy full moduláris Silverstone táppal, meg egy külön hozzá kapható kábel szettel el lehet kerülni (Így az eredeti kábelek maradnak a dobozban, az újakat, meg úgy szabdalja az ember, meg harisnyázza ahogy szeretné).... Csak hát egy ilyen Silverstone táp, elég drága....
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Krisinto #24447 üzenetére
Igen, világos. Én is hosszabbítókat használtam. A moduloknál meg mindegy, de azt is vissza tudom állítani eredeti állapotába, csak egy kis ragasztó kell
De Sonec lehet bevállalja a plexi házban, főleg ha már nincs garija. És nem minden esetben kell szétszedni a tápot a harisnyázás miatt, csak a csatikat, a házánál nem kell babrálni.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Krisinto #24438 üzenetére
Szerintem is szépen meg lehet csinálni a plexi házat, csak jól vezetett és szépen leharisnyázott kábelek kellenek. Illetve nem árt egy moduláris táp. Nálam is a sata tápkábel (az egyetlen ami van a gépben a modulok közül) teljes hosszában le van harisnyázva.
A 24 és 4-8 pinest meg szépen szálanként le lehet a tápig. Vagy csak egy szakaszon, utána pedig egyben egy vastagabb, fekete harisnyával. MDPC-n ilyet is lehet kapni. Ekkor már láthatja mindenki a vezetéket, tetszetős lesz. -
W.
tag
válasz
Krisinto #24442 üzenetére
Lehet venni szinezett?(vagy mi a neve) plexit is, abba el lehet rejteni a kábeleket, és csak a hosszabbítókat harisnyázod. Valamivel talán esztétikusabb.
-
-
csokad
senior tag
-
-
-
glspeter1
őstag
válasz
Krisinto #24168 üzenetére
A tápra még majdnem 1,4év gari van (volt
). Nem félek attól, hogy tönkre megy, elvégre CM minőség.
De ha belegondolok, akkor a harisny. hosszabbító olcsóbb lett volna és a gari is marad. Meg nem lett volna vele annyi macera, mondjuk ezt a részét nem bántam meg#24169 Krisinto: köszi!
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Krisinto #24093 üzenetére
Te milyen sűrűn használsz flexet?
Mindenesetre bátor egy mutatvány
Ápol és eltakar -
-
törölt tag
válasz
Krisinto #24026 üzenetére
szerintem a matt fekete a legjobb, nem azért mert én a sötétséget szeretem, de szerintem egy gépházhoz nem illenek az ilyen csillogó, világos színek. ez persze csak az én véleményem. egyébként jó megoldás lenne/lehet egy fehér gépház is, csak azzal többet kell szenvedni, hogy szép legyen a végeredmény.
andrewtdi: ez kemény, ilyet még nem is láttam
-
válasz
Krisinto #23973 üzenetére
Akkor miért kérdezed?
Én nem flexelek, mert nincs felszerelésem hozzá... Így veszek egy "jobb" házat és bele költözöm. Bár azért a pénzért vehettem volna flexet stb.. csak másik házam nincs, így ha szétszedem, és nem sikerül összerakni, akkor úgy is vennem kell egy házat... dupla pénz "kidobás"... Én sem a pc-style miatt kérdeztem, hogy nekem oda be kell jutnom, csak megkérdeztem... Ha bejutok, akkor örülök mint majom a...
ha nem akkor legalább a többiek elmondják a véleményüket, ötletüket, esetleg tippeket adnak, hogy mit lehetne rajta még/majd szépíteni...(bár a kéró még nem jött meg
)
-
-
-
motorhead
aktív tag
válasz
Krisinto #23544 üzenetére
Túl sokat nem lehet ebből a konfigból kihozni, nem egy erősen moddolt gép. De ha már egyszer egy kis takarítást kap, akkor próbáld meg esetleg a vinyót megfordítani. Ha van annyi hely a rekesz mögött, akkor a sata tápkábel máris eltűnik a képből, a sata adatkábel pedig szépen elér odáig is ha befelé esik a csatlakozó.Máris eltűnik a vastag fekete kábel a képből, és még üresebb lesz az egész.
-
nemethati
senior tag
válasz
Krisinto #23510 üzenetére
Ha lehet hinni a számoknak, a cikkemet több mint 13 ezerszer töltötték le. Ez osztva négy oldallal cirka 3000, tehát kb. 2000-2500 fórumozó megnézte. Mondjuk az nem éppen minimal mod de az igazi nagyoktól még messze van...
Mellesleg már én is unom az offokat!
Egy dolgot tudok tanácsolni mindenkinek amikor provokatív hsz-t olvas: hagyd figyelmen kívül, magának nem fog válaszolni....ne legyetek partnerek az ilyen dolgokban -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest