Új hozzászólás Aktív témák
-
waterhorse
csendes tag
Végülis sikerült megoldanom, mivel gyárilag ez egy kettéosztott pendrive volt, és eredetileg volt rajta egy program amivel lehetett szabályozni a két partíció méretét, így ezt kellett beszereznem a hivatalos oldalról.(VentureUSB_ModeConverter). Először szövegelt valamit, hogy nem sikerült a konvertálás, de a lemezkezelőben kékre váltott a meghajtó így már tudtam formázni. Eredetileg el akartam tüntetni, de érdekes módon ezzel sem lehet megszüntetni a 2mb-os partíciót, annál lejjebb nem megy a csúszka. Van ugyan a number of partiton alatt lehetőség rá, hogy 1 darab partíciót csináljak, de azt már nem merem piszkálni, mert szokatlan változások történtek fájlok másolásakor amikor nem volt foglalás a kettes parton. Amúgy sem értem a felét a választható lehetőségeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest