- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kimi02 #10209 üzenetére
Bácsi, a tuningos 840es rotel megverte az arcam 400ast. Vagy rosszul forgattuk a dugókat, vagy valami el volt állítva, de akkor, és ott első percben a hideg rotival kb 1:1volt, de ahogy kisimult a roti hangja, az arcam csak lihegett. Nem hiszem,h annál jobb lenne egy középkategóriás HK. Tippem szerint az a rotel mai új bolti erősitők között bő 200rugós hangot tud, emlékeim szerint minimum partiban van a 356os NADal.
Kimi:mittomén HKnál milyen szint a 760,nem ismerem őket. A 400as arcam jobb lehet az azonos árú HKknál,nem?
Kértek majd hangfalas kitalálós feladatot?
-
BBéci
legenda
válasz
kimi02 #10209 üzenetére
Szerintem Ed a 460-asra írta, hogy egy olcsó, használt sztereó jobban szól nála.
Általában érvényes a házimozi rádióerősítőkre, hogy egy harmadába kerülő sztereó zenél hasonló színvonalon. A 1510AE ára 350000 Ft, a hangja inkább az egymilliót közelítő AV vasakéval hasonlítható össze. Szerintem. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
kimi02 #10183 üzenetére
egy 50 ezres sztereo lezenéli,ne éld bele magad
(#10184) andorra persze ez érthető,de az ilyen gondolatok az ember fejéből nem hirtelen pattannak ki,tervezgeti,nézegeti és a végén elhatározza magát hogy vesz egyet,na ez nem a pillanat műve,csak ezért mondtam,ha elöbb tudom,lehet hogy csináltunk volna egy jó boltot.
-
-
BBéci
legenda
Akkora terembe 4 db sem lenne túlzás, de csakis teljesen egyformák, különben adtál a kakinak egy pofont.
Egy hatalmassal sem tudnál igazán jó szubtartományt varázsolni.
A JBL Synthesis Pjoject és One Array se szólt igazán jól egy db szubládával, pedig az akusztika is rendben volt, valamint az SDEC is ügyes szerkezet. -
BBéci
legenda
Az MS Aviano kutyafüle a H/K-hoz is, pláne a Marantz pároshoz. Minőségileg messze alulméretezett hangdobozokkal az összehasonlítás teljesen fals eredmény hozhat, itt a bizonyíték. Nem akarom védeni a Marantzot, de képtelenségnek tartom, hogy a H/K 760 jobban szóljon. Az Aviano szerintem egy nagy rakás hulladék, a csúcs Marantzokhoz képest. Másfélmillás elő/végfok pároshoz alsó hangon hárommillás 5.1 hangdobozszett való.
Nem hittem volna, hogy éppen Tőled olvasok egy ennyire lehetetlen, eszement összeállításról alkotott sommás véleményt. Te annál sokkal tapasztaltabb vagy. -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Nem értem a kérdést.
Mit jelent a mozihangerő? 110 decibelt, többet, kevesebbet? Akkor nem lehetett különbség. Ha mindkettőn koppanásig tekerted a hangerőt, az annyit jelent, hogy a hangdobozaid impedanciáján erősebb, több wattot ad le az Onkyo.
Hangnyomásmérő nélkül ez lehetett szubjektív érzet is. -
Gabesz87
veterán
Szép darab, mutatós, letisztult. Bár nekem ezekről a lehajtható ajtókról nincs túl jó tapasztalatom. Egy idő után elfárad az anyag, és letörnek a fülek. Ugyanilyen van a Panasonic CRT TV-men, és kb 5-6 év alatt nem sokat volt nyitogatva, de sajna letöredeztek a fülek. No de rem. te nem jársz így!
-
sirfer
aktív tag
Kimi, egy dologra vigyázz. Én nagyon szerettem azt az erősítőt (nekem is ilyen volt, tudod), de a garanciális javítása maga volt a katasztrófa. Összekarcolták, eltűnt a számla és a garlevél. Nem is tudták megcsinálni csak másodjára. Fenyegetéssel sikerült külső burkolat cserére kényszerítenem őket,.Jó készülék, de egyszer vmi miatt elromlik...
-
robi-k
őstag
Teljesen más a hangja a 2 erősítőnek (bár talán a 760-as magasabb osztályt képvisel). És miért cserélnéd?
Ha zenehallgatás miatt, akkor talán (szigorúan magán vélemény) jobban megérné egy jó sztereó erősítőlemmy9
Példának említenék néhány AVR processzort:
- Anthem AVM 40 - a leaglsó osztály
- Anthem AVM-50/50v
- Anthem D2/D2v - a csúcs"ragadozó"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Apple asztali gépek
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Futárcégek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Whisky topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest