- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
Komcsi #23572 üzenetére
Jó az a rendszer, de kicsit gyúrj összhatásra is.
Legalább míg a fotók elkészülnek "csalj" egy kicsit és minimum a Mugen-ről vedd le azokat az undírító revoltec ventiket (máshova se való de legalább ne látszódna annyira)
A következő beruházás pedig ha nem is harisnyázás, de minimum harisnyázott hosszabbítók, mert ebbe az árkategóriába már minimum lenne ha a kinézetre is adsz. Jah és a ventik vezetékeit is harisnyázni kellene mert nagyon ront az összképen. -
aero.
veterán
válasz
Komcsi #23548 üzenetére
A többiek már leírtak előttem mindent, annyit tudnék mondani, hogy:
Kérlek rejtsd el a neont! nagyon szépen kérlek
Ha elrejtenéd akkor csak sejtelmesen megvilágítaná az alkatrészeket. Az lenne az igazán szép. Már a retro korszakba se tetszettek a telibe világító neonok.
-
-
törölt tag
válasz
Komcsi #23556 üzenetére
valamennyivel biztosan sikerült volna, mert látom, hogy közvetlen fényt használtál (vagy vakut, nem tudom)
harisnyázás biztosan rengeteget dobna a gépen amúgy, csak nem akartam említeni, mert nem szigorú követelmény, viszont az biztos, hogy egy minimálmod-os gépházhoz abszolút nem illenek a színes kábelek tömkellege. -
törölt tag
válasz
Komcsi #23548 üzenetére
véleményem szerint ez így nem fog felkerülni a site-ra. a kábeleken még jócskán lehetne javítani. a képek minősége rossz - a háttér jó lenne, de a minőség nem felel meg a követeléseknek. ezekre a dolgokra rátesz még az is, hogy a ventilátorok nem igazán adják vissza a minimal hatást, de ez relatív... (nekem nem fekszik, na
) szerintem simán találtál volna jobb ventilátort abban az árkategóriában. nekem nem tetszenek a fények, annak ellenére hogy legközelebb én is valami led-es dologgal készülök. (még mielőtt azt hinnétek, hogy elfogult vagyok)
nem tudom, hogy a többi adminnak mi a véleménye, de én leírtam az enyém, és remélem hogy nem bántottalak vele meg, és senki mást. a véleményem szigorúan a pc-style.hu-ra alapoztam! jó kis gépezeted van, de nem illik a site-ra.
(kész szenvedés volt mire leírtam ezt az üzenetet, ez a laptop valami rémálom
)
-
motorhead
aktív tag
válasz
Komcsi #23548 üzenetére
Azt látni a képeken, hogy foglalkoztál a gép hiteles prezentálásával. De nem tudnál jobb minőségű képeket készíteni? Olyan zajosak a képek és homályosak, hogy nekem már élvezhetetlenek.
A gép egyébként elég pofás, nekem tetszik ez a ház. Apró észrevétel, amiben nekem is lépnem kellett, hogy a 24pines harisnyázás sokat dobna a dolgon.Ha belefér a keretbe, szerintem vegyék egy ilyen hosszabbítót.Kicsit OFF, de ez a ventilátor elhelyezés a CPU bordán biztos, hogy jó? Azt látom, hogy a fent elhelyezett ventik kifelé szívnak, de nekem így hirtelen furcsának tűnik.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Komcsi #23548 üzenetére
Üdv!
A képek minősége szerintem nem megfelelő, ha nincs otthon megfelelő minőségű fényképezőgép, esetleg kérj kölcsön valakitől, vagy érdemes elvinni akár műterembe is, ahol nem nagy összegért profi képek is készülhetnek (megérdemelné)
Egy kis kukacoskodás:
Ha jól látom egy kapcsoló van beépítve, amitől 2db piros kábel megy (valszeg világítás)
Ha a két kábelt esetleg beharisnyáznád sokkal jobban mutatna, szerintem lesz más is aki ezt meg fogja említeni rajtam kívűl
Én a neont sem használnám a helyedben, valahogy ehhez a géphez nem illik
-
14adam
addikt
válasz
Komcsi #23203 üzenetére
Fényképező álvány vagy valami hely ahol nem döcög a fényképező,beálítod,hogy a legjobb minőségű makró fotót csinálja és megnyomod a gombot.Megpróbálsz olyan képeket is csinálni,ahol elvan döntve a fényképező és úgy az oldalát,meg amit te szépnek gondolsz.És ügyelj a megvilágításra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- EAFC 25
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- PR-Telecom
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest