- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Laraxior #74872 üzenetére
Én is úgy csináltam meg, hogy kettő ehehz hasonló van felcsavarozva, abban vannak az elosztók, tápok, a vezetékeknek meg tépőzárasokat csavaroztam fel, azzal vannak összekötegelve.
Nem a legesztéstikusabb, ha aláfekszem az asztalnak, de ha csak ránézek állva, akkor semmi sem látszik, úgyhogy nem érdekel.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Laraxior #74370 üzenetére
Gugli lens szerint valami spéci cucc, prebuild gép egyedi igények szerint, és csak 5 milla.
-
Skynet258
veterán
válasz
Laraxior #74211 üzenetére
Igen, hülyén fogalmaztam, a Philips féle az nem kamerás, ismerem is csak drágának tartottam mindig.
Közben megnéztem, legolcsóbban is dupla árban van (bő 60k), de ez van. Viszont ha jól láttam így hirtelen, akkor a PC-változathoz nem kell Hue Sync meg egyéb kieg igaz? Egy doboz, plug and play azt annyi. A tévéshez ahogy látom kell és úgy már horror áron megy egy teljes setup még 55 collra is. -
Skynet258
veterán
válasz
Laraxior #74209 üzenetére
Megnézem bár ennek az LS100-nak 2 előnye volt, egyik, hogy olcsó volt, másik, hogy nem ilyen kamerás megoldás hanem szoftverből oldotta meg a dolgot, hogy az alapján változzon a fény ami a monitoron épp van. Zéró késéssel, látványosan. Az Ambi biztos tudja ezt csak milyen áron? De valszeg kénytelen leszek ehhez fordulni ha úgy lesz...
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Laraxior #73388 üzenetére
Vizezés nagyon távol áll tőlem.
A GPU hűtése meglepően jó, folyékony fém+ venti profillal 50-55 körül megáll teljes terhelésen. Csak sajnos ezen a típuson a VRM annyira alul van méretezve hogy gyakorlatilag majdnem 150 fokig megy a mosfet.(a gyári adat szerint amúgy annyit bír max).
Vagy ki kellett volna vezetni a mosfet sort is a bordára, vagy erősebb szettet kellett volna rárakni, mert az a belső vékony lemez az lósz*rt nem ér. A fém hátlapot is leszedtem ami csak dísznek van, és 10db+2db ilyen fittyfirittyet ragaszottam a nyákra, egyből -40 fok:
[Hestore öntapadós hűtőborda]
[Másik hűtő borda]
Amúgy ennyi hűtés kellett volna rá gyárilag is, és akkor nem égtek volna ki tömegesen -
PlayMax
nagyúr
válasz
Laraxior #72821 üzenetére
Jó kis picit régebbi csúcs gép az ,
Sokszor ostorozom magam mennyi jó cuccot eladtam ,nekem is lenne most pár gépem még tartalékba.Mostanság a Winfos rendszer miatt apple gépek szerelmesei lettem ,de az biztos ,hogy próbálok semmit sem eladni ,ami meg van PC remélem kihúzza jó sokáig mert csak pár játékra meg torrent re használom.
Átmentem konzolra játékok terén is ,nagy TV n sokkal kényelmesebb. -
Ispy
nagyúr
-
niof
veterán
válasz
Laraxior #71999 üzenetére
Hát, nálam sem dől el olyan könnyen, ahogy magamat ismerem. Szoktam impulzusvásárolni, de jellemzően olcsóbb dolgokat, bizbaszokat. Ez azért egy komolyabb, hosszú távú "befektetés", nem árt alaposan átgondolni. A fő érv a nagyobb mellett a 14cm-es ventik lehetősége, illetve a nagyobb radiátor. Lehet őket alacsonyabb fordulaton járatni, hogy halkabb legyen, mint amilyenek a 12-es ventik lennének. Ahogy a fórumokat olvasgattam az évek alatt, azért ez sok embernél szempont. Na persze nem akarok full silent megoldást, az igazi pénztemető. A HTPC-m az, és nem volt olcsó, pedig egyszerű kis gép, egy 12-es NUC egy Akasa Maxwell AC Pro passzív házban. Az a ház is közel 70k volt, és közel sem tökéletes...
Meglehetősen halk gépeket lehet építeni 14-es ventikkel, ha az optimális légáramlás a házon belül biztosított. Ez volt az első dolog, ami a mezei O11-nél megfogott (talán a ROG-os változat volt, amit először láttam). De ott még csomó dolog nem tetszett, aztán jött az EVO, a hihetetlenül testreszabható dizájnnal, aztán az EVO XL, ami még rátett egy lapáttal. Szóval, nem egyszerű ez. -
-
válasz
Laraxior #71677 üzenetére
Köszi a tippet
Egyelőre, hírtelen nem találok magyar üzletbenEz egy "budget" build egyelőre. Egyedül az alaplap és a HDD maradt meg a régi konfigból. Volt benne egy i3 6100 cpu gyári hűtővel, 2x 4GB 2133Mhz RAM, egy 120GB-os és egy 240GB-os öreg SSD, R9 270X vga, koros chieftec 500W táp és noname házikó.
Sikerült olcsón találjak bele aprón egy sima i5 6600-as CPU-t, kapott egy új 16GB G.skill 3000Mhz-es RAM Kit-et és egy új ID-Cooling hűtőt még a 3000-es ALZA kuponnal, szuper olcsón
Az SSD upgrade egy olcsó 500GB-os Silicon Power ACE A55 (5 év gar!) és egy PNY CS900 480GB -os verzióval jött létre, köszönet a "Milyen SSD-t vegyek?" topic témaösszefoglalójának
A VGA egy szintén jó áron aprón szerzett darab lett, egy XFX RX 470 4GB-os verzió.
A tápegységnél hatalmas köszönet Rowon kollégának, akire mindig lehet számítani, megkereste nekem az egyik legolcsóbb és legjobb tápegységet a piacon, egy Deepcool PK550D személyében. A ház pedig egy Aerocool Trinity PINK, de fog kapni még előre 2db Arctic P12 ventit is.
Idővel, szépen lassan lesz tovább építgetve, célirányosan fehér és ha lehet pink alkatrészekkel
Nem ismerem őt, Ő kicsoda?
-
Zsohi
őstag
-
SoulReaver
veterán
válasz
Laraxior #71542 üzenetére
Milyen házat tettél figyelőbe?
Nekem a Phanteks Enthoo pro már kicsit elavultnak érződik, pedig felpimpeltem az évek során.Inkább a letisztultabb házak jönnek be, amikben már nincs semmilyen lemezmeghajtó vagy hdd beépítési lehetőség. Jobb kábelmenetdzsment.
Igazából ebből is kiszereltem mindent, mert csavaros, de akkor is kell valami új
-
Smiley
addikt
válasz
Laraxior #70984 üzenetére
Most en mit mondjak. Most csinalok valami egyedi konzolt aztan mehet meg be 4x2TB a 2x5,25" helyere.
Latszolag eleg jol el fognak ferni.
Nalam ez szakmai artalom, ezek mind olyan disk-ek amiket valamelyik server smart error-al kidobott. Amugy semmi bajuk altalaban, de ceges kornyezetben egyertelmuen ez mar csere.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Laraxior #70984 üzenetére
Mi a búbánatnak annyi hely?
Nálam 2 hdd van, egy 1TB és egy 2TB.
4 ssd: 2TB m2, 1TB sata, 240GB sata, 128GB sata, az utolsó kettő már nagyon régi, de nincs kedvem kidobni őket, mert semmi bajuk, a legrosszabb is 65% kondíciót ír.
Én simán elférek, mondjuk én nem torrentezek, csak a játekoknak kell a hely és családi fotó/videóknak. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Laraxior #70528 üzenetére
Egy igazi férfi az nem iszik sört, hanem vedeli.
Egyébként igen, azért általánosságban egy férfias ital.
Belemehetnénk itt a fajtákban, de aki férfi létére azt mondja nem szereti az nem ért hozzá és neki a sör egy olcsó, gagyi, magyar kukoricás lager képében jelenik meg.
Bárkivel meg lehetne szerettetni egy komolyabb példányt, akár a hazai kraft piacon.Most küldenem kellett volna egy képet a ma esti adagról, hogy ne legyen teljesen off, de sajnos később nyitottam meg az oldalt.
Energiaitalnál kevés károsabb boltban vehető fogyasztási cikk létezik.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Laraxior #70528 üzenetére
Konkrétan rühellem a sört, de bor az jöhet.
Hozzászólva a csokihoz, meg a colához: én teát iszok, télen ipari mennyiségben, mert az piszok jó. Néha becsusszan hétvégente egy energiaital, de szigorúan csak egy. Tény, nem egészséges, de őszintén, ma mi az? Jóformán a levegő sem, és ha már el kell patkolni, legalább addig érezzük jól magunkat. -
válasz
Laraxior #68487 üzenetére
Ha te csinálod magad, 100k alatt megvagy ,igaz nem fém hanem fa lesz ,ami legalább sokkal halkabb gépet eredményez.
-4 láb (4x2k)
-Asztallap / lapszabásszal középen kivágva / 30k
-faanyag a gép doboz kialakításához 30k
-régi alaplap tálca ( 0FT)
-6mm vastag laminált üveg 30k
Meg kell egy 120mm körkivágó a ventik helyének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest