Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz #09634560 #116257 üzenetére

Most 25nm-t kell bezenélni,de jövőre tervezek költözni,és ott biztosan egy nagyobb helyre fog kerülni majd a kiszemelt,azért se akarok addig vásárolni semmi frontot mert ki tudja mekkora helyre kell majd.Valamit venni aztán meg eladni fél év múlva annak meg nincs értelme ha esetleg nem jönne be,főleg egy ilyen drága hangfalnál,vagyis számomra drága az es100.De nagyon tetszenek azok a mélyek benne és az egész robosztus megjelenése,nagyon tetszik még a concept 10 is.
    Közbe ma megnézem melyik yamaha van otthon,rx v457,szóval nem egy komoly darab,bár úgy látom tartotta az árát,vagy én vettem nagyon olcsón 5éve 20k-ért,igaz rendesen levolt harcolva kívülről.
    Valamire ezt mindenképp szeretném lecserélni,egyelőre bújom a hirdetéseket 70k körüli árig,hátha lesz valami kihagyhatatlan,most egy denon 1909et néztem,45ért,de ez nem akkora előre lépés még szerintem,hogy megérje foglalkoznom vele.

#116262: Ezt a subot elfogadnám! :D A polkot cserélni akarom majd jövőre szintén,nem rossz csak azért kevés zenére a psw 110,meg ugye nem is zárt.

#116263: Ezzel kezdtem itt a kérdezősködést,de nem írta senki hogy jó vétel lenne-e vagy se :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák