- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
Stirbi #25111 üzenetére
Én igy oldottam meg a lemez szélét mert úgy nagyon csúnya
[link]A megoldás egyszerű mint a lejtő, szépen lehúzod egy vastagabb vezeték szigetelését , szépen szétvágod középen ,és rárakod körbe a lemez szélére, én meleg ragasztóval is odafogattam de a venti széle is odafogja picivel szebb a végeredmény
-
ffodi
veterán
válasz
Stirbi #24648 üzenetére
Szerintem nyugodtan megvehted, nem fogsz benne csalódni! Nagyon ütős kis ház. Egyébként Haf 922 és Haf 932 közül nem tudtam választani, mert a 932-es nagyobb, és több venti van benne, de alig drágább, viszont nekem a design-ja nagyon nem jön be, szerintem elég csúnyácskára sikeredett, a 922-es külseje viszont azonnal megfogott amint megláttam, és full feketén szerintem verhetetlen kinézetet produkál.
-
gooool
őstag
válasz
Stirbi #24534 üzenetére
Úgy ahogy mondod.Bár a 775-ös korszakot még nem nagyon követtem,viszont az Intel i-szériájához már nagyon tuti deszkákat terveztek.Most is van pár S1156-os lap,amit szívesen kipróbálnék,de felesleges lenne,viszont ha netán egyszer kipróbálnék egy i7-et,akkor azt lehet egy Asrock-ban tenném.
-
Benhill
senior tag
válasz
Stirbi #24450 üzenetére
Gondolom sok ujjlenyomatbol lattad ami a mugenen van
Nem is volt egyszeru feltenni, kb 3x kellett le-fel tennem, valamit mindig elfelejtettem radugni/becsavarni, de aztan csak minden a helyen volt.
Az viszont erdekes, h akinek 3 vagy annal tobb vinyoja van, az milyen uton-modon tudja "hatul" elrendezni a kabeleket. Nalam ugy is feszul az oldallap, h csak 1 kabel van es azon 1-1 sata oszto a hardverekhez.haz az aerocool rs9
-
varsam
őstag
válasz
Stirbi #24113 üzenetére
köszönöm
(#24108) TopaMo
Hasonló a ház szabályzója is, csak azon van a bekapcs és reset gomb, illetve nincs rajta usb.
Ezzel a szábályzóval csak az a baj, hogy 4 pines molex csatijai vannak, és azokra kell kötni a ventiket. Namármost a pl a Coolink SWIF2 ventiknek meg csak 3 pines csatijai vannak, amihez még kellett vennem átalakítót (mert nem akartam gányolni). -
törölt tag
válasz
Stirbi #23857 üzenetére
olvastad a válaszokat a haverod hozzászólására?
én is szívesen kinyilvánítanám a nem tetszésem, de abból nem származna sok jó, na meg nem akarok bant kapni. valószínűleg a topikból is elüldöznének, szóval inkább mégsem írom le a gondolataim, pedig annyira de annyira jó lenneeeeee -
Stirbi
addikt
válasz
Stirbi #22577 üzenetére
JAVITÁS ELIRTAM IDLE:32/38/37*
kelzsoca- üdv, láttam árulod/tad a 4670-ed(amásikat), nem volt jo a cf?
D1Rect-Zef teso, ilyent tervez a cpu-ra [link], s passzivban is lehetséges, mert a táp pont a lap felet van az álltala kiválasztott házban s szivni fogja el a levegöt a lamellák közül.
-
gooool
őstag
válasz
Stirbi #22566 üzenetére
Szépen megcsináltad az elrendezést,grat hozzá!
A régi rendszernél sokkal igényesebben fest,arról nem beszélve,hogy teljesítményben is odaveri.Csak így tovább!Zefír:
Ritka,hogy egy gyári Intel hűtő ilyen brutálisnak hasson egy alaplapon.Ez is egy előnye az ITX-nek.
Nagyon várom a Lián Lajos-sal készült fotókat,biztos igényes és szép gép sül ki belőle. -
kelzsoca
félisten
válasz
Stirbi #21946 üzenetére
Mondjuk kicsit idétlenül néz így ki a cucc, mivel az egyiken a gyári hűtés van, a másikon meg az ac hűtés, na mind1
Tegnap jutottam hozzá egy csere keretében, gondoltam megnézem milyen a CF, bár az ilyen gyenge kártyáknál nem sok értelme van, de azért a két kártya hozza egy 4850 szintjét.
-
-
LBandi
aktív tag
válasz
Stirbi #21108 üzenetére
"pl egy i7-re viszont már elkel a viz, mivel ismerösnek load 80fokosak a magjai vizzel, 4ghz-ra huzva "
Elég gyengusz vízhűtés lehet az, mivel egy 4ghz i7-et egy true megtámogatva egy jól szellőző házzal (pl haf32) is elvisz 75-80 fokon.
"...hogy hogyan lehet lehütteni levegövel egy huzott i7-et"
Ajánlanám nézz szét külföldi fórumokon ott találsz bőven képet és infót (de akár itt PH-n is) húzott i7-ről, ami léggel van hűtve.
-
Stirbi
addikt
válasz
Stirbi #21108 üzenetére
még kifelejtettem,hogy mindenki olyan gépet használ amilyenre van neki igénye,pénze.
pénzemet minek csesszem ki jobb gépre ha az ami van megfelel nekem?simán kapásbol vehetnék pl akár 5870et is de minek
,nem izgat fel,,szexuálisan,,
no csak ennyi, Üdv!
mod: éreztem ,hogy i7 -ed van arra,mint feljebb is irtam ténylg elkel aviz multkor pont azon csodálkoztunk ismerössel,hogy hogyan lehet lehütteni levegövel egy huzott i7-et
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Stirbi #19580 üzenetére
A gond az, hogy a táp fölé került egy tartóra, a venti elé a pumpa, és mivel belülről akarom átfújni a cuccot a ventikkel együtt a nexxos extreme már nem fért volna be a csövek meg a pumpi miatt. De kap az is egy matt fekete festéket, és ékes dísze lesz a tetőnek nem utolsó sorban belül így jobban tudok majd csövezni a belső szintjelzős tartály és a külső henger tartály között
A konfig pedig az adatlapomon van
Később persze majd jöhet 2 vidkari, 4 magos proci meg ami kell, de egyelőre laptopom is elég játékra, és kolesz miatt gamer gép felesleges itthonra, majd később
ceaser: hál' istennek nem az én érdemem, sok mindenhez van türelmem de ezt lánggal kivágni nem kis művészet lett volna. Ellenben így is volt vele munka, hiszen ezzel az oldallappal meg kaptam a 2. Dragon szerveremet is
-
prmcsk
addikt
válasz
Stirbi #19368 üzenetére
Nem használtam már ki, nem játszom, abból meg kinőttem, hogy "kápráztassak"...
Minden adott lehetőségből igyekszem kihozni a maximumot, így született meg a VGA-n látható hűtés is.
Sokáig enyém volt a tanyaközpont legütősebb gépe...
De ne offoljunk, mert ránk szólnak az "istenek", ha kérdés van azt privátban... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest