Új hozzászólás Aktív témák
-
sweettom
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy WD Black Caviar 1TB vinyót. Egy olyan problémám lenne, hogy az alaplap BIOS-a nem ismeri fel rendesen a vinyót.
Frissítettem a legújabb Bios-al (P5GC-MX-ASUS-1333-0413) az, de így sem ismeri fel továbbra is. Az a baj, hogy ez az elérhető legfrissebb BIOS az alaplaphoz, ami kb 2009 az utso frissítése. Persze az alaplap nem támogatja a SATA 3-as csatit, de elvileg ez nem lehetne probléma.
Innentől kedve azon kivűl, hogy veszek egy új alaplapot, nem tudom mi lehetne még megoldás. Még probáltam, hogy USB-vel csatlakoztattam a géphez, így felismerte. DE tovább menve az xp telepítővel még le is tudtam formázni, utána megfagyott. Aztán következett volna Win7 telepítő, de abszulut nem támogatta vinyó USB-re csatlakoztatását.
Remélem azért tudtok vmit érdemben segíteni ez ügyben! Én már megprobáltam mindent.
Üdv.:
Tomi
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Milyen hangkártyát vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- További aktív témák...
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest