- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Igen. Automatikusan kérek napi mail-t Sentinel súlyozási értékekkel a SMART-ra vonatkozóan. A gyári "küszöbátlépésekormajdriasztok" SMART nem érdekel.
NEM kézi megoldásokra van szükség, hanem automatikusra, melyek napi kellemetlenséget okoznak a kiértékeléskor. Ha nem kapsz ingert nap mint nap, akkor hamis biztonságérzet alakul ki. Gyakorlatból tudom, mert nekem már szállt el serverben HDD, és csak a napi "b@sz0gatás" miatt vettem észre!
Valamint ha a cég vagy család új funkciót kíván, akkor az ne jelentsen azonnali gépcserét. Magyarán legyen flexibilis. Nekem NEM jó, ha egy gyártó megmondja mire van szükségem! NEM, nekem másra is szükségem van! Gondolkodással kezdem, nem elfogadással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest