- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoulReaver
veterán
Köszi!
Azok is le lesznek cserélve. Egyébként a sok fény miatt lett ilyen türkiz színű a szín. Amúgy olyan lenne, mint a második képen.
Köszi!
Igen, Unifan sl120 v2, a 90 fokos is innen van. Egyelőre furmarkkal izzasztottam, 250Wattal, 40C fok volt a csati, ahol a vga val találkozik, kb 15 perc alatt nem ment fentebb.
-
-
Autostart tutorial:
[YT]
Én azt is megcsináltam, hogy automatán indul a windozzal ,betölti a profilomat , majd bezárja 30sec múlva a programot . A világítás marad ,meg nyerek 1fpst ,mert nem fut a progi
( @echo off
taskkill /F /IM openRGB.exe ) .bat elmenteni valahova < ezt hozzáadni a feledatütemezőhöz. -
RazoR
veterán
Még mindig ezzel szívok de nem jön össze sehogy sem, arra tudok gondolni, hogy az armoury crateből maradt valami szemét és emiatt összeakad valami valamivel.
Most felraktam egy Aura syncet de ez meg csak a ramokat látja
Az ünnepek alatt lehet rászánom magam és újrahúzom a rendszert, kb 2 éves és megélt 2,5 konfig cserét, aztán megpróbálkozom úgy az openrgb-vel
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
-
-
-
PlayMax
nagyúr
Szerény véleményem szerint a Win11 alá bármit rakhatunk akkor is borzasztó a felhasználói élmény ,de vloszinűleg abban is rengeteg igazság van ,hogy sok a fostalicska driver és a rendszer update kavarodás ,de ettől függetlenül nagyon gyengének érzem az egész bagázst.
Ddr5 is egyedül a játékok alatt hoz annyit ,hogy sokkal kevesebb a minimum fps ,de rendszer használat alatt kimondottan botrány ,
Lehet ebben is igazad van ,kevés a 6400Mhz ezen a részlegen és 7000+ felett éreznék talán vlmi megváltást ,de őszintén szólva erre az egészre én már nem igen szeretnék költeni egy fityinget sem ,Gta VI ra majd veszek új kártyát de az sem most lesz ,addig meg marad háztartási dísz ,
-
PlayMax
nagyúr
Unaloműzés és hobbi maradt ,
Microsoft sem szedi össze magát és hulladék rendszereket tudunk csak rájuk rakni.
Mikor használnám a gépet csak csodálom ,hogy mennyire borzasztó a felhasználói élmény (régen sokkal jobb volt) ,egyedül a játékok futatásánál érzem ,hogy vlmi erő mégis csak van bennük.
A rengeteg bitang erős apple eszközök ,mobil telefonok és mondhatni a konzolok sem annyira vészesen gyengék nem jósolok nagy jövőt már a PC építésre ,főleg ,hogy az árak meg az egekben a semmire.
Normális alaplapot szinte alig kapni 100/120k alatt ,és még hol van a többi cucc...Pontosan ez történik amit írtál ,összerakjuk és csak nézzük mint egy háztartási díszet ,nagyon ritkán oda ülök ,de sokkal többet használom a mobil telefonokat vagy sokkal szívesebben böngészek és intézem a dolgaim asztali felületen már apple eszközökön.
-
+1
Nekem nagyon tetszenek a fehér gépek, alkatrészek, de és itt jön a de, ha magamnak veszek vmit eszembe nem jutna fehéret venni..
A star wars-ban vannak fehér katonák kis feketével, mindjárt eszembe jut hogy hívják őket, nekem elsőre ők jutottak eszembe a géprőlMegvan, stormtrooper
-
poli27
veterán
Sztem ez a ház az árához képest (54e) baromi jó minőségű, minden kényelmesen elfér benne, és adnak hozzá mesh előlapot is ha sok az üveg
A két oldalsó ventit be lehet olyankor előrre fordítani
Ugye mivel ilyen széles a táp az oldalára került, és emiatt a kábeleknek akkora hely van, mint a táp szélessége
-
vezeralmos2
senior tag
Nekem az avast sok olyan kétes weboldalt megfog amit amire a defender gyakorlatilag sz4rik rá, nekem már évek óta lent van az avast, a free verziója is több mint a semmi.
Egyébként meg nem értek a vírusirtókhoz, nekem ez vált be ami nem akarja magát minden nap agresszívan rámtukmálni ha nem veszem meg. Ez elvan csendben, és fertőzött gépre meg ott az ingyenes rendszertöltéskori vizsgálat opció is, és Windows XP-re is jó(igen kiváncsiságból feltettem az XP-s laptopomra is). -
Smiley
addikt
Én már meg de próbálom elmagyarázni... Majd megtapasztalják a saját bőrünkön. Nálunk az egyik cégnél amit üzemeltetek évente 2x van sérülékenység vizsgálat. Úgy elvisznek mindent, hogy meg se mondod hogy bent jártak a gépeden. A social engineering részt inkább meg sem említem.
-
pkrisztian89
újonc
Igen, én is ezért szeretném átrendezni az egészet, mert most el van tolva a monitor majdnem az asztal szélére, be akarom tenni középre, hogy szimmetrikusabb legyen az összkép, de közben a gépem is szem előtt szeretném tartani, ezért gondoltam mi lenne, ha a falra kerülne. Ami még eszembe jutott és talán ez a megoldás tetszene a legjobban, hogy maradnak a polcok a helyükön, a monitor bekerül a fal közepére és olyan asztalt veszek aminek a belsejébe lehet szerelni a gépet és üveglap a teteje.
-
jokeph
nagyúr
És elég hatásos is, a hangosság az relatív, nekem nem az.
Használtam már a linkelt házat régebben, most újra belakom a fenti géppel (R5 5600G+G.Skill Trident Z RGB 2*16 GB 4400CL19 (eddig a 4000 MHZ megy rendesen, azaz IF=UCLK módban), a lap egy Asrock Fatal!ty AB350 Gaming ITX/AC.
Ezen a lapon a lap hátoldalán van az M2-es slot, és ebben a házban a nagy frontventi küld a lap háta möfé is fuvallatot, nem mintha a Kingston A2000 250 GB nVME SSD olyan izzadós fajta lenne.
Kedves kuckó, ajtóként nyitható edzett üveg oldal, és ehhez jár a vertikális GPU tartó.
Egyelőre IGP-vel fog menni, azt meglátom. -
hegegabi80
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest