- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csati777
csendes tag
Régi, 250 GB-os Maxtorom egyre inkább gyengélkedett (szektorhibák, belassulások, kattogás), ezért lecseréltem egy 1,5TB-os Western Digital Caviar Black-re. Telepítettem volna az XP-t (tudom, középkor, de nekem munkához és internethez bőven elég, Win7-re meg még nem fussa), de "érvénytelen partíciós tábla" üzenetet kaptam. Ezt sikerült a NTLDR file javításával kiküszöbölni, fel is települt az XP gyönyörűen, particionáltam, tesztprogramokat lefuttattam, a régi HDD-ról a fontos adatokat átmentettem, minden comme il faut. Ezután a Maxtort kioperáltam, a kábeleit bedugtam a WD-be, beüzemeltem a gépet, lefutott a "power-on self-test", aztán csak egy "_" jel villogott magában a fekete képernyőn. Leellenőriztem a csatlakozásokat, a BIOS-ban megjelenik az új HDD, szerinte minden OK, de reboot után megint csak a _ fogadott. Visszaraktam a Maxtort másodiknak- lám, gyönyörűen bejött a Windows, minden tökéletesen működik! Az biztos, hogy az új HDD-t használtam, mert azok a programok csak a Fekete Kaviárra lettek feltelepítve, a desktop kinézetétől a beállításokig minden friss volt. Akkor miért nem működik a WD magában? A BIOS-ban átállítottam a bootolási sorrendet, variáltam a master/slave beállítást, a kábeleket minden létező variációban- hiába, a régi Maxtor nélkül a Western Digital nem hajlandó működni, mindig csak az a gyászos _ jel fogad. Viszont a Maxtor továbbra is produkálja a swappelést, darálást, kattogást, amik miatt lecseréltem- ezért aztán nem szívesen tartanám meg tartaléknak, tiszta lappal szeretnék nyitni.
A tippeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest