- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A következő problémába futottam bele egy Zidoo médiaplaeyerrel használt 3TB-os WD Purple vinyóval.
Igaz korábban a Himediánál is belefutottam abba, hogy hirtelen eltűnik a vinyóról pár száz giga hely.
Ott segített ha kivettem, és Windows alól csináltam egy karbantartást. Most valahogy nem sikerül összehozni.
Torrenteztem, és törölgettem filmeket...
Eltűnt valahová 350-400 Gb. szabad hely.
Nem lehet hogy a Transmission torrent-nek van valami külön lomtár? Mert kb. ennyit töltöttem le, de töröltem is róla ennyit.
Lényeg hogyha összeadom a mappák méreteit, és összevetem a foglalt területtel, akkor kb ez a 350-400GB hiányzik. Rejtett fájlokat, mappákat sem találok rajta. A törlést csináltam a médiaplayerrel is, és a Windowsos géphez csatlakoztatva is. Természetesen Lomtár üres.
A CCleanernek van egy olyan opciója, hogy a kiválasztott meghajtón törli az üres területet.
Csak nem merem nekiengedni..Nehogy mást is töröljön.
Vagy nézzem meg valami Linuxos rendszer alól, hátha látok valami érdekes dolgot?
Tippetek van az előcsalogatására?
Új hozzászólás Aktív témák
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 KXG8AZN84T09 4TB M.2 PCIe 4.0 NVMe,7000/5800 MB/s pár napot ment
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest