- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Biga123 #72849 üzenetére
Én először innen akartam venni, mert akkor még akció is volt és ez törökből jön, de az xtia jobb minőség minden szempontból, high quality, ha én flexelem...khmmm...azt hagyjuk.
Mondjuk az xtia sem drága, csak a vám+szállítás nagyon megdobja, meg vettem még ezt-azt kiegészítőt, így összejött, de sajnos ez az openframe design euban nem nagyon elérhető sehol vagyis én nem találtam jobbat olcsóbban. Ha meg gyártatod ugyanott vagy, de lehet drágább lesz.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Biga123 #72844 üzenetére
Meguntam.
Vagyis meg nem untam, de most azon agyalok, hogy nyáron kicsit átmegyek industriál stílusba és kicsit pimpelem még, hogy még nyersebb legyen a kinézete. Egyébként szeretem, de ez így olyan uncsi, érted, ott áll a sarokban és kész, ez így nem maradhat örökre.
-
-
tanosj
tag
válasz
Biga123 #72776 üzenetére
Jelenleg kb 30 perc játék után a hőfokom / msi after + riva / 65-67 fok között mozog mint eddig is. Annyit hozzátennék, hogy 7900XTX Red Devilem van, amit kicsit optimalizáltam a fogyasztás miatt, de a Lian Li-ben is így volt, ahol pedig vertikális fordítót alkalmaztam.
Ja és még annyi, hogy jelenleg csak fent van 1 elszívásra ventilátor, ha bekerül lentre, fentre kivi leszek illetve huzamosabb gaming alatt majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged