Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• drunkyboy

aktív tag

Üdv! A sok kérdés után én is szeretnék érdeklődni a szakiktól:

Windows 7 újratelepítést szerettem volna végezni egy régebbi gépben egy WD500as satás vinyóra, előtte a szükséges adatokat persze lementettem egy másik vinyóra egy másik gépen.

Az installt pendriveról csináltam (a régi gépen), partícionáltam, formáztam olyan méretűre, ahogy előtte is volt.

A telepítés végig is ment az első újraindításig, és mikor be akartam menni a biosba (hogy a vinyóról induljon a rendszer) a vinyó felismerése után megállt (azon a képernyőn, ahol felismeri a bill-t, cdrom-ot stb). Próbáltam többször is, de mindig ugyanott áll meg, de nem fagy le, csak áll. Vártam kb 20 percet de semmi. Viszont mikor lehúztam a vinyót indítás előtt, utána meg be tudtam lépni a biosba, indult rendesen.

Gondoltam kipróbálom a másik gépben, ott meg minden rendben működött, látta a bios, tudtam is folytatni a telepítést.

Viszont most, hogy már felállt a win7, a régi gép még mindig megáll a vinyó felismerésénél, és ez gond, mert abban gépbe kellene neki működni, és eddig is abban volt, tegnap újrainstallálás előtt még rendben működött.

Szóval mi történhetett azóta?

Új hozzászólás Aktív témák