Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hysterycs
tag
Igaz, elírtam, bocsánat. TOSHIBA MG09ACA18TE, 18 TB. Tegnap csatlakoztattam le , amíg egy új HDD-re másoltam egy másik meghajtóról, ma visszacsatlakoztattam és nem férek hozzá az adatokhoz. A kábeleket már cseréltem, de másik HDD-vel használva nincs gond velük. Abszolút nem értem mi történhetett, amikor a hiba észlelése után széthúztam a csatikat, akkor láttam, hogy a csatlakozó lába hiányzik (hogy ez mikor törött le, azt nem tudom) ezért gondoltam hirtelen erre, mint a hiba forrása, tévesen.
HDS látja, nem jelez hibát, Windows is látja és a szabad helyet is helyesen jelzi, viszont ha el szeretném érni az adatokat, akkor egy másik HDD (amit lemásoltam tegnap) gyökér könytára közül mutat egyet, ami valóban sosem volt ezen a meghajtón, és ha ezt meg akarom nyitni, akkor a következő hibaüzenetet kapom. Így most már inkább ez úgy tűnik, minha a Windows kavart volna meg valamit és talán inkább "szoftveres" a gond.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő