- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MCGaiwer
addikt
válasz
BBéci #152538 üzenetére
+VoidXs
TV konzol alatt egy ilyet értek:
190cm X 50cm X 50cm, tömör fekete dióból fog készülni.
Az elején elsősorban a fiókfedelek közötti nagyobb hézagon tud áramolni a levegő. A hátára hátfalat szeretnék rakni, de abba is marnék szélesebb, ovális nyílásokat a levegőnek.maga a forma és méret már adott (a design most erősebb volt (asszony) mint a funkcionalitás), ezért inkább afelől érdeklődök, ti hova terveznétek az processort + végfokot + médialejátszót + XBox elhelyezését.
Egy fenti méretekkel rendelkező, 3 osztatú téglalapot képzeljetek el. Ebbe rakhatok osztatonként 1 polcot vagy 2 fiókot
Az én tervem az, hogy a végfokot közép alulra rakom, felette meg marad vagy 30 cm üres légtér, az AVRt vmelyik szélre, ugyancsak alulra, fölötte már lenne egy polc a médialejátszónak és XBoxnak, de így is maradna kb 15cm légtér az AVR felett. A másik szélén meg két fiók lenne.
-
kpykpy
tag
válasz
BBéci #152540 üzenetére
arra gondolsz, h felcseréltem a polaritást?
A kábel hosszúság eltérés akkor nem adhat ilyen tér elcsúszásos hibát?
Vagy az h a túl vastag vezeték már nehezebben fogatható be a csatlakozóba?Tuti nagy hülyeséget kérdezek, de ezeken a kácsa kábeleken csak az irány van feltüntetve, a polaritás nem. Nyilván, h amit az erősítőbe a pirosra kötök azt a hangfalon is a pirosra, de mi van ha az előző tulaj máshogy használta a kábelt?
-
windlord
őstag
válasz
BBéci #152445 üzenetére
Ebben hatalmas igazad van.
Ezert olvastam utana, hogy milyen tipusokat tesznek ebbe a crossoverbe meg a normalitas talajan.
Illetve mi tortenik ha egy mikroF kapacitassal tobb- illetve kevesebb kerul a korbe, mert nem minden audiofil - nek csufolt olcso(bb) kondinak van meretazonos alkatresze.
De ez mar mas tanc, innen ahogy tapasztalom ez mar elektro forum.
Sanci38: tobbek kozt hiradastechnikus is vagyok.
Igen, minosegi cseret szeretnek mert igenytelen. Meg mindig.
-
Tonyka 2
tag
válasz
BBéci #152295 üzenetére
Nem értek egyet maximálisan, részigazság amit mondasz. Egyénenként változik. Ha az a kérdés mi a 100% pure moziszoba, akkor valóban az amiről te beszélsz. Magam is nappaliban mozizok, ráadásnak ámerikaiban.
Lenne helységem amiből pillanatok alatt különálló moziszobát építhetnék. Nem teszem, egyszerűen nincs benne annyi amiért kialakítanék egy helységet csak erre a célra. Félreértés ne essék, kedvelem ezeknek a szobáknak a hangulatát. Nem is vagyok kevésbé hobbista, mint az aki épít, vagy kialakít ilyet. A családban egyedül én mozizok, mivel aktív dolgozó a feleségem, és a fiam. A heti mozizást ami átlagban olyan 5-9 óra közt van, azt megoldom akkor amikor nincsenek otthon. Szóval semmi okom belerakni annyi energiát, pénzt amennyibe kerülne ez. A filmnézési szokásaimon semmit nem változtatna egy külön moziszoba. A film felhozatal sajnos egyre kevésbé jó a korosztályomnak. Szóval több oldalról megvizsgálva, mérlegre téve a döntést, elvetettem a megvalósítást végérvényesen.
-
ctrlaltdel13
őstag
-
Dorian
félisten
-
m3ss
veterán
válasz
BBéci #152291 üzenetére
en feladom, te csak magadbol tudsz kiindulni. egy jo megoldas van az elet minden problemajara, amit te kitalaltal. en pl nem tudnek/akarnek odaulni 1 meterre egy 55-os tv-hez. fps-t erdemben nem fogsz 3m-rol jatszani tv-n. focimeccset is nagy kepen szeretek nezni. ettol fuggetlenul semmi gondom nincs a moziszobakkal, sot..de az en eletvitelemhez ez jobban passzol,ezert ha lenne helyem erre sem biztos, hogy meglepnem. fogadd el, hogy mas is igy dont
-
válasz
BBéci #152213 üzenetére
Biztos nem fér el egy 46 centis láda ott ahol egy 40 centis elférne nálad? Én is úgy voltam vele, hogy mikor felajánlották cserére az SB16 Ultrát, mondtam telefonban, hogy nem fér el, azt mégis lett neki helye. Szól is bitang módra. Mondjuk szerintem egy 35-40 nm nappaliba mégjobban kijönne a tudása.
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #152099 üzenetére
Ez a kijelentésed így önmagában nagyon szépen hangzik, de nem más, mint egy üres szóvirág. Ha a valóságot nézed, akkor pl vegyünk egy 15-20 nm-es szobát, amiben házimozi topik révén 5.1, 7.1, Atmos netán Auro 3D-t akarunk kiépíteni. Becslésem szerint 50m-nél kezdődik a szükséges vezeték hossz, de elérhetjük a 100m-t is, esetleg többet. Ez több problémát is felvet:
* Ki az aki hajlandó 10-20... ezer forint/m áron ezt finanszírozni
* Melyik gyártó árul 100m-es rolniban ilyen "minőségi" kábeleket
* Ha már a kábelek minőségiek, akkor gondolom a kiépítés is az, azaz diszkréten, kábelcsatornába vagy fal mögött vannak elvezetve. Ki az aki felvállalja, hogy minden teszthez szétbontja a szobát, újra kábelezi és visszaépíti.ezért az a véleményem, hogy el lehet játszani a kábelezéssel 2-4m és sztereó esetén, de egy moziszobánál - legyen az akár egy nappali - már tervezhetőnek kell lennie a dolognak, mert nem biztos, hogy párunktól kapunk egy második esélyt.
-
törölt tag
válasz
BBéci #152107 üzenetére
mint ahogy a jbl-hez is bármilyen erősítőt megvenni..
ezért javasoltam az első körben a hangdobozok cseréjét.
Dalival, quadrallal nagyon nem lő mellé.
De bármit vesz először meg kellene hallgatnia, (nehogy jamo-taga platformon leragadjon, mert akkor megint meg leszünk lőve, mit aajánlunk mellé. ) -
Trogerz01
csendes újonc
válasz
BBéci #152099 üzenetére
Lehet, hogy igazad van de nálam a filmgyűjtés ami bekattant pedig a a munkám nagyrészét az HBO GO-ra kikerülő stream-ek gyártása viszi el, ez szakmai ártalom is. A JBL szettet meg kb 7 éve vettem és akkor elkövettem azt a hibát, hogy nem érdeklődtem utána mit is veszek. Ezért vagyok most itt, hogy az erősítővel ne járjak így.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
BBéci #152079 üzenetére
Kábelből van kismillió egy fajta, ha csak egyet is kihagynák a próbából, ugyanolyan lúzer lennék mint most egy szimpla kábellel. Sokkal több időt töltve így a kedvenc zenéim és filmeim társaságában,ahelyett hogy az ördögi körben keressem a "hátha az az igazi" nemlétező mítoszát.
-
törölt tag
válasz
BBéci #152081 üzenetére
ha azt mondom töltöttkáposztát, mindern tekintetben házit, akkor szerintem indulnál is.
Mindössze egy pici félreértés részedről: nem a nortridge mellé, odao nkyo 565 vagy pioneer vsx531 is jó, hanem ha denont választana. Bármi más minőségibb hangdoboz mellé, pl quadral. -
tomyka74
senior tag
válasz
BBéci #152050 üzenetére
Mikor megvettem az NF 214-et azt hittem enyém lett a világegyetem! Aztán most olvasgatom,hogy beszélgettek a jobbnál jobb prémium kábelekről, az enyémmel már már szégyenlem magam.
Most akkor megint nézegessem a használt piacot sub kábelért?!Még jó,hogy nincs nejem mert már azóta úgy kivágott volna a házimozival meg egy szaros gatyával együtt mint a szart, amennyit már elégettem a mozira!!
-
univerzita
addikt
válasz
BBéci #152061 üzenetére
Szia. Egy tanácsot szeretnék kérni. A AVR -en egy Pre out kimenet van subwoofer-e a subwoofer-en két imput van( L-és R( mono). Most egy kábelt használok és az a R( mono) - ba megy. Ez így jó vagy olyan kellene aminek két vége van? Gondolom a egyszerű Hama kábelt dobjam ki ( alap Velodine a subwoofer) mert jobb minőségű kellene.
-
-KP-
addikt
válasz
BBéci #152061 üzenetére
50.000-ből sajna még basszuscsapdát se lehet csinálni jót. Ha kőzetgyapotból is csináljuk, 80-100hz alatt az se sokat ér. Én most az Acoustic Fields DIY terveit nézegetem, ami több rétegből áll, légrésekkel és elvileg 40hz-en is hatásos. De szerintem még az se jönne ki ennyiből, úgy hogy asztalossal csináltatnám, nem pedig gyártótól venném.
-
törölt tag
válasz
BBéci #152054 üzenetére
Ezeken a szinteken nincs tapasztalatom, nyilván soha nem is lesz, az biztos, hogy a saját 90000ft-os szubom is elég komoly különbségeket mutatott a kábeleket cserélgetve. Ami legjobban tetszett az AQ Black Lab kábele volt.., de a tápkábel cseréjétől is pontosabb lett a hangja..
(#152055) ctrlaltdel13: Az árat viszonyítási alapnak használja... Nyilván minél magasabb szinten van egy hangdoboz, annál jobban megmutatja az egyes kábelek közti különbségeket.
-
válasz
BBéci #152047 üzenetére
Szakemberek ajánlották, hogy ne a 2x ennyibe kerülő Inaqustik Referenz-t vegyem, hanem az ugyanazt a minőséget hozó sajátmárkásat. Nem ez most a lényeg BBéci, ennél nagyobb a gond. Hétfőn jönnek és megnézik, de valószínűleg panelcserés lesz, mert tapasztaltak ilyen problémát az SB 16 Ultránál is.
-
Bodó2015
csendes tag
válasz
BBéci #151885 üzenetére
Értem, köszönöm a válaszod!
Szeretném megkérdezni, mint hozzáértő, milyen subot tudnál jó ár/érték arányban ajánlani a Focal szetthez ami szintben is hozza azok hangzását?
Továbbá Denon X3500H vagy X4xxx szériás erősítő megfelel-e vagy felsőbb kategória szükséges hozzájuk?Köszönöm a többiek válaszát is.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
BBéci #152009 üzenetére
Vannak amin nem lehet kicsinyiteni. Egy torroid akkora amekkora. Egy elko se tud sokkal kisebb lenni.
Egy vegfokba meglatok kapcsolouzemu tapot attol is irtozom. Lehet oldschool vagyok de nem attol lesz nekem valami minosegi ha nehez (ironikus hogy ez a linkelt preamp 8.5kg 😂 )hanem attol hogy anyag van benne, jol zenel. Mivel ezt nem hallottam igy nem mondom hogy ez gaz.. viszont hallottam autohifi ben mosconi d class nyavajat ami nem melegszik es nincs benne anyag... meg a rokford om 1999 bol ami 7kg ab osztaly es 40% futesre megy az energianak...es itt ez utobbi szol szebben -
gxyb
aktív tag
válasz
BBéci #151979 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Az sem baj ha overkill, ahogy magamat ismerem max. egy év és jön a következő. Akkor legalább nem kell megint mindent eladni elég lesz csak a hangfalakat.
Persze nem biztos hogy a következő is B&W lesz.
Olvasgattam közben, látom volt nálad CXR120 is referenciagépként, ő is beleférne a keretbe. -
-
gago1975
őstag
válasz
BBéci #151946 üzenetére
Szia BBéci.
Elfogadom a nézeteidet és hidd el valahol tisztelem a hozzáértésedet, szakértelmedet, fanatizmusodat, hiszen enélkül nem lehet ezt a szakmát űzni. Hiszen ez egy szakma, elhivatottság.
Sajnos 55" felett nem láttam OLED tv-t 2017-ben újonnan és hát az ember valahol rá van kényszerítve a 4K-ra.
Van pince de bentről nem megközelíthető, kívülről a teraszba van beépítve ez elektromos mozgópadló ami 2 métert a kert irányába mozdul el.
Sajnos viszont nincs benne fűtés, a kerti medence gépészetét gondoltam oda.
Na most utána olvastam itt [link] és írtak ezekről az akusztikai függönyökről illetve a HM -ról. Idézném csak a mozi részét
Házimozi vagy sztereó zenehallgatás
A kétféle felhasználási terület hamar elkülönül egymástól, és ez az első buktatónk. Ha ugyanis inkább házimozisok vagyunk, akkor jobb ha elkerülünk mindenféle visszaverő felületet, amit csak lehet, ugyanis a filmekhez használt sok csatornás hangrendszer hangjai esetében a hangmérnökök elegendő visszhanggal és atmoszférával töltik fel a műsort, ezért a szobánk visszaverődései csak zavart okoznak a térben. Nem mondom azt, hogy úgynevezett süket szobát hozzunk létre, mert ezekkel a speciális megoldásokkal, furcsának tűnne a lakóterünk, és a belső funkciókat is nagyban korlátozná.A visszaverő felületek és tulajdonságai A 0 elnyelési fokú anyag minden energiát visszaver, ilyen például a csiszolt márvány, tehát a „kő-gazdagok”, akik szeretik ezt az anyagot lakásukban, mindjárt nehéz helyzetben is találják magukat. A legjobb hangelnyelő a formázott szivacs, ahonnan semmilyen energia nem verődik vissza. A sima betonfal átlagos elnyelési tényezője a hallási frekvencia tartományban: 0,01-0,03%, az ablaküveg: 0,25-0,05%, a szőnyegpadló: 0,05-0,4% között van, a vastag függöny: 0,09-1%.
Szerinted a média fal és a kandalló közötti részre (beépített vitrin) tegyek valami akusztikai paravánt esetleg akusztikai függönyt ugyanúgy mint a nappali és a konyha étkező leválasztásához?
Nem akarom elengedni ezt az ingatlant mert a többi része nagyon megfelelő, nagyon minőségi.Mindenkinek aki segített idáig:
Ha ezen túljutunk és ....... akkor szerintetek az Opticon 8-hoz RZ 810/900, AVR-X4400 vagy SR7011/12-est tennétek hozzá úgy, hogy 70-80% mozi 20-30% zene?
Zene: Sia, Tove Lo, Madonna, Kylie, Depeche Mode, Phantogram, Mumford&Soons, Kraftwerk, stb..... Ja és csak cd vagy FLAC 24/96/192. -
Dorian
félisten
válasz
BBéci #151949 üzenetére
Tudom nehéz, de próbáld elfogadni, hogy mások más szempontok szerint élnek. A lehetőség legyen meg az elkülönülésre (ez annyi, h legyenek még szobák a házban), de a fő élettér közös. Mi legalábbis együtt szeretjük csinálni a dolgokat. De még vacsizni is leginkább a nappaliban kanapén, tálcáról.
(Amúgy is abszurdnak érzem, hogy eleve nagyon-nagyon kevés az az idő, amit az ember a munka, utazás, tisztálkodás, stb. kívül azokkal tud tölteni, aki elvileg a legfontosabbak. Ha még ilyenkor is nagyobb részt el akar különülni, akkor nemtom minek vannak együtt.) -
Dorian
félisten
válasz
BBéci #151946 üzenetére
Ízlések és pofonok. Mi is most veszünk házat, és kifejezetten nem külön moziszoba a cél, hanem a nappaliban akarom berendezni, nem akarok elkülönülni. Az amerikaikonyhát is nagyon szeretjük, nem nagyon főzünk
Tudod, nem csak hangtechnikai szempontok vannak egy házvásárlásnál vagy a családi életvitel során, hanem a mozi és hifinél 100 másik fontosabb szempont létezik. -
gago1975
őstag
válasz
BBéci #151931 üzenetére
Szia BBéci.
Én ezt a mondandódat most nem értem és nem is tudom hova tenni, Tehát kijelenthető: aki a 65 colos UHD tévéjét 2,4 méternél messzebbről nézi, az nem lát semmit a plusz felbontásból, tehát tök feleslegesen cserélte le Full HD tévéjét. Viszont büszkén hirdetheti mindenhol, hogy neki olyanja van.
Én segítséget szerettem volna kérni tőled, tőletek mert a te illetve az itt tanácsadóknak a többségének sokkal nagyobb a tapasztalatuk mint az én tapasztalatom.
Te elméletileg "hozzáértő-tesztelő-av-online cikk író stb...." vagy akinek szerintem "lehetne adni a szavára, tapasztalatára",viszont a tálalás az nem mindig korrekt.Adódott egy gond és szerettem volna ha minden rosszindulatú megjegyzés nélkül segítettél volna illetve itt a fórumon megoldást, lehetőségeket ajánlásokat kaptam volna.
Nem hencegésből vettem meg az Oled tv-t és a nagyobbat se hencegésből, magamutogatásból veszem meg.Én 2011-ben vettem meg az első Led tv-met egy 37" majd fél évre rá az 55LV5500-est. Akkor már divat volt a 3D, de leszartam mert nem vagyok divat majom.
Az 55"-os 2017-ben tönkre ment (a 37" még működik) és akkor döntöttem egy új tv vásárlása mellett.
Mindenhol körül néztem és sajnálattal azt tapasztaltam, hogy "normális" FHD-tv már nincs a piacon.
Kényszerűségből vettem 4K tv-t, ami egy Direct Led-es 49UJ670v-t. Ez nem volt olyan mint amilyennek kellett volna lenni, a "fekete hatás" fekete-fekete megjelenítés nem a legjobb sajnos és emiatt most idén váltottam egy 2017-es OLED55C7-re, (sajnos egy Led tv-nek se erőssége a fekete megjelenítése).
Ennek a fekete megjelenítése, képe kristálytiszta, tűéles.Hogy nem látni semmi pluszt? Egy FHD-hez képest? De van és nem is kicsi.
Vegyek másik ingatlant, ahol van normális nappali???
Hidd el vennék másikat, ha lenne a 16.ker.-ben olyan ingatlan ami 5 szobás, a földszinten is van normális 15-20m² hálószoba, megfelelő méretű 15-20m² legalább a gyerekek szobái is, nagy a kert stb.... ja és normális árban is van.
Én nagyon szívesen elhívnálak egy-két rövidre, vagy borozgatni és eszmét cserélni, tanácsot megoldást találni, hogy ebbe az ingatlanba valami "jó minőséget" össze tudjunk állítani.
-
mpo
veterán
válasz
BBéci #151929 üzenetére
Ezen az ábrán a világoskék sáv egy minimum és maximum távolságot ad meg.
[link]A 65"-nál ez 1,2 m és 2,4 m között van.
Mivel ő nagy távolságokat írt, én a maximumot adtam meg.
Én is közel a maximum távolságból nézem az 55"-ost ,1,8-1,9 m, mert a frontok is 2 m-re vannak egymástól.Az ábra nem hibás, a Samsungnál is ez van, de ez részletesebb.
-----------Az 5.0 rendszeremnél, ha az Audyssey csak a frontokat teszi large-ra, a többit small-ra, akkor ha én átállítom őket large-ra, akkor nem lesz mély hang?
-
gago1975
őstag
válasz
BBéci #151919 üzenetére
Szia
Kapásból megsértettél egy kőkemény ökölszabályt, mely szerint a frontsugárzók egymástól való távolsága nem lehet nagyobb, mint a hallgatótól mért. Tehát 8 méter távolságban kellene ülnöd, amit a képek alapján kizártnak tartok.
Lehet, hogy nincs 8 méter a két hangfal közötti táv csak 6 méter, oda szerettem volna tenni a hangfalakat ahol "képen látható feketés szürke csík" van.
Az ülési pozíció jelenleg 5-6 méter körül lehet, azon még faragok mert a surround hangfalakat is állványra el kell helyezni.Láttam olyan megoldást a térelválasztásra, hogy sín rendszeren függönyszerű anyaggal mozizásnál leválasztják a nappali szobát a konyha/étkezőtől.
Szerinted az megoldás lenne?
Jó elég hosszan kellene a függönyszerű anyaggal az elválasztást megoldani és nem tudom, hogy milyen anyag lenne a legcélszerűbb megoldás. Lenne valami tipped?Valami ilyesmire gondoltam [link]
Teljesen leválasztani fix fallal vagy gipszkartonnal nem szeretném.
Gondolkoztam esetleg a szoba térbeli elforgatáson is, de a gondom, hogy a kandallóval szembe lévő "fal"rész majdnem full ablak és akkor is kell a térelválasztás.
Az ablakok miatt amúgy is kell a vastag függöny.Én a mostani 55"-ost 3,3 méterről nézem és jobb a képe mint az ugyanakkora FHD-nak.
A surround hangfalak elhelyezését mint ahogy írtam állványra tenném betartva a fül magasság szabályt.Köszi a segítséget és a tanácsot
-
gago1975
őstag
válasz
BBéci #151912 üzenetére
Szia.
Igen ez egy jó alternatíva lenne de a házban 5 szoba van és ugye adott a három gyerek is.
Ha lenne egy +20m²-es külön szoba akkor más lenne a helyzet. Nem új ház csak nekünk lesz új és az elrendezésen nem tudok változtatni sajnos.
A két hangfalat egymáshoz viszonyítva 8m-re tenném tehát 4-4 m jobbra-balra + a centert a falra rögzíteném a tv föléígy az is + 3-4 m vezeték.
További kérdés, hogy a 7.2.2 vagy 5.2.4 legyen az elrendezés. a kábeleket körbe vinném ha 7.2.2 illetve a mennyezetre fel kell vinni az 5.2.4 hez. Nem szeretném ha rövidebb lenne a kelleténél.
-
gxyb
aktív tag
válasz
BBéci #151788 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy így beleszólok de pont most nézek egy B&W szettet egy Marantz erősítővel
használtan.
Jelenleg 950 eurót kérne érte az eladó, de elég lassan kommunikál úgyhogy pontos típust nem tudok csak képek vannak. [link]
Az erölködőt passzolnám, mert elég réginek tűnik de gondolom 50 eurónál többet úgysem adnak érte.
Korábban Canton Gle szettem volt, kérdésem az lenne, hogy szerinted azok után ennek milyen lehet a hangja vagy egyátalán megér-e ennyit?
Erölködőnek Denon 4000-es sorozatban esetleg hasonló kategóriás Marantzban gondolkodom.
Köszönöm! -
tutitibi
senior tag
válasz
BBéci #151751 üzenetére
Van egy Pioneer SC-1223 házimozi erősítőm. SAjnos nem igazán tudja a 4K, HDR átvitelt.
Érdemes vajon eladni és venni új Pionneer VSX 933-at. ????Már nincs SC széria csak LX van de az olyan sokba kerül, hogy nem éri meg nekem, ráadásul a VIDEO része ugyanolyan mint a VSX-eké. Nincs szükségen 7.1 9.1 11. 1 rendszerre.
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
BBéci #151788 üzenetére
Én úgy értettem az Audyssey fórumán a "szakértőtől", hogy mind a Dymamic EQ és a Dynamic Vol is úgy van megoldva, hogy a hangerőszint növekedésével arányosan veszítsenek a hatásukból. Egy nappaliban ami nem kifejezetten mozira van építve és aki általában nem -10 és 0 dB között mozizik szerintem a Dyn EQ hatása nagyot dob az élményen. A Dyn Vol az viszont tényleg inkább káros...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged