Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
Tavaly tavasszal vásároltam egy WD3200AAJS hdd-tNéha voltak vele gondjaim, de igazából ezidáig jól működött. Pár napja a lelassult xp rendszerem helyrehozásához letöltöttem az Auslogics BoostSpeed 5 nevű programot ami elindult, és amikor végzett, akkor tényleg sokkal gyorsabbá vált minden.(Ugyanezen cég defragmentálóját már régóta használom) Aztán utána kikapcsoltam a gépet, majd másnap este amikor hazaértem a munkából meglepődve tapasztaltam, hogy nem jön be az oprendszer. Eljut odáig amikor az "üdvözöljük" képernyőnek kellene jönnie, majd ujraindul az egész gép. Csökkentett mód, VGA mód stb. mind ugyanezt az eredményt hozta.
Kerestem itthon egy régebbi meghajtót és találtam egy 40-est, amire feltelepítettem egy alap XP SP2-t, így most arról netezek éppen. Csakhogy a fenti vinyót ez nem akarja olvasni. Hogy miért nem tudom. A gép bootolásakor felismeri a WD-t, aztán amikor a sajátgépen meg akarom nézni, vagy akár Sentinellel, vagy bármi mással, akkor inkább lefagy az egész. A Winxp telepítő szerint van egy 300-as vinyóm amiből 299 gb szabad
Javító telepítést nem tudok ezzel a telepítő cd-vel végezni
Namármost azon a WD-n van az összes családi kép, az egyesületem teljes anyaga, a 3/4-ig kész állapotban lévő másoddiplomás szakdolgozatom és még egy csomó minden ami nagyon fontos lenne. Mi a fene történt? Hogyan tudnám megmenteni a fontos adataimat?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest