- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #72301 üzenetére
Én vágom, sőt, hallottam is több helyen, hogy durván jót tud, de a kérdés alapvetően Toobee-nak ment. Ő win+jriver kombót írta.
-
nuke7
veterán
válasz
bajnokpityu #72293 üzenetére
várjunk csak... használjam a macbook-om..?
-
KisTücsök
addikt
válasz
bajnokpityu #72293 üzenetére
Ezzel az USB-spdif cuccal az alaplap(i)/hangkártya koax kimenetét kerülik ki? Miért?
Nálam most alaplapi koax-ról megy ki a jel, ha mondjuk beszereznék egy ilyen átalakítót, és a gép USB portjába dugnám, jobb hangot kapnék? Vagy ez csak akkor hasznos, ha nincs lehetőség koax-szal kijönni?
-
robim
tag
válasz
bajnokpityu #72284 üzenetére
Nekem is b75 volt, csak Celeron G1610-el. Az új viszont teljesen passzív cucc, de már phil-es script nélkül is jobb volt, mint az előző. Toobee-nál amikor próbáltuk a múlt hétvégén, akkor adott bőven olyan részleteket, amik addig nem voltak jelen. Ha gondolod, akkor hozzád is szívesen elviszem.
Én a picopsu helyett gondoltam ezt beszerezni, elvileg a jövő héten már rendelhető: link. Kapható lesz hozzá lineáris táp, de azt szerintem egy picit borsos áron mérik: link.
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #72278 üzenetére
Passzív ház, i3 + msata ssd, egyelőre gagyi táppal, WinServ2012 + Jplay, csak azt nem tudom, hogy Core, vagy Minimal módban, illetve a Phil-féle script, amit ugyan én is megvettem, de még nem akarom felrakni.
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #72235 üzenetére
nyilván nem egy liga az electra-val.. Dávid 920-asát hallottam, az mindenben jobb volt ezeknél...
bár ugye az egy zenére kihegyezett teljesen más lánc, de akkor is..
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #72229 üzenetére
Ok. Találkoztam már vele párszor, most a kedvünkért összeszedett pár bejáratott dobozt ismeretségi körből. Azért ezt a kategóriát választottam, mert ezt még ki tudnám nyögni...
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #72227 üzenetére
az Excite családot hallgatjuk csak, nem az "elvetemült" kategóriát...oda megyünk, ahol Ti is voltatok
-
Játékos
addikt
válasz
bajnokpityu #72204 üzenetére
Így van.
Nem is kicsi, az én szememnek. Ha lesz jó fény (mondjuk kisütne a Nap), akkor lefotózom, és megmutatom, hogy együtt tudjatok érezni velem, és zokoghassunk kösösen...
Egyébként biztos, hogy nem a rongy volt a "ludas", hanem a rajta lévő néhány porszem. Mikor pakolásztam, ugye lett a subon néhány ujjlenyomat, amit anya feltétlenül el akart tüntetni róla. Mondtam neki, jó, hogy nem dörzsi szivaccsal állt neki... -
axwel18
senior tag
válasz
bajnokpityu #72118 üzenetére
120.000Ft volt a Mediákba
.
Azt a pénzt nagyon megérte szerintem, egy jó erősítővel tud meglepetéseket okozni. Tesztek viszonyításnak azért megteszik(szerintem). Természetesen meg kell hallgatni mindent vásárlás előtt ezt tudom és alá is írom! Egyébként nem áll szándékomba hangfalat vásárolni most házi-mozi erősítő csere lesz.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #72051 üzenetére
Tüske természetesen van a gránitok és a hangfalak vagy sub közt.
Kipróbálom majd akkor a subot gránit nélkül. de őszintén szólva kételkedem, hogy bármit hallani fogok.(#72052) MasterMark:
Fogalmam sincs. Ha ingyen volt, akkor miért-ne alapon egy próbát megérhet. Ha mondjuk összetöpörödött a polifoam a lam. parketta alatt, akkor esetleg lehet jobb. -
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #71999 üzenetére
Most akkor ingyen lett 32A-em vagy nem?
Remélem nem baj, hogy leírtam mire számítson aki esetleg bővíteni szeretne -
viktorhmv
senior tag
válasz
bajnokpityu #71996 üzenetére
Azért mert egy laikus hozza nem erto amator vagyok
De akkor most mar legalabb tudom h nem a halozat a hibas
Ez jo. Viszont akkor elviszem az erositot megcsinaltatni.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #71984 üzenetére
Elmondás alapján az erősítő kapcsol ki nagy áramfelvételnél. Hálózati földelés hiba nem lehet?
-
viktorhmv
senior tag
válasz
bajnokpityu #71980 üzenetére
Ok de azota mashol mar tobb buliban is tett szolgalatot nem kis hangeron. Ott akkor miert mukodott jol?
-
viktorhmv
senior tag
válasz
bajnokpityu #71977 üzenetére
Ok. Akkor mas a baj lehet h maga az erosito a ludas. Mindig akkor kapcsolt ki amikor pl. egy filmben eros mellyel karo robbanas volt. Ez mire utalhat akkor?
-
zolaas
senior tag
válasz
bajnokpityu #71977 üzenetére
Hát egyszerre nem is
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #71841 üzenetére
Nekem se lenne kedvem 6-7x kimenni a biztosítéktábláig
-
Játékos
addikt
válasz
bajnokpityu #71831 üzenetére
OK. Én ezzel egyet is értek. Nem is panaszkodni akartam, és (nyílván kompromisszumokkal) meg is felel nekem, amit hallok itthon, csak fura számomra. Ha (mint most is) Direct-ben hallgatom, akkor egy picit adhatok a Thunernek, illetve egy icipicit hiányzik a csilingelés a magas tetejéről. (Szóval finoman szólva előtérbe kerül a középtartomány.)
DynamicEQ-val ez megszünik, sőt! a subot annyira vissza kell vennem, hogy néha elgondolkodom rajta, hogy egyáltalán bekapcsoljam.e...
VISZONT némelyik zenénél (gondolom, ahol eleve adtak a magasnak bőven) kifejezetten tolakodó, közepes hangerőnél néha zavaró/bántó a "csilingelés".Jól gondolom, hogy Te Direct-ben használod, ugye?! Számodra (persze más körülmények, más elvárások...) milyen a Dynamic EQ?
Illetve a lényege a kérdésnek az előző hsz-ban az volt, hogy akkor a NAD is "szinezett" valamennyire?
Mert az a Denon Direct és Dynamic EQ között volt.
Kérdés 2: Direct módban az összes Audyssey beállítás megszünik? Vagy csak az EQ
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #71623 üzenetére
Szerinted mennyivel kevésbé hatékony, ha nem ragasztom fel a hangdoboz aljára, csak odahelyezem?
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #71612 üzenetére
Nálam a sub hátulja van egy vonalban a frontokkal, tehát a membrán előrébb. Jobb lenne inkább a falra rátolni a subot, hogy az előlapja a frontok elejével fusson? Bár van egy olyan érzésem, hogy tök mindegy
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #71612 üzenetére
Köszi!
És valami megkötés, hogy mennyire legyen a szubtól?
A faltól ilyen 60 cm-re van. De akkor így, közelebb van a subhoz.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #71493 üzenetére
Már melyik kettőre
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #71486 üzenetére
Ugyanez szokott eszembe jutni róla.
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #71486 üzenetére
Na , majd ha járok arra fele......
-
kimi02
őstag
válasz
bajnokpityu #71467 üzenetére
"Így nehéz emondani , hogy milyen a stílusa a Pionak.
Az az igazi mozis. Üt mint az állat.
A Denon D.EQ-val nincs olyan mind a Pio.Bár megközelíti.
Pedig a Pio-ba nincs semmiféle D.EQ."Ha jól emlékszem
-
Dorian
félisten
válasz
Ha már Dinamic EQ, pár napja próbálgattam:
Nálam filmeknél "Audyssey flat" beállítás mellett kellett a Din. EQ, de a legjobb eredményt a sima "nemflat" Audyssey és Din. EQ kikapcsolással kaptam.
Tévéműsoroknál, ha nem csak valami beszélgetős dolog, akkor viszont jó bekapcsolni, mert az adások frekisávja szinte semmi mélyet nem tartalmaz.A legjobb nem állandóan cserélgetni, hanem elégedetten használni ami van (és amíg bírjuk bogár nélkül)
Azért kíváncsi vagyok mit tudhat a sub valami jobb kábellel -
ricsik
őstag
válasz
Emlékszem még, mikor a HK után CA volt az etalon. Változnak az idők.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #71447 üzenetére
Inkább használt 600-ast keresnék, ha Arcam, vagy Primarét.
Magamnak pedig Denon 4810, mint AVR400. -
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #71443 üzenetére
Értem,mit mondasz,csak ha "placebo"hatás lép fel....értesz,ugye?
Nekem van egy pio vas a listámon, egy LX86-os,és várom Kimi ÖSZINTE értékelését a pio-val kapcsolatban.Bizonytalanra én se cserélnék..
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #71440 üzenetére
Onkyo, H/K, Cambridge Audio, Denon, Pioneer...
Szerintem nem ez a végálomás, bármennyire illik szerinted a láncába, amit egyébként kétlek, mert a Pio és az RTi nem jó párosítás. -
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #71440 üzenetére
Pszihológus vagy?
inkább örülnünk kellene, h kis pénzből előrébb lépett.
Úgy látom,az utolsó mondatodban ebben nem vagy biztos..ha válaszolsz,csak öszintén..
-
dunkel
őstag
válasz
bajnokpityu #71229 üzenetére
Majd írok, ha lesz időm picit játszani velük. 4308A
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #71140 üzenetére
Ma pont egy dínós haverral nyomultunk. Nekem nincs szükségem meccselésre.
Szeretem mindkét hangzásvilágot. -
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #71140 üzenetére
Popcorn jöhet, de több okból sem meccselnék...
Majd májusban meghallgatjuk kis szerencsével...
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #71136 üzenetére
Ez nem jó top10, nincs benne Dyno...
-
Ursache
senior tag
válasz
bajnokpityu #71127 üzenetére
Otthoni felhasználásra? Kérlek, linkelj, mit vennél, ha lottóötösöd lenne.
-
tjojo
tag
válasz
bajnokpityu #71119 üzenetére
Igen, 400-as. A 600 már sok nekem, anyagilag. Ha nem tör ki rajtam a kocsivásárlási láz még mindig meglenne a Denon. Már jópárszor vertem a fejem a falba hogy eladtam. Érdekes amúgy amit mondasz, úgy tudom az Arcamban nagyobb táp van mint a Denonban, akkor hogy marad el erőben-dinamikában?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #71122 üzenetére
Nem,valóban a Focalon kívül más jó cucc és high end nem is létezik
Most JMLAB korszakát éli a fórum megértem ( amúgy valóban nagyon jó is ) Ellenben vannak más nagyon jók is. Német nyelvterületen pld. esze ágában sem lenne Focalt venni a nagy többségnek ,ne keverjük már a tömeg pszichozist a gyártói kvalitásokkal se itt se otthon.
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #71107 üzenetére
Köszönöm a korrekt választ! Abszolút ilyesmire gondoltam én is. Csak kíváncsi voltam, hogy jól gondolkozok-e.
-
mandju
senior tag
válasz
bajnokpityu #71023 üzenetére
Van fent avx-en egy 130.000ért, ami minimálisan alkuképes... ehhez képest a t12 165.000 huf és szerintem nem mostanában fog felbukkanni a használtpiacon...
-
mandju
senior tag
válasz
bajnokpityu #71021 üzenetére
Értem.
Jelen pillanatban 40.000 forint van köztük... megér ennyit a t12?
mert akkor még spórolok kicsit....
-
Sefter
veterán
válasz
bajnokpityu #70968 üzenetére
őőőő...ezekről rossz véleménnyel vagyok, inkább le sem írom...
-
spiky03
veterán
válasz
bajnokpityu #70968 üzenetére
Ez de durva.
Nah ezzel télen le lehet rázni a havat a verdáról. -
SoundBox
aktív tag
válasz
bajnokpityu #70964 üzenetére
Szia gondolom te az alaplapi átalakításra gondoltál most az előbb lemaradt a link
nem találtam meg a hozzászólást ahol le van írva hogy kell átalakítani
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #70903 üzenetére
Végül 6i került hozzám is. Nincs összehasonlítási alapom, de már miközben szereltem össze éreztem, hogy nem az igazi. Olyan "törékenynek" tűnik, ami nem éppen előny egy állványnál. Mondjuk az ára elég alacsony, ha így nézem, akkor azért megérte, hogy polcsugárzóból állványos hangfalam lett
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #70903 üzenetére
Az üveghang valóban nem kívánatos. A pár centi vastag, golyóálló biztosan másképp viselkedik, mint a vékonyka.
Nem kell betojni a Mark Levinsontól, de nekem majdnem összejött.Abszolút kedvenceim.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #70891 üzenetére
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #70888 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #70888 üzenetére
A Házimozi Stúdióban tutira üvegpolcokon álltak a Mark Levinson készülékek, amikor demóztak velük. Nagyon régóta használják, a márkája nem jut eszembe. Ránézésre hasonlít XT kartárséra, fémgolyók választják el az emeleteket tartó oszlopokat.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #70876 üzenetére
Mintha Ricsi állványai is fém-üveg kombinációjúak lennének, vagy rosszul emlékszem? A Spectral régi motoros ebben a szakmában, hifis szaklapok gyakran tesztelik az állványaikat és jól szoktak szerepelni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #70753 üzenetére
Annak semmi köze nem volt a Genelechez. Te a Trinnovot hallottad. Abból is egész pontosan ezt.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #70772 üzenetére
Én egyelőre bemérés nélkül használom a 2808-at és igazából csodát várok majd a beméréstől, már ha beszerzek végre egy mikrofont.
Most nem tetszik annyira az összkép és Ginola írta régebben, hogy 2808-nál jól működött. Nekem dm405 mikrofon illik hozzá, arról nincs fent mérés véletlenül? -
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #70772 üzenetére
egyszer nézz végig egy pioneer kalibrálást, az nem oldja meg 1 menetben, mint a denon. nagyon szépen mér, visszhangot, állóhullámot, lehet hallani ahogy szépen össze eq-zza a rendszert.
frontokhoz igazodva (front allign) szerintem nagyon jó. ez előtti vasakban magamnak állítottam be mindent.eq szerintem akkor hasznos, ha nem egy sorozatból valóak a hangszórók.
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #70757 üzenetére
A semminél határozottan több...
-
t-bali3
senior tag
válasz
bajnokpityu #70753 üzenetére
Ezt nézegettem, elvileg foglalkozik a visszaverődő hangokkal is.
-
válasz
bajnokpityu #70747 üzenetére
Sztereó rendszerekhez, erősítőkhöz miért nem csinálnak ilyesmit?
Akár két hangsugárzóval is látnám értelmét a korrekciós dolgoknak. Sztereó kombájnok miért nincsenek?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #70745 üzenetére
jó lenne valami komolyabb irást olvasni, mi a határa a kombájnok, procik szobaEQinak.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #70721 üzenetére
Az Anthem bemérése egyrészt azért jobb, mert nem cérnavékony kábel és fingilingi mikrofon tartozik hozzá. Másrészt a műveletet PC végzi, ami kicsit többre képes, mint az erősítőkben lévő chip vagy akármi és a szoftver is ennek megfelelően fejlettebb.
Természetesen a szobaakusztika korrekciót nézem, de a távolságokban is a lehető legpontosabb. -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #70721 üzenetére
Hát, ha ez igazi, akkor holnaptól szólítsatok Lorettának.
VdH: mi indokolja a töredék árat, ha nem az, hogy kam?
-
Ursache
senior tag
válasz
bajnokpityu #70639 üzenetére
Es egy T12 jobb mint a studio 250p? Ha a frontokon van dupla 25cmes akkor megeri valtani?
-
válasz
bajnokpityu #70631 üzenetére
Előre félek attól a jelenségtől, amit nemrég Bécinél hallottam.
Féloldalasnak hallottam a mélyet, mert a láda az egyik oldalon volt.
Ha emiatt kell két ládát vennem, akkor inkább állóban kéne gondolkoznom.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #70631 üzenetére
"egy gyors sub térérzékelésben is szerepet játszik"
Kicsit furcsa, de tényleg így van. Plusz ahogy átálltam lecsupaszított win8.1+CAD-re, talán ez is javított még egy kicsit a térén. Lehet azért ezt veszem észre, mert alapvetően ezzel volt/van nagy lemaradás a rossz elhelyezés miatt.
-
válasz
bajnokpityu #70600 üzenetére
De az Elac-od álló volt....
-
devil-k
nagyúr
válasz
bajnokpityu #70540 üzenetére
Mennyire érdemes húzni a jelszintet a Denonnál a T12 esetében (AQ Boxerrel)?
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #70518 üzenetére
Johnny azt mondta picsa nagy táp van benne. A bekapcsolástól én is agyfaszt kapok...
Melyik bemenetet használod?
-
KisTücsök
addikt
válasz
bajnokpityu #70511 üzenetére
Aha.
Akkor csak nincs jobb a Thundernél, még használtan sem annyiért.
-
Pokzoli
tag
válasz
bajnokpityu #70487 üzenetére
média fotel [link]
-
válasz
bajnokpityu #70487 üzenetére
eeeeh... minek az, ültem én is ilyenbe de sztem full fölösleges, attól nem lesz jobb semmi, csak kevesebb pénzed...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #70483 üzenetére
Biztos igazad van. Nekem csak az a 160W furcsa a mostaniakhoz nézve. Korábban már volt itt róla szó. Attól még lehet bivaly, de csodálkoznék ha gyors is lenne.
Szerintem nem cserélném el a T12-t.
-
eboostr
aktív tag
válasz
bajnokpityu #70389 üzenetére
1. nem 2. nem
arra akartam rávilágítani hogy ez biztosabb módszer és kb. pénzben ugyanott jönne ki ha venne egy mikrofont és azzal szórakozna(#70433) dunkel
Zárt bi-dipol dobozokról van szó? -
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #70454 üzenetére
Probálgatnám itt is ott is.
Liszi Fúrd jóval feljebb a könyvespolcot,és tedd alá.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #70450 üzenetére
Ezt nézd meg,a 6.oldaltól:[link]
Mindenféle elhelyezésre van megoldás,hova kell állítani a kapcsolót. -
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #70429 üzenetére
A mennyire kell ülni hátulról igazából adott, pár 10 cm-t tudok rajta előrefelé csalni, különben oda a nappali térszervezése, és a használat kárára megy.
A kérdés, hogy van-e értelme a dipol-t betenni a saroktól 80cm-re, vagy inkább normál háttérben gondolkozzak, amit betehetek a sarokba (és így a 110°-os elrendezési is menne).
Szerk: A választ nem feltétlen tőled várom, csak a te hozzászólásoddal vettem fel a fonalat.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #70426 üzenetére
Dipól sugárzó elhelyezése kb így történhet?
Ha csak 5.1-ben gondolkozom, akkor a két dipól mehet velem egy vonalba a falakra? A sarkoktól mennyire érdemes elhelyezni? Elég közel ülök a hátsó falhoz, a hallgatási pozíció kb 80 cm-re van a faltól.
-
spiky03
veterán
válasz
bajnokpityu #70414 üzenetére
Köszi, te is tudod, hogy kell lelombozni az embert.
Amúgy egyik haver is még a középsuliban is ezt mondta, amikor mondtuk, hogy ott egy jó csaj.Nah de mindegy, én attól még elfogadnám. Van Ambi pur.
-
Norbi 72
veterán
válasz
bajnokpityu #70404 üzenetére
Ha jól veszem ki a hirdetésből,a legnagyobb 96'-os center.14 kiló,szép..
(#70405) liszi70 Láttad a méretét?El fog férni?Egyébként grat!
-
válasz
bajnokpityu #70404 üzenetére
Hát figyelj, nekem erről fogalmam sincs, ez egy JM Lab Centris K2. Régi típus, de új állapotban. Valamikor a felső kategóriát képviselte. Itt vannak az adatai. Jó nagydarab!
-
válasz
bajnokpityu #70400 üzenetére
"Amit vettél, micsoda ahhoz képest?"
Ezt nem értem.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #70301 üzenetére
Arra írtam az előbb, hogy megszívták. Be kell érniük az LCOS, D-ILA, LCD vetítőkkel.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #70327 üzenetére
Csak arra gondoltam, milyen szépen állítottad fel a sorrendet a dobozok között.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #70321 üzenetére
"hangminőségét tekintve, ha a 241 használtan 100ért jó vétel,akkor nagyon jó vétel a focal 150ért."
Ez igazán diplomatikus volt.
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #70321 üzenetére
azert az tedd hozza, ha van
a legtobb megtalalta helyet egy teljes electra szettben onnan meg nem sokan adjak el. -
Tamoo
nagyúr
válasz
bajnokpityu #70313 üzenetére
Azt hittem drágábbak. Abból kiindulva, hogy még az én kis Monitor Audio-m is 75e volt.
-
válasz
bajnokpityu #70308 üzenetére
"cc900, cc901. ezek baromi jó centerek, kár lenne kihagyni őket."
Nyilván az Electra CC900-ra gondoltál, mert Aria CC900 is van. Vagy ez az Aria is jó lehet?
(#70309) KisTücsök : "Ahogy néztem, 90-100 körül szokott menni az Electra center.....Lehet érdemesebb lenne rászánni azt a néhány tízezret az Electrara."
Néhány + tízezret rászánnék, de hol láttál te 90-100 körül electra centert?
(#70311) hétalvó : "electrahoz csak electra centert vegyel! ..... semmi mast nem fog elviselni a 2 frontod."
Ezt mástól is hallottam, elég baj ez nekem!
-
hétalvó
addikt
válasz
bajnokpityu #70301 üzenetére
nem tudom, de még használtan se nagyon láttam 3dlp-t 3mill körül. újonnnan pedig ilyen 7-10milla a sim2-k ahogy néztem
de ez megint olyan, hogy high-end
és a home cinema más kategória. -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #70289 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett.
Egyébként 2 M alatt is léteznek kiváló DLP vetítők, például SIM2 és Runco márkájúak. -
Warter
addikt
válasz
bajnokpityu #70289 üzenetére
Najah, marad az, hogy "szenvedek". Egyébként meg úgy is a filmet nézem és nem a hibákat keresem.
-
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #70277 üzenetére
Mi van ma veled?
Hol írtam azt, hogy az Epson TW9200 high end?
Arról volt szó, hogy a high end vetítők DLP technológiásak.
Az LCD panelek színei 4-500 óra után kezdenek elmászni, már emiatt kizárva.
Az emberek 10 százaléka látja a szivárvány effektust, még kevesebben a plazmák villogását, azok megszívták.
Egyébként meg mindenki olyan vetítőt vesz, amilyet akar, illetve amilyenre pénze van. -
Warter
addikt
válasz
Egyetértek, engem zavar a villogás és a szivárvány is. Ez van, azért duzzogva elnézem így is a filmeket az lcd-n.
-
hétalvó
addikt
válasz
ha valaki tesztelni kap ugy konnyen mond ilyen kijelenteseket. mas meg orul annak, ha vesz egy hasznalt 720p-t. csunyan penzjatek az egesz.
csak ne lattam volna milyen kepe van a sim2-nek.
azota nem is moziztam itthon
egyebkent az lcd nyugissaga meg mindig bejon. de azert na, ami jo az jo
gyurczy van meg ott valami bass managment kis negyzetecskek krul a beallitasokban, mar nem vagom.
-
Toobee
veterán
válasz
Nem, pont ezt irtam.
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #70274 üzenetére
Na de a hangkimenet beállításnál a sub tesztet sem tolja ki? Pedig ott érzékeli a Sheri, hogy 7 channel+LFE. Eztaszart...
Tehát all ch stereo, vagy ABS (Anti Bass System) van?
Ha itt hagyom a sub-ot zajongani, a riasztó mozgásérzékelője bejelez a mászkáló T12-re?
-
BBéci
legenda
válasz
Azt nem írtam sehol, hogy ami nem DLP, az gyenge.
Vetítőket illetően az egyik legelismertebb szakember itt a PH!-n yodamastah néven van jelen, Ő írja a projektor.hu tesztjeit és ugyanaz a véleménye, mint nekem. Valamint tudtommal nem is létezik más high end vetítő, csakis DLP.
Ugyanez a véleménye Xtremetunig barátunknak is. -
Toobee
veterán
válasz
Ez megint olyan dolog, hogy kinek mik az igényei. Én elmoziztam két állóval és még élveztem is, más be sem kapcsolná.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #70270 üzenetére
Ja dehogy, csak utalni próbáltam a kérdezett sub jó-vétel-voltára.
Igazából csak addig sajnáltam a pénzt az újra is, amíg haza nem hoztam: Olyan szééép! (szigorúan előlap nélkül, szóval nálam nem fog zörögni az biztos)
Most, hogy meg már a hangja is kezd megjönni...
Ma kirándulni megyünk, betettem 1000 db tuctuc számot a JRiverbe. Remélem a szomszédok is kirándulni terveznek, de ha nem, majd fognak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest