- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csati777
csendes tag
Régi, 250 GB-os Maxtorom egyre inkább gyengélkedett (szektorhibák, belassulások, kattogás), ezért lecseréltem egy 1,5TB-os Western Digital Caviar Black-re. Telepítettem volna az XP-t (tudom, középkor, de nekem munkához és internethez bőven elég, Win7-re meg még nem fussa), de "érvénytelen partíciós tábla" üzenetet kaptam. Ezt sikerült a NTLDR file javításával kiküszöbölni, fel is települt az XP gyönyörűen, particionáltam, tesztprogramokat lefuttattam, a régi HDD-ról a fontos adatokat átmentettem, minden comme il faut. Ezután a Maxtort kioperáltam, a kábeleit bedugtam a WD-be, beüzemeltem a gépet, lefutott a "power-on self-test", aztán csak egy "_" jel villogott magában a fekete képernyőn. Leellenőriztem a csatlakozásokat, a BIOS-ban megjelenik az új HDD, szerinte minden OK, de reboot után megint csak a _ fogadott. Visszaraktam a Maxtort másodiknak- lám, gyönyörűen bejött a Windows, minden tökéletesen működik! Az biztos, hogy az új HDD-t használtam, mert azok a programok csak a Fekete Kaviárra lettek feltelepítve, a desktop kinézetétől a beállításokig minden friss volt. Akkor miért nem működik a WD magában? A BIOS-ban átállítottam a bootolási sorrendet, variáltam a master/slave beállítást, a kábeleket minden létező variációban- hiába, a régi Maxtor nélkül a Western Digital nem hajlandó működni, mindig csak az a gyászos _ jel fogad. Viszont a Maxtor továbbra is produkálja a swappelést, darálást, kattogást, amik miatt lecseréltem- ezért aztán nem szívesen tartanám meg tartaléknak, tiszta lappal szeretnék nyitni.
A tippeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- PlayStation 5
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Elden Ring
- További aktív témák...
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest