-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
csbeci #116714 üzenetére
Fogós kérdés, mert amióta megtapasztaltam, mennyire jó a két szubláda, azóta afelé igyekszem. De a SUB 2070 mellé nem hiányzott egy másik, és az említett beállíthatóság, kalibrálhatóság, mindent visz.
Ügyes processzor kell a két szubláda összehangolásához, ezt a például Denon AVR-X7200W és a Marantz AV8802A remekül megoldották.
Tehát részemről igazán akkor ajánlott a két szubláda használata, ha az erősítő teljesen külön kezeli azokat. -
renatto
őstag
válasz
csbeci #116361 üzenetére
PayPal-lal fizetsz, így ha esetleg nem küldené el vagy mást küld/problémád lenne a vásárolt termékkel náluk reklamálhatsz 60 napig. Ennek 99% hogy az a vége a pénzed visszakapod. De nagyobb a valószínűsége, hogy minden rendben lesz szerintem. Azért a postaköltséggel remélem számoltál. Ha ide mégsem postázna, akkor szerintem simán visszaküldi a pénzt.
-
BBéci
legenda
válasz
csbeci #109315 üzenetére
A Mini Mira elsősorban képmegjelenítőkhöz ajánlott és nagyon fontos, hogy elé és mögé is jó kábelt csatlakoztass. A Premier illik hozzá.
Sosem adtam ugyanarról a kismegszakítóról áramot a tévének, amelyik a hangcuccokra vigyáz. Ebből következik, hogy ugyanabból az elosztóba pláne nem csatlakozhatnak. Lehet, hogy túlzás, de ezt is fontosnak tartom. -
-
Norbi 72
veterán
válasz
csbeci #108407 üzenetére
Magyar teszt róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest