- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
contaxg #9265 üzenetére
ez megint egy olyan kérdésre válasz, ami el sem hangzott. senki sem beszélt hangfalkábelekről tegnap. a teszt amúgy érdekes. azt egy kicsit sajnálom, hogy volt egy darab 3 dolláros vacak kábel, majd a következő szint rögtön 1000 dollár, ez így pont a nagy átlagnak nem elég informatív (azt egy percig sem vitattam, hogy van szerepe a hangfalkábelnek, tehát hiába kapom meg a választ a tesztből, hogy nem érdemes a legolcsóbb hulladékot venni, nem leszek okosabb).
ha esetleg betettek volna egy best buy 10, 20 és 50 dolláros kábelt is, tanulságosabb lett volna.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
contaxg #9118 üzenetére
Halidet azóta ajánlom én is.
Közelében nem hallottam azóta sem ilyen szintű USB megoldást.
(Tenor 7022, 8022, hiface) Hivatalosan mennyi a jittere?Igencsak közelében van az órajel és tápmoddolt sb3amnak. SB3 sztem drágábbra jön ki,mint a halide... és nagy felbontást csak 48kHzig tud.
-
Peak
addikt
válasz
contaxg #9100 üzenetére
Akkor kezdj el szépen egy A4es papiron ábrát rajzolgatni az eszközökről, amelyek a láncban vannak, és meg fogod találni, hogy hol lehet különbség.
Ehhez ismerned kell a felépítéseket, a technikai trükköket,stb.
Ha mégsem, akkor üdv a vidám vasárnap hitgyüliben.Szerk: pl. az Airplay véletlen nem csinál konverziót? Abban hallhatsz különbséget.
De akkor nem a WiFi a lényeg. -
bajnokpityu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest