- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A következő problémába futottam bele egy Zidoo médiaplaeyerrel használt 3TB-os WD Purple vinyóval.
Igaz korábban a Himediánál is belefutottam abba, hogy hirtelen eltűnik a vinyóról pár száz giga hely.
Ott segített ha kivettem, és Windows alól csináltam egy karbantartást. Most valahogy nem sikerül összehozni.
Torrenteztem, és törölgettem filmeket...
Eltűnt valahová 350-400 Gb. szabad hely.
Nem lehet hogy a Transmission torrent-nek van valami külön lomtár? Mert kb. ennyit töltöttem le, de töröltem is róla ennyit.
Lényeg hogyha összeadom a mappák méreteit, és összevetem a foglalt területtel, akkor kb ez a 350-400GB hiányzik. Rejtett fájlokat, mappákat sem találok rajta. A törlést csináltam a médiaplayerrel is, és a Windowsos géphez csatlakoztatva is. Természetesen Lomtár üres.
A CCleanernek van egy olyan opciója, hogy a kiválasztott meghajtón törli az üres területet.
Csak nem merem nekiengedni..Nehogy mást is töröljön.
Vagy nézzem meg valami Linuxos rendszer alól, hátha látok valami érdekes dolgot?
Tippetek van az előcsalogatására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő