- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
JohannZimu #54785 üzenetére
Én is írtam a fázisceruzát.
Mondjuk azzal a készülék dugóján szerintem nemigen fogod megtudni, hogy melyiknek kéne a fázisba mennie. -
cekkk
veterán
válasz
JohannZimu #54361 üzenetére
Ez sok próbálkozásomba fog kerülni az biztos, de a dalikkal ezt én nem fogom elérni.
-
cekkk
veterán
válasz
JohannZimu #54353 üzenetére
Köszönöm!
A filmektől nem fosztom meg magam, mert sajnos nem nagyon van számomra értékelhető, havi 1-2 miatt én nem akarok fenntartani egy 5,1es rendszert.
A saját dolgaimnak igen nagy korlátai vannak, ezen szeretnék túllépni és szeretnék elindulni valamerre.
Nem egyszerre és nem is pár nap alatt akarok valami nagyot alkotni, ez több hónapos(éves, évtizedes) meló lesz, sok teszttel cserével. De nem a dalik alá akarom pakolni az elektronikát és a forrást és a többit.
Félre ne értsetek, de most nem az van nálam, hogy hú ez jól szól Toobeenal akkor azt veszem meg mert ha az ott jó akkor nálam is az lesz. Te magad mondtad, hogy kell egy jó forrásMa kiderült(majd remélem én is hallani fogom valahol), hogy egy ilyen lejátszó jobb forrás mint egy htpc(tabla és minden más extra nélkül). Ezt is megfogadtam szóval majd fel kell vennem a listára, hogy ezzel is számolnom kell, ha majd jobbat akarok.
Egyelőre ami nekem igazán tetszett az amit lent hallottam a barlangba. Arra fele akarok elindulni, ezt szeretném majd itthon megvalósítani. Azért is gondolkozom sok minden és kérdezek sokat.
-
gyurczy
őstag
válasz
JohannZimu #54333 üzenetére
Én meg voltam a kibic, aki beült telefonálni.
Kábellel végül mi lett?
-
aleister
veterán
válasz
JohannZimu #54322 üzenetére
Természetesen elolvastam a manualt. Első dolgom volt leszedni a hivatalos oldalról pdf-ben, és kinyomtatni. Ellenben ebben csak a tömörített formátumokra térnek ki. A FLAC-ról én nem találtam benne semmit. Persze lehet hogy én voltam figyelmetlen.
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #54210 üzenetére
Ez 2000 euroért ajándék...
Az onkyo mondjuk menne is csere alapnak... -
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #54206 üzenetére
Nem akarok bepofátlankodni senkihez...
-
cekkk
veterán
válasz
JohannZimu #54140 üzenetére
Én meg azt nem tudom megérteni amikor mondjuk egy dali c6 szetthez mondjuk ilyen 400k kategóriás erősítőt vesz
-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu #54132 üzenetére
Sok itt a Focal tulaj. De ugyanez igaz pl. a Concept-re is. Sok szó esik/esett róla. Nincs ezzel baj. Nyilván arról lehet többet beszélni amit ismer az ember.
-
cekkk
veterán
válasz
JohannZimu #54127 üzenetére
A mai teljesítményük alapján én se azt venném. De csak jó volt az hétfőn. Bár lehet egy jó sztereóval és forrással Warternál is szólna úgy
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #53955 üzenetére
És azóta 2 szintet léptem.....minimum....
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #53955 üzenetére
Na ezért fosok én a holnaptól...haza jövök és a kocsi után kötöm a malacot ...
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #53854 üzenetére
Nem véletlenül maradok csöndben. Az a vászon, ami raszterezettséget, anyagot, és olyan képminőséget tekintve 'házimozi' ami valóban pozitívan hozzájárul a képminőséghez, 2000 euronál kezdődik. Senkit meg nem bántva, a lenti vásznakat nem házimozi vásznaknak hívnám, hanem prezentációsnak. Max. a képarányuk, ami miatt eladhatóak mozis célokra.
De SENKIT nem szeretnék megbántani !!!!! Sokan örülnek ennek a minőségnek is, de házimozi vászonnak nevezni botorság.
-
sting2
addikt
válasz
JohannZimu #53860 üzenetére
Ne is mond.
-
sting2
addikt
válasz
JohannZimu #53854 üzenetére
" 100 ezer forintos vásznakról nem túl jók a vélemények... pláne a nem oldalfeszítettekről. Főleg 120" esetén. SZVSZ. "
Pont itt volt az a pont amiért nem vettem 1,5 éve projektort - heti 2 - 3 filmért.
A vászon még legalább 200K.Jött a 60" SHARP inkább, bagóért.
Bár most feltűnt egy olcsó 80"- is....
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #53851 üzenetére
-
válasz
JohannZimu #53846 üzenetére
általam kiszemelt közül egyet sem, mert hazánkban nincs, viszont láttam már projektort működés közben igaz mind DLP volt, LCoS-t meg megyek decemberben meglesni, de vhogy DLP mellett teszem le a voksom. Amúgy Mitsubishi HC8000D lenne a kiszemelt, ami nem egy belépő vetítő.
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #53809 üzenetére
Már megkaptam a magamét Tőle is...
Én kérek elnézést, este beolvasztom a nakamicsiket... -
zolaas
senior tag
válasz
JohannZimu #53639 üzenetére
Pioneer Ct-f900 A vágyam meglett. Az volt a CR7. Majd esetleg 1 AIWA 6900MKII
Sanci: Sajnos most orsós nincsen. Helyihiánnyal küszködöm. Éppen költözködöm. Talán majd az új kecóban lesz annak is hely
-
zolaas
senior tag
válasz
JohannZimu #53636 üzenetére
Azért adtam. Valamikor álom volt nekem is, de most már inkább rémálom
Baromi nehéz ebből 1 jót kifogni.
-
zolaas
senior tag
válasz
JohannZimu #53634 üzenetére
Tessék, de csak mazohistáknak
Ed, annyiért de jó lett volna.
-
BranBond
csendes tag
válasz
JohannZimu #53511 üzenetére
Igen, Ebay-en van: UK-ban 999Ł új készülék, de nem küldik semmi pénzért Mo.-ra. Tud valaki megbízható futárcéget a szigetről kis hazánkba?
-
Warter
addikt
válasz
JohannZimu #53507 üzenetére
Kis szerencsével elhozzák azt ingyen is. Ekkora összegnél már lehet alkudozni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #53001 üzenetére
Gondolhatod - 2 magyar srác - sandy beach.....
-
sarkan
aktív tag
válasz
JohannZimu #52917 üzenetére
köszönöm
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #52906 üzenetére
Valami Giorgio Armani nevű bácsi tervezte a bódét....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #52858 üzenetére
elmeséltem összeset, jót kacagott, majd az eredménye egy elfogadóbb gondolkodás lett. és most jövök neki én is eggyel.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #52856 üzenetére
Kizárt. Tegnap déltől, hajnali fél egyig installáltam a procit....és a végfokot.....és a crystalvisiont.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #52556 üzenetére
Nem ez volt az első tőle.....régóta járja a kanosszát a hifivel......
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #52545 üzenetére
Attól, hogy más lecserélte a V10-et, én még nyugodtan alszok....
A sztori lényege, hogy Vikibácsi a kábelekben kereste a rendszere hibáját (és a kereskedőkben + mindenki másban, de ez már más story).
AKKOR még úgy gondolta, hogy ha lecseréli a komplett Stealth kábelezését alacra, el fog jönni az audió nirvána. Eladott mindent és várta a csodát.
Megsúgok valamit : nem jött be. Pont tegnap (is) járt nálam és fogja a fejét. Nem érti, itt miért nem sziszeg és mitől működik ennyire. No comment.A szó amit keresel : gerilla marketing. Ezt folytatja gyuszika, így próbál eladni. Az első 2-3 hónapban sikerült is neki egyébként. Azóta páran (akiknek lyukat lehetett beszélni a hasukba) már hirdetik az akkor megvett alacokat.....
És már gyuszinál sem az alak a LOLA T, hanem a schnerzinger. Most azt kell eladni, azon van jó rabat. -
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #52541 üzenetére
A hirdetés nem kamu. Vikibácsi kábelét hirdeti, miközben fényezi magát, hogy mibe számolta be.
Ez is egyfajta marketing....ficzek féle.
-
gorbep
senior tag
válasz
JohannZimu #52534 üzenetére
Attól még lehet, hogy nem kamu, de a második fele a fontosabb......
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
hát persze,vegyél alac kábeleket,mer a SA rossz
itt a konkrét mondat:Ezek termékek Advanced listening audio kábelek miatt landoltak nálam.
-
Sefter
veterán
válasz
Japán boxer vagy Német...?
-
gorbep
senior tag
válasz
JohannZimu #52530 üzenetére
ÁÁÁ ez csak Gyula marketing húzása, bújtatott reklám....
A hirdetésben az a lényeg, hogy mi váltotta le.....
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #52530 üzenetére
az igazi V10 az quattro...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #52452 üzenetére
én amiket hirtelen találtam,azokat csak helyben adják el, a UK oldalon.
-
robi-k
őstag
válasz
JohannZimu #52380 üzenetére
(#52379) Sefter
Háát, az meg sem fordult a fejemben, hogy valaki direkt a hangdobozt furná fel a falra -
skoos
őstag
válasz
JohannZimu #52380 üzenetére
Like!
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #52320 üzenetére
Bizonyára hátulról vetítenek a vászonra.
-
eboostr
aktív tag
válasz
JohannZimu #51866 üzenetére
Lehet azért mert a fotón be akarják mutatni hogy a szoba hogy néz ki felkapcsolt lámpákkal
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #51829 üzenetére
Azért olvastad tovább is, ugye? "akár még jó is lehet, de nem hiszem, hogy ez a veszély fenyegetne."
-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu #51818 üzenetére
Kicsit kisiklottunk. Én Peak csodacuccára kapcsolódtam be, nem is néztem mi volt a fő kérdés.
-
tjojo
tag
válasz
JohannZimu #51660 üzenetére
Vagy "nem verted nagy dobra" vagy csak átsiklottam fölötte, gratulálok az Arcam-hoz!
-
törölt tag
válasz
JohannZimu #51653 üzenetére
Csak hogy ne keveredjetek össze: Az audyssey, és más bemérőfunkciók alapból hangerőfüggetlenek tehát hangerőtől független jelszinttel mérnek be, de a manuális állitáskor müködő jel már hangerőfüggö,az lehet halkabb is hangosabb is.a volume állásától függően, eddigi tapasztalataim szerint.
Attis88: az a keresztváltási frekvencia amely alatt már nem a hangszórók hanem a sub kapja a jelet. Tehát ha van subod állitsd mindet 80-ra, ha nincs akkor a 2 front maradjon Large és a centert álitsd 80-ra vagy 100-ravagy 120-ra amelyik jobb eredményt ad hallgatáskor,
-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu #51653 üzenetére
Igen, máshol nem így van.
-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu #51650 üzenetére
Nem független a hangerőtől a mérőjel hangereje.
-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu #51648 üzenetére
De pont ezaz, hogy nem.
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #51643 üzenetére
Igaz, de vegyük figyelembe, hogy amióta létezik surround és házimozi, azóta 75 dB a referencia szint.
-
Z_A_P
addikt
válasz
JohannZimu #51634 üzenetére
Bakker de suger vagyok, azt hittem a kalibralo hang konstans, hangerotol fuggetlen
Hat nem! Itt a bibi. -
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu #51634 üzenetére
Jó, de akkor honnan a 75 dB-es érték. Miért nem az van, hogy állítsd ugyanannyira az összeset?
-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu #51631 üzenetére
De akkor te is feljebb tetted a hangerőt annyira, hogy a front 0 dB-es elállítással 75 dB-en szóljon nem?
-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu #51627 üzenetére
Na igen, ezt kérdeztem először is, hogy a lényeg ez lenne. De akkor mi ez a fránya 75 dB-es mágikus szám.
Z_A_P: Kittosz látod, na pont ezaz. Ha a hangerőt feljebb teszi, akkor a alapból hangosabb a mérőjel is. És akkor ahhoz képest lehet relatív beállítani a többit.
-
MasterMark
titán
válasz
JohannZimu #51625 üzenetére
Köszi, de ezzel nem kaptam arra választ, hogy miért 75 dB.
És nálam a tesztjel a hangerővel együtt nő. Akkor most hogy? Feltekerem addig a hangerőt, amíg a front 75 dB-t ad +0 állásban?
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #51618 üzenetére
Basszus ezt meg is venném ha haza tudnám juttatni ...
-
Sefter
veterán
válasz
JohannZimu #51614 üzenetére
Vaze... Ez egy autóm ára...
Sanci:
Azért mert a 3808-al nem áll leesős..Sting:
Még nincs is személyes tapasztalatom...
De közben a CA-tól is elvették -
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #51126 üzenetére
no, ez egész hihető.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #51123 üzenetére
Jelen esetben azt beadni, hogy véletlen vásárlás volt ,nagyjából politikusi papírok kellenének.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #51123 üzenetére
Drágám! Menj, pihenj egy hétvégét valahol megérdemled! Mikor visszajön már az új szerzemény van bent, mikor megkérdezi, hogy mi ez, akkor fel a fapofát: "nem tudom miről beszélsz, évek óta ez áll itt"
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #51057 üzenetére
Egyáltalán nem ilyen egyszerű, erre nem lehet általános érvényű szabályokat felállítani.
A padlóra, szőnyegre helyezett készülékek nem szólnak rosszabbul, mint egy átlagos állványon, szekrényen. Erre bizonyíték az összes hifi és egyéb kiállítás.(#51068) xtremetuning
Ahhoz éppen eléggé egyformák a feltételek, hogy kábeleket lehessen tesztelni. -
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #51044 üzenetére
Annyi kábelt cserélgettem mostanában, hogy nem láttam értelmét beszenvedni az állványba, hogy utána meg bujkálhassak mögötte.
-
nebulo5
senior tag
válasz
JohannZimu #51039 üzenetére
Igazad van! Maradjunk a kettős kábelezésnél!
Illetve, ebből akarna eredni amit írtam a jumperre, ha "síma" kábelezésnél a gyári hidalást jumperrel helyettesítik, akkor esetleg, nem mindegy annak hossza!elnézést, kapkodom, mert melóhelyről írok.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #51036 üzenetére
A 80-as.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #51021 üzenetére
Nagyon jó! Erősen gondolkozom rajta, hogy maradjon, de még ki akarok próbálni több fajtát is. A kistesója is nálam van, de még nem volt kedvem bekötni,
(#51022) MasterMark: igen a centernek, bár még a Concept idején terveztem ezt az állvány öszvért, de nagy szerencsémre a CC900 is nagyon jól elfér benne
A lyukak meg azért vannak, hogy azokon keresztül nézhessem a falat.
-
Norbi 72
veterán
válasz
JohannZimu #50987 üzenetére
Igaz
Ezt érdemes megcsinálni középkategóriában?Még nem próbáltam ki,igaz én nem is tudom,mert a 2 másik háttér van oda bekötve.
(#50988) adodaniel
Ezt hogy érted?Találtál iyen funkciót?Hol keressem a menüben?
-
krx21
nagyúr
válasz
JohannZimu #50956 üzenetére
Szerintem meg mindenhova azonos kábel kellene... Valamiért a hátsókra gyengébb kábelt szoktak rakni, mert az kevesebbet szól, vagy nem tudom miért... Pedig oda még inkább a jó kábel lenne az ideális, hisz a hátsókhoz általában hosszabbra van szükség...
-
Anubis_9
addikt
válasz
JohannZimu #50956 üzenetére
Ha tudom, hogy erre ugratok, le sem írom inkább.
Arra gondoltam, hogy nem szeretném túlzottan vaskor kábel végigvezetni a szám két oldalán hátra a hátterekhez.
3x10 m-et veszek majd a 2x2,5-ösből. Ezek elegek lesznek mind az 5 hangfalhoz.
-
aleister
veterán
válasz
JohannZimu #50946 üzenetére
Láttam, hogy többen is ajánlják ezt, de számomra kicsit fura ez a 8 ér. Összesodorva is csak 0.96mm2 az átmérőjük. Ez nem gond?
No meg mcmike fórumtárs azt mondta, hogy a Kácsa kábelek érezhetően jobb eredményt hoztak, mint ez a Sinus Live.
-
Anubis_9
addikt
válasz
JohannZimu #50946 üzenetére
Nem tudom, visszaolvastad-e, de háttérsugárzókhoz kellene és a centerhez.
Kicsit vaskos lenne ez szerintem ezekhez.
-
ginola
addikt
válasz
JohannZimu #50911 üzenetére
Ha látsz véletlenül RX 6 szettet használtan...
-
szityo83
tag
válasz
JohannZimu #50907 üzenetére
Ez nem rossz ár. Gondolom némi alku itt is beleférne. Ha meglesz a rávaló rápróbálok
-
ricsik
őstag
válasz
JohannZimu #50864 üzenetére
A Stellának is van ilyen kis dobozkája, szal lehet csak az... Pf..
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #50857 üzenetére
Egyértelmű.
-
Patice
nagyúr
válasz
JohannZimu #50833 üzenetére
Hát még laktát sóban....
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #50833 üzenetére
Csak tanács, ötlet volt, nem akartalak piszkálni. Bocs!
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #50831 üzenetére
Olvasd el a kérdésre adott válaszokat, ne találgass tovább!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #50779 üzenetére
Neee. kinai tud jót is, olcsót is, és megbizható minőséget is. gyártástechnológiájuk mindet lehetővé teszi.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
JohannZimu #50773 üzenetére
Ja néha elhangzik ilyen "fenyegetés", hogy akkor megy fel az ebay-re.
Nekem amúgy volt JungSon erősítőm. Nem volt az áráért rossz.
-
robi-k
őstag
válasz
JohannZimu #50669 üzenetére
Elvben igen. De nincs OPPO-m, így nem tudom garantálni (és pláné eszem ágában sincs felelősséget vállalni
).
(#50670) Toobee
Kölcsön adhatom a külső USB-s DVD írómat -
robi-k
őstag
válasz
JohannZimu #50663 üzenetére
Nem, nem kell semmilyen "trükközés". Egyszerűen letöltöd, felteszed, és a kínaitól megvásárolt licenc-szel aktiválod, és kész.
-
robi-k
őstag
válasz
JohannZimu #50660 üzenetére
Az OPPO 103/105 készülékhez is van "okosított" kínai FW, a pioneer lejátszókhoz hasonlóan
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #50654 üzenetére
Pedig ezt több helyről megerősítették és külföldi fórumokon is lehet olvasni róla. Ugyanez a helyzet az OPPO-ra épülő CA és Primare BD-lejátszókkal.
(#50656) Peak
Baromi kíváncsi vagyok, mit fogsz mondani ugyanerről a jelenetről, amikor lesz szubládád. -
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #50646 üzenetére
Az tiltja le az m2ts lejátszást és egyebeket. A forgalmazó felhívta a figyelmemet, nehogy frissítsek.
(#50652) Patice
Majdnem pontosan ugyanez jutott eszembe. -
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #50644 üzenetére
Nem emlékszem, melyik firmware volt rajta, de nem tudtam méretet és színt állítani, éppen ezt nehezményeztem a tesztben. Ugye nem BD-lejátszásról van szó?
-
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #50640 üzenetére
OPPO BDP-105EU-n állítható a felirat színe és mérete?
(#50641) Sanci38
A Dune lejátszók analóg kimenetének hangminősége semmivel nem rosszabb, mint a többié (Mede8er vagy Popcorn). A VLS táposé viszont kifejezetten jó. -
spiky03
veterán
válasz
JohannZimu #50314 üzenetére
Úgy legyen.
Ámen.Este nekifutok még egyszer előröl.
-
spiky03
veterán
válasz
JohannZimu #50160 üzenetére
Ezt fogom tenni.
Meg ha vennék is médialejátszót, akkor azt csak jövőre, addig meg csak kihúzom valahogy.
De ma délután még megnézem, hogy miket tudok még állítani a lejátszón, mert mint írtam úgy rémlik, hogy ha átállítottam PCM-re akkor már volt hang. Csak azt nem tudom, hogy úgy meg miért?Meg kaptam FW-t is a lejátszóhoz.
Sanci38
Köszi a tippet.@(#50171) MasterMark
Értem, és az akkor rosszabb, mintha az erősítő dekódolná? -
BBéci
legenda
válasz
JohannZimu #49924 üzenetére
Átpasszoltam Toobeenak.
-
jeni
félisten
válasz
JohannZimu #49497 üzenetére
AIWA - AKAI szuper hifiket gyártottak és ma hol vannak ők?
levedlett cuccokra teszik a nevüket,valami gagyi Kínai termékekre. -
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #49511 üzenetére
Maradj már....ez simán volt nekünk is. Mindig bekapta a szalagot....
szegény süsü a sárkány hallgathatatlan lett hamar...
-
spiky03
veterán
válasz
JohannZimu #49505 üzenetére
Nekem floppy-m volt a C64-hez.
Óóó azok a régi szép idők. -
xtremetuning
addikt
válasz
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Ilyen van Zoolas-nak is,asszem kettő is.
Nagy szám volt még a 90-es években,meg az r450-es pultos aiwa. -
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #49492 üzenetére
Ebédjegy ??? Hetekig nem ettem, csak hogy vehessek
5-10 darabom van itthon, akkoriban azért voltam giga sovány... -
Gh0sT
addikt
válasz
JohannZimu #49342 üzenetére
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #49097 üzenetére
a nordost flat szériából vannak olcsóbban kábelek,de félek hogy ez is több mint 3000huf/m.
nekem fal mellett van elvezetve,neked nem férne ott el egy vékony kábelcsatornában? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #49095 üzenetére
nem nagyon értelek,szőnyeg alatt mennyire van jelentősége a szépségnek?
az ár már más kérdés
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #49093 üzenetére
ez már túl lapos vagy mi?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #49082 üzenetére
ezeket elég könnyű elvezetni mindenhol,szőnyeg alatt,sarkokban is,a kép is mutatja lentebb
-
Valkűr
addikt
válasz
JohannZimu #49013 üzenetére
Ez hatalmas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- DUNE médialejátszók topicja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest