- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomirallye
csendes tag
Sziasztok!
Segitsegre volna szuksegem.
Vasaroltam egy HP-15dw0003nh tipusu laptopot. 128GB SSD es 1TB HDD kombinacioval.
Win10 Pro-t fel huztam az SSD-re gond nelkul, meg volt minden update ami kell.A problema:
Lemezkezeloben nem latszik a HDD, nem tudok neki betujelet adni, sem formazni, sem semmit mert nincs ott.
Kivettem a pipat a fajlkezeloben az "ures lemezek elrejtese" mellol hatha, de igy sem tortent valtozas.
Az eszkozkezeloben ott van a Samu SSD, es a Toshiba HDD is, tehat ott latja a Windows. Ott ha belemegyek a tulajdonsagaiba, van olyan gomb alul, hogy "beolvasas", de ha raklikkelek, hibauzenetet dob fel (nem talalhato a lemez kotetinformacioja).Gondoltam elindítom a Windows telepítőt megint, a particionálásig... es akkor majd ott formázom, stb... de hiaba, mert mar ott sem latni az 1TB-s HDD-t.
Mi lehet a gond, hogy lehetne orvosolni?
Nemileg surgos lenne a dolog, mert ha HDD hiba, akkor a 3 napban vissza tudnam vinni a boltba.Csatolok par kepet, elenezest a telos fotokert, nagyon keso volt mar.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest