- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
regvoltrossz #17885 üzenetére
Sentinel, gyári tesztprogi.
Szerintem...
-
fradi81
veterán
válasz
regvoltrossz #16359 üzenetére
Egy ubuntu live cd-ről bootolj be hátha az látja.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
regvoltrossz #9909 üzenetére
Ha jól tudom, ez a vinyó jumperelhető.
A hivatalos WD oldalról: Jumper Settings Guide.
Ami a Te esetedben érdekes: 5-ös és 6-os tüske rövidrezárása jumperrel:Szerk.: hoppá, ezzel kissé elkéstem, nem ártott volna frissíteni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
regvoltrossz #9907 üzenetére
Ott a jumper, csak be kell állítani SATA 150-re.
sürgősen szükségem volt egy új vinyóra, mert a régit vírus támadta meg,
Nevezz meg egy olyan hétköznapi vírust, rootkitet vagy bármit, ami zerofill felülírással nem gyalulható le... Emiatt szerintem kár volt új vinyóért rohanni, ha tényleg csak ez volt a baja, de önszívatásnak egész jó.
Lehet holnap egy számtekboltos általam történő meggyilkolásáról fognak szólni a hírek...
Ezt szeretem, amikor valaki nem ért hozzá, de azért a "jóindulat" máris kisugárzik...
Bocsi, de munkám során túl sok rosszindulatú figurával találkoztam eddig, tököm tele van az ilyen hozzáállással.
-
Imco
őstag
válasz
regvoltrossz #9909 üzenetére
A vinyóval nincs baj! Viszont vannak olyan alaplapok amik nem kezelik a sataII hdd-t.
Tehát javasolnám hogy ird ide az alaplap tipusát is, ill. olvass utána a lapod gyártójának weblapján. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
regvoltrossz #9907 üzenetére
Igen, működik! Van, hogy jumperrel kell megoldani, van, hogy szoftveresen.
A szoftver letölthető a gyártó honlapjáról, a jumperelés módja meg látható a vinyó matricáján (ha egyáltalán van jumperelésre lehetőség).
Ha megmondod a vinyód típusát, segítünk abban is, hogy konkrétan mivel tudod visszaállítani a sebességet SATA 1-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest