Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
drunkyboy
aktív tag
Üdv! A sok kérdés után én is szeretnék érdeklődni a szakiktól:
Windows 7 újratelepítést szerettem volna végezni egy régebbi gépben egy WD500as satás vinyóra, előtte a szükséges adatokat persze lementettem egy másik vinyóra egy másik gépen.
Az installt pendriveról csináltam (a régi gépen), partícionáltam, formáztam olyan méretűre, ahogy előtte is volt.
A telepítés végig is ment az első újraindításig, és mikor be akartam menni a biosba (hogy a vinyóról induljon a rendszer) a vinyó felismerése után megállt (azon a képernyőn, ahol felismeri a bill-t, cdrom-ot stb). Próbáltam többször is, de mindig ugyanott áll meg, de nem fagy le, csak áll. Vártam kb 20 percet de semmi. Viszont mikor lehúztam a vinyót indítás előtt, utána meg be tudtam lépni a biosba, indult rendesen.
Gondoltam kipróbálom a másik gépben, ott meg minden rendben működött, látta a bios, tudtam is folytatni a telepítést.
Viszont most, hogy már felállt a win7, a régi gép még mindig megáll a vinyó felismerésénél, és ez gond, mert abban gépbe kellene neki működni, és eddig is abban volt, tegnap újrainstallálás előtt még rendben működött.
Szóval mi történhetett azóta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- További aktív témák...
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új HP 14 Elitebook 840 G8 FHD IPS 400nit i5-1135G7 4.2Ghz 16GB 256GB Intel Iris XE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest