- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
-
-
Toobee
veterán
Annyira azert ok sem ugralnak a vasarlokert. Mikor a Dalikat nezegettem, akkor irtam nekik mailt (igen, elkuldte), hogy kiprobalnek egy C6 szettet, ha tetszik, akkor el is viszem, de meg valaszra se meltattak. Bezzeg mikor az R10 szamla oket illeto peldanya nalam maradt, akkor nagyon ment a klaviatura koptatasa
Ettol fuggetlenul, amikor ott voltam, nagyon kedvesek es segitokeszek voltak. Meg alkudni is lehetett.
-
spiky03
veterán
Ezt gondoltam.
Nah mindegy, akkor addig marad a MM vagy Saturn. Igaz ott nem annyira jó az akusztika meg minden.
De ugye szegény ember ezzel főz.
Majd ha meglesz az összeg akkor egyeztetünk időpontot a kiszemelt üzlettel.Oke, bocsi az ismételt kérdésért.
Akkor csak 1-2 filmet kérek, mert az nem rémlik, hogy lett volna olyan ajánlás.
Persze ha lehet itt kérni ilyet? -
spiky03
veterán
Nah ez jó hír.
Majd megnézem a honlapjukat.
A Streamaudinál azt mondták, hogy nem nagyon van rá lehetőség, amikor beszéltem velük a múltkor. Csak ugye a náluk kialakított "moziszobát" lehet meghallgatni, de ugye az egy kicsit más kategória, mint amit az én pénztárcám elbír.
Az gondoltam, hogy elég macera a kialakítása.Most így hirtelen arra gondoltam, hogy olyat kéne nekik kialakítani,a hol a kábelek/hangfal elhelyezések már megvannak, és "csak" a kért hangfalakat/erősítőket kell cserélgetni a vásárlók kérésére.
Szerinted ez rossz elgondolás? -
spiky03
veterán
Igen ezt mondták, hogy ami jól szól sztereón az mozin is jó lehet.
De azért jobban örülnék, ha rendes 5.1-ben is megtudnám hallgatni a kiszemelt erősítőt.
Tudsz olyan jobb üzleteket ajánlani?
Azt nagyon megköszönném. Mert ugye a Kornernél sincs ilyen lehetőség, se a StreamAudionál sem.
Megfogadom és hallgatózok, csak legyen hol.@Tamoo
Ma beugrok a Duna plázába ha minden jól megy meló után. Ott láttam valami Dalikat, de nem tudom már pontosan, hogy melyiket és mennyiért.
Ha megnéztem megosztom itt. -
Ed Parker
nagyúr
-
muzsikpeti
aktív tag
Nem gyenge "madzag".
Nálam is megfordult már jó pár tápkábel és nem kérdés mekkora változást tudnak hozni a hangzásban. Nálam a legnagyobb hatást általában a végerősítőnél hozta, aztán a lejátszónál, és aztán kisebb mértékben az előerősítőnél. Ja és kipróbáltam már a tv-nél is, és láss csodát azonnal látható volt a pozitív változás. -
Ed Parker
nagyúr
Az egy finom darab,én ennek az olcsóbb változatát néztem ki.
Az absolute power 18E-tAmit linkeltem neked tápkábeltesztet,ott is vegyesen jöttek a teszteredmények,valahol a cd-n valahol az erősítő hangján javított a kábel.
9814 Béci: még februárban volt nálam egy hétre,egy elég jól felszerelt dac és árban is baráti. Primare spa21-el hallgattam,tetszett.
-
muzsikpeti
aktív tag
Csak mert a 93-asról is csak jókat írnak a tesznek. Láttam a tápegység nem egy kategória a kettőben.
De te hallottad- láttad mindkettőt?
Megnyugtató számomra, hogy a 7.1-es kimenet is kiváló.
Igazándiból amerikából hozatnék ismerőssel, ott nagyon olcsó, 95-ös 1000, a 93-as 500 dollár. Nagyon nem itthoni áron mozognak. -
muzsikpeti
aktív tag
Köszi a választ, mit értesz csapnivalónak, hogy szinte használhatatlan?
A másik kérdés, hogy mekkora különbség van a 93-as és a 95-ös között, képileg és hangilag?
Meg tesztelted e az analóg 7.1-es kimenetét is? Mert számomra az fontos lenne, mivel a Rotel 1066-os procin nincs hdmi bemenet! -
Zanik
addikt
Szerintem 4db GLE 430.2-esből (egy hozzá való centerrel és subbal) egész jó kis 5.1-et lehet összehozni egy 25nm-nél nem nagyobb szobában. A ginola által belinkelt összeállításból nekem egyedül a hátsó 410.2-esek nem tetszenek, pláne hogy álló frontokat kéne kiegészíteniük.
-
Thuglife
senior tag
-
axwel18
senior tag
Nos én wikipédián utána olvastam itt az iag. Hát ebben az szerepel hogy luxus yacht-okat gyárt kínában az iag. "IAG is also manufacturing luxury yachts in a new shipyard, also in China."
De mondjuk szerintem ez olyan dolog hogy az Eltax felvásárolta a Tangent céget de attol még nem lettek Eltax hangfalak a Tangent hangfalakból.
-
-
-
robi-k
őstag
Dune HD Smart vagy TV sorozatod van (ha jól emlékszem , akkor a 301-es)? Nagyon javaslom, hogy feltétlenül tedd fel rá ezt a multichanel patch -ot.
-
spiky03
veterán
Ez azért szerintem jó árban van.
ELAC FS 67 -
Toobee
veterán
Lehez volt mar szo rola, de nem emlekszem. Az emlitett 2-3 tipus milyen aron fut? Nem tudom miert nem lehet nyilvanossa tenni az arat, a Kornel oldalan.
#9251 ) Parci: a masik forumon arulnak diy tusket, vagy ebay-rol lehetne meg emberi aron venni. Streamnel a ragasztos Prosonbol 3500 korul van a 4 db, menetesbol meg 5,5k huf.
-
-
ha megkérdezed, azt nagyon szépen megköszönöm!
ami a mélyeket illeti, biztos, hogy igazad van. engem talán azért zavar kevésbé, mert nem szoktam még hozzá egy masszív házimozi setuphoz. a vicc az, hogy így is -4 db-re van véve az erősítőn a bass, mert a default 0 túl sok (kéne vmi anyagot tennem a falra mögé sztem). de néha mocorog bennem a kisördög, hogy a volt forgalmazó utolsó, akciós 111.2-es mélyládáját is megvegyem a 247-esekhez. azt próbáltad amúgy? vagy a 2040-est?
-
a szoba méretén is múlik, érdekes módon nekem már a 68.2 is sok volt kicsit. a 67.2 meg picit kevés. a 247-eseket mintha rám szabták volna, pont annyival tisztább és erősebb a 67-esnél, hogy nagyon.
a 249-eshez már új nappali is kéne.
nem vettem még tüskéket, egy párszor már körbenéztem, hogy van-e valami jó és alkalmi vétel, de nem találtam semmit. de nem fogom megspórolni ezt a kört, ez nem usb adatkábel.
-
-
ebben még egyet is értenék, a gondok ott kezdődnek, amikor valaki előveszi a 350 ezer forintos interconnect kábelt. ha tényleg a zene szeretete a lényeg, akkor igazából annak ugyanúgy nincs helye az egészben, mint az usb audio protokollnak. az informatikus (mérnök) amúgy csak annyiban más, hogy nem feltétlen hisz el mindent, amit a gyártók szívesen elhitetnének vele -- de ennek igazából inkább örülnie kéne mindenkinek, hiszen megkímélheti a többieket jó sok fölös költéstől.
volt amúgy ma az avx-en egy primare a30.1 + dynaudio focus 220 szet eladó, azt hiszem, az nagyon jó vétel volt. egy jó primare erősítőt én is szívesen betennék majd egyszer valamikor az elac-ok alá.
-
de hát egyetlen tényt sem közöltél még ebben a diskurzusban! az, hogy te mit hallasz és miért, nem lehet vitaalap, arra lehetetlen bármit mondani. bármit állíthatsz, úgy sem cáfolható. egy állításom nem lesz igazabb azért, mert én 100 billiós hangfalakból reggelizem naponta négyet. (rengeteg tapasztalatod van, pont ezt nem szeretném lebecsülni. de egy usb adatfolyam ettől iszonyúan független, tényszerű dolog.)
ha pedig azért nézed le az informatikusokat így egyben, mert képesek a formális logikára, azzal inkább csak magadat minősíted. hihetetlen számomra, hogy ha kerek-perec nyilvánvalóvá válik valamiről, hogy az hogy működik, akkor sem merül fel benned, hogy magadat kérdőjelezd meg, inkább közlöd, hogy "az egzakt tudományok művelői kuruzslók". ezért nem is szükséges, hogy vegyek most 20 dac-ot, 20 kábelt, 20 ssd-t és 20 hdd-t, hogy "tapasztalatom" legyen arról, hogy nincs különbség. nekem elég annyi, hogy ha ma bedugom a hdd-t a popcornba, aztán holnap is, ugyanazok a fájlok lesznek rajta. vajon miért? mit nem lehet ezen megérteni?
nagyon off: az emberi érzékszervek millió módon becsaphatóak, millió dologtól függ, hogy adott pillanatban épp hogyan érzékelnek, szóval semmiképp sem volna jó egy 1+1=2 jellegű állítással szemben azt mondani ellenérvként, hogy "én láttam, hogy 3". az egyik bizonyítható, a másik nem, akkor miről beszélünk?
-
Peak
addikt
Szerinted a viz 100 fokon forr 0 m tengerszint magasságban?
Elfogadod mint állitást?
Vagy szeretnéd megtapasztalni úgy, hogy mondjuk belerakod a kezed?Hagyjuk már ezt a vagdalkozást kérlek.
Ennek se súlya, se értelme, se tekintélye.@Sanci: na most már 12000/7000 a vérnyomásom
20 éve foglalkozom informatikával, kódolással, algoritmusokkal kezdtem, '97ben saját zeneszerkesztőt gyártottam magamnak ami CD WAV álományokkal dolgozott, hangmintákkal és samplekat effektezett matematikai algoritmusokkal... pici közöm azért van a témához.Akkoriban muszáj voltam egy Sound Blaster 16-ot vennem a CD qualityhez, mert a Sound Blaster Pro 2.0 csak 22kHz/16bit/2ch tudott digizni, gagyi ADC/DAC áramköre volt...
-
"Azt sem mondta senki, hogy szebben szól az SSD, de az arról lejátszott zene mégis más, mint a külső merevlemezről érkező."
ezt csak nem bírom megemészteni. fogom a popcornom. fogok egy 1 méteres usb kábelt. fogok egy külső házat. egyszer egy ssd-t teszek bele, egyszer egy hdd-t. másképp fog szólni a zene, amikor a popcornnál kiválasztom a fájlt lejátszásra? tényleg csak abba gondolj bele, hogy ha erre igennel felelsz, akkor ha ugyanezt a házat és kábelt fogom, majd windowst installálok róla, akkor más kerül a gépemre, ha az egyikről telepítem és más, ha a másikról.
ami hát erősen
kategória.
-
remek példa a popcorn. a-210-em van. egy darabig ugyanazt a hdd-t a belső helyére tettem, egy ideje külső usb házzal van rádugva. semmi különbség nincs. nem is lehetne, mindkét esetben usb adatkommunikáció zajlik, ami hibátlan adatátvitelt eredményez. 5 ft-os kábellel is.
az ssd előnyei sem itt jelentkeznek, arról ugyanaz az adat jön le, mint a hdd-ről. ha nem bánod, most nem műtöm ki az ssd-t és tesztelem le, csak azért, hogy bebizonyítsam a nyilvánvalót.
ne haragudj, hogy ezt mondom, de a te tapasztalatod vajmi keveset ér, ha egzaktul specifikált, hibátlan adatátviteli protokollok ellenében akarod használni. akkor csak és egyedül magadból csinálhatsz bolondot, ha különbségekről beszélsz. viszont, és ezt is kb. huszadszorra írom le: nem minden digitális jel ilyen. a hdmi például tippem szerint nem. az usb audio sem. az usb data igen.
(#9185) erre meg reflektálni sem szeretnék, szóról szóra ugyanezt mondhatnám a "hívő oldal" ellenében is. a különbség az, hogy az egyik esetben az érv az, hogy "de hát én ezt hallom-látom", a másik esetben meg egy pontos specifikáció.
(tudod, rohadt sokat hallgattam emberektől, hogy melyik lottószámnak mennyi esélye van, meg hogy azért gondoljunk már bele, hogy az 1-2-3-4-5 kihúzásának tutira kisebb esélye van, mint egy tetszőleges, rögzített, másik random öt számnak. mit is mondhatnék...?)
-
Peak
addikt
És tudod hogy miért?
Azért, mert a merevlemezekben forgó alkatrész van, elektromotor, amely maga körül gerjeszti a teret, zajt okozhat az elektronikán ez a cucc, és nem fér bele a maguk által meghatározott minőségi kritériumokba.
Ezen kivül melegszik, rezonál, többet fogyaszt, kisebb a megbizhatósága ütésre, stb.
Tehát mind-mind érthető, logikus, és megfogható indok.
De NEM AZÉRT, mert szebben szólna az SSD.
Elárulom, hogy a legtisztább lejátszás pont a hálózaton keresztüli, mert a forrás zaját teljesen le lehet választani a feldolgozó elektronikáról, DACról.
Inkább biznék az elektronikai tervezők tudásában és specifikációiban, mint bárkinek a szubjektiv hallásában.De tudom-tudom... a Dune lejátszókban levő Wester Digital vinyónak szebb a pirosa, ha pedig Seagate vinyót teszek bele, akkor élesebb a kép. ( smiley
)
-
ugrálunk a témák között. át kell nézni a hdmi szabványt első körben, mielőtt ki lehetne jelenteni, hogy garantáltan nem számít a kábel. egyébként, ha tippelnem kéne, mivel az egy sima egyirányú audiovizuális kommunikáció, ezért jó esély van rá, hogy nem adatcsomagonként, hanem streamként megy át rajta minden, és épp ezért nem ellenőrzött és nem is garantáltan hibátlan. ergo, számíthat a kábel, és bár kevésbé, mint analóg jelátvitelnél, de torzulhat az információ.
-
"Vakteszten miféle placebo lehet, amikor valaki cserélgeti a kábeleket, bemeneteket, én csak hallgatom?"
bármilyen. ne vedd magadra, de mondok egy hülye példát: van, aki Jézust látta. én bár kételkedem, de nem tudnám cáfolni, ahogy ő sem bizonyítani. az érzékszervek már csak ilyenek.
aki viszont kihallgatja a különbséget aközött, hogy usb data átvitel ssd-ről vagy hdd-ről megy az usb audio output forrásáig (ha jól értem a rendszert), az bizony hallucinál. szori. írtam már, hogy ha ez így lenne, akkor fájlok másolásánál is gyakrabban mennének át hibás állományok az egyikről, mint a másikról. ha ssd-ről installálom a windowst, el sem indul, mert sérülnek a fájlok? vagy hogy? a garantáltan hibátlan adatátvitel az, ami: bithelyes, egyező, azonos. pont.
-
-
Peak
addikt
Béci, az a legszebb az egészben, hogy a villásdugó forgatás értelme és hatása tökéletesen megmagyarázható jelenség miatt van, valóban létezik, valóban működik.
(fázisfordító elektronika, mágneses terek a tekercs körül, ami a közvetlen mellette levő elektronikát befolyásolhatja, rossz tervezés, stb.)
Számomra ez nem kérdéses már, noha én nem hallom a saját rendszeremen, ami lehet azért, mert süket vagyok, de lehet azért is, mert egyszerűen már úgy van megépítve az adott eszköz, erősítő, hogy az ebből fakadó problémákat ( t.i. nem fázishelyes tápellátás ) kiküszöbölje.Sok esetben azt gondolom, hogy a konzumer piacon kapható készülékek esetén ezeket már a tervezéskor figyelembe vették, ezért nem "működik" már ez a vudu.
Amiből fakad az, hogy a régebbi készülékeknél, ahol másképp dolgoztak a szakemberek a tervezésnél, igenis működik ez a dolog (mármint a villásdugó forgatás), és tapasztalható hangzás formájában is.
-
de hát ez teljesen egyértelmű, ha a forrás anyagot szarul állítják elő, akkor azon nem segít már semmi. nem véletlenül használnak komoly, ipari cuccokat a stúdiókban sem.
bár, ha én terveznék ilyen cuccot, akkor úgy küszöbölném ki a gyengébb eszközök hibáit, hogy például 10 ripből átlagolnám a végeredményt. tényleg, nincs ilyen szoftver pc-re?
-
contaxg
veterán
Az Oyaide ebből a vonalból 3 félét gyárt, ebből a legdrágább 30eFt környékén van. Ha már ilyen magasságokban járunk érdemes lenne egy jobb Locus Design is a csapatba, de ha gondolod és ha van még rá idő a Wireworld-től is kérhetünk valamit.
-
t-bali3
senior tag
Egyébként mennyire lenne eretnek megoldás ha vennék egy feljebb linkelt APC elosztót és abba dugnék egy 2-es vagy 3-as Alcest?
Az erősítőmön még csak IEC aljzat sincs, fix vékonyka kábele van, a probléma az, hogy sajnálok rá áldozni, mert nemsokára le szeretném cserélni...
-
t-bali3
senior tag
-
Dorian
félisten
Az írt lemezek más téma, hiszen lehetetlen pont úgy írni, ahogy a lemezre nyomva volt, még a technológia is más. De ugyanarról a CD-ről 2 bitpontosan (EAC) ripelt anyag (fájl, tehát nincs szó újbóli kiírásról, stb) közt nem lehet különbség, hiszen itt lehetőség van a nem tökéletes adat újraküldésére, nem úgy, mint lejátszáskor. ez a jelenleg használt hifi technológia legnagyobb hibája: nem ugyanolyan a protokoll, mint fájl másoláskor, mert nincs a komplett fájl tárolására alkalmas méretű buffer a különböző eszközökben.
Parci:
Kábel irányáról nem tudok nyilatkozni, mert sosem jutott eszembe fordítva bekötni, de korábban telefonon olvastam a topikot (sunyiban, egy kooperáció közben), te írtál olyasmit, hogy "digitális kábel, egyesek és nullák" Na ez nem ilyen egyszerű, mert pont ezeknek az egymáshoz képesti időzítésével szokott a gond lenni. tehát, hogy mikor is érkeznek pontosan ezek. CD olvasásakor meg még bejátszik a kiolvasási pontatlanság is, tehát előfordul, hogy keverednek az egyesek és nullák.
-
Ed Parker
nagyúr
Hisz' pont Tőled kérdeztem múltkor, hogy ugyanezt, azt mondtad a Nørdost guruja szerint tökmindegy milyen kábelt használnak azon a szakaszon, ha adat megy rajta.
Most már elég zavaros a dolog.
Én most azt az USB-t mondom ami pc és dac között van, nem az iPod USB kábelt.
Parci:
Az elöbb hülyén tettem fel a kérdést.
Szóval az USB kábelen pc és dac között audio jel vagy adat megy?
Így akartam. -
ujhelyiferi
tag
Hali!
Segítség kellene!
Adott egy Pio vsx-520 és hozzá szeretnék 5.0-át!
Ajánlották Wharfedale Vardus 400-at,de amit a közelben kapni az egy Wharfedale Diamond HCP 5.0 (http://www.av-shop.hu/termekek/index.php?kereso_mezo=wh%20diamondhcp&mod=5) ,melyik lenne jobb az erősítőhöz??? -
oké, érik egy Nagy Topikteszt.
amúgy az usb-vel elméleti gondjaim is vannak, bár ahhoz, hogy biztos lehessek az igazamban, bele kéne ásnom magam az usb specifikációjába. mindenesetre, ha valóban könnyen hallható különbség van az usb-n átvitt zenék között, akkor (hacsak nem más protokollt használ adat és audio átvitelre a busz) ennyi erővel ha usb-n másolok egy .exe fájlt két gép között, akkor jó kábellel frankón hiba nélkül kéne átmennie, rossz kábellel meg majd minden alkalommal nem futtatható, sérült állományt kéne kapnom. nem?
-
Patice
nagyúr
Igen, rendben van.
Gondolkoztam már azon, hogy ez hogy a fenébe lehetséges.
DVD írásánál sokszor felmerül a kérdés, hogy mi a különbség a "pluszos" és "minuszos" lemezek között. A válasz az, hogy a pluszos lemezek esetén előre meg van határozva az a spirálvonal, ahová az adatok kerülnek majd.
CD esetében nem tudok ilyen dologról, így a spirált maga az író alakítja ki a saját módszerével, ahogy ezt a tervezői kitalálták, vagy ahogy a szoftver adja hozzá az órajelet és az infót, hogy hol kellene éppen a fejnek és a lézernek járnia.
Ez az egész elég bonyolult folyamat és belátható, hogy még ha ugyan azt az adatot is akarjuk majd felírni a lemezre, az egyes pitek nem ugyan oda fognak esni, mint az eredeti lemez esetén.
Ha egy bitről bitre megegyező CD másolatot sikerül is készítenünk, akkor úgy látszik a kiolvasás folyamatában van valami, ami a hangzásra rányomja a bélyegét. Számomra is elég hihetetlennek tűnik, de a fentebb vázolt dolgokból arra következtetek, hogy még az is befolyásol valamennyit a hangon, hogy a CD olvasó fejnek éppen hogyan sikerült az adott pitet kiolvasnia, még ha ugyan az a 0 vagy 1-es is a kiolvasás végeredménye.
-
bbéci, azt értsd meg, hogy ezek a dolgok egzaktak. jópár oka lehet annak, hogy kik, mit és miért hallottak az audioquestnél, ehhez nem kell senkinek sem hülyének, sem hazugnak lennie. De, ha a dac-ig ugyanaz a digitális bitstream jut el, az ugyanúgy fog hangzani. pont.
(ettől még nem biztos, hogy azt mindenki ugyanúgy hallja, mert az már szubjektív. az sem biztos, hogy ugyanaz a bitstream jut el, például az egész jitter téma az órajelezés hibái miatt van a cd-knél. meg lehet mindenfélén gondolkodni, aminek van racionális magyarázata. de a lényeg, hogy van.)
-
Patice
nagyúr
"Az írt lemez is bitre megegyezik az eredetivel..."
Ebbe belekötnék. Még a legjobb írók sem képesek hibátlanul felírni az adatokat.
A PC-re fel lehet úgy grabbelni a CD-t, hogy az bitről bitre megegyezzen a CD tartalmával. Innentől kezdve már csak az írón és az írható CD alapanyagán múlik, hogy ugyan az az információ kerül-e az írható CD-re, mint az eredeti lemezre.
-
amíg digitálisan megy egy jel, nincs gond az órajelezéssel és van valamiféle normális hibakorrekció, addig nem lesz különbség az usb kábelek között. sem.
és mégegyszer: a lélekvándorlás, az omega-3 zsírsavak és a biokaja hosszútávú pontos hatásai, az egészben vagy részben hitkérdés. a digitális jelátvitel témaköre az pedig nem.
-
ez az egész nem hit kérdése. két azonos tartalmú fájlt lejátszva nem lesz különbség. nem keletkezik valami varázsinfó, nincs szebb hangja a drágábban előállított ugyanannak. egy bitstream qrva egzakt dolog, az "én hallom, hogy melyik a jobb" meg nem az.
és komoly összegben hajlandó vagyok fogadni bárkivel, hogy ha csinálunk erről egy statisztikailag is értelmezhető vaktesztet (tehát mondjuk legalább 100 próbálkozás), akkor baromira ki fog jönni a kb. 50-50%-os eredmény.
-
xtremetuning
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged