-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
Állványtesztet kéne irni
Tápkábelt a környezetemben azért már többen meghallották,miért érdemes.dacos tesztben említést tettem a tápkábelekről. Vagy csak akartam? alaccal az antelop, diy a brahmával, mytek meg ag3 tápkábellel volt a hazaiakból a legjobb. mind felét érte,ha nem a saját kedvencéről ment.
-
bajnokpityu
félisten
Hát, első néhány HSZt olvastam,azt hittem azóta egy fokkal jobb a légkör. A PHn szokásos "érvek" hajtása megy,ahogy mindig.
Ha komolyan tudnám venni ezt a tábort, komolyan elgondolkodnék, ide hozni 2 mondatnál többet információt, koptatni a billt minek.
Amikor logout bejegyzést teszel, alul figyelmeztet, hogy ha engeded a hozzászólást, nincs visszaút.
-
bajnokpityu
félisten
mármint RCA
No,nem egy lineflux,de tök jók a hangszerhangok. Nincs túl nagy tere,nincs túl nagy dinamikája,nem is annyira tiszta,de összességében nekem itt tökre tetszett. Ha a virgo4 meg a lessloss nagyjából egy liga,akkor melléjük állhat.USB kábel is hozza a legjobb USBnket,legnagyobb meglepetésemre. Ellenben sajnos ez sem túl szép kábel...
-
bajnokpityu
félisten
Dalikhoz jobb a hangszine miatt.
Lancer: engem a sajat htam es mas csovesek is pont arrol gyoztek meg,h nem vilagom a cso. Gep mellett nem tul jo forrast hasznalok(asus essence one, nemi opa tuninggal) ide szeretem. Digi hibakat ugyesen eltunteti, de amit a kompresszalt dinamikaval, szinezessel csinal, nem tetszik. Azt szeretem hosszabb tavon, ami a leheto legkevesse alakitja at a hangot. Ha emiatt komolyan kell kabelezzek, forrast kell vegyek, igy jartam. De ugyis zavarna hosszu tavon a belenyulas.
2012 oktobereben ezt gondolom
-
gorbep
senior tag
És jobban szól az USB-SPID átalakítóval, mint a koax SPDIF kimenetről direktben?
gondolom igen hiszen akkor nem költenétek rá ennyit......
Nekem most suricata-ról megy, és terveztem koax kimenettel szórakozni, csak nincs időm most tüskepárról kivezetni.... de akkor lehet hogy nem is lenne jobb........
-
Tamoo
nagyúr
Úgy látom ehhez jelenleg nem keresek elég jól.
vagy el kell adni az autót.
(#21481): ahogy nézegettem Néhai kínálatát, Ő is "forgalmaz" külön usb tápot ilyesmi cuccokhoz.
Amúgy legyen okos az ember. Néhai számítógépről az usb kimenetet "favorizálta", (hivox) Zoli pedig a koax-ot.
Persze nyilván nem mindegy milyen szinten és milyen cuccokkal, valószínűleg ettől függ a dolog.
-
bajnokpityu
félisten
-
nebulo5
senior tag
-
nebulo5
senior tag
Csak most értem haza a melóból, és jutottam gép elé...
Persze, azt is mondhatnám, hogy csak mostanra sikerült az államat visszatenni a helyére!
Röviden és egyszerűen: le a kalappal a rendszered hangja előtt! Mondom mindezt, kicsit irigykedve, mert noha számos remek és kevésbé remek rendszert sikerült már fülügyre vennem, de minden szuperlatívuszba esés nélkül kimondhatom, hogy ennyire remek zenei térérzést, még nem volt szerencsém máshol tapasztalni! (egész délelőtt a melóban, azon agyaltam, hogy hová a francba tologassam majd ma délután, itthon, a dobozaimat!? Mert én is szeretnék valami olyasmit!)
Első ránézésre, azokból a dobozokból, ki nem néztem volna olyan széles hang tartományt! Az erősítőd pedig valóban gyors és részletező. A mélyei is nagyon rendben vannak, pedig azoktól a 17-es membránoktól, általában ritkán remélhet az ember fia ilyesmit.
Ha az enyém lenne az a rendszer, én még igyekeznék a jazz-hez szokott fülemmel, egy picit/nüansznyit lágyítani a hang karakterén... (ezt csak azért írtam ide, hogy nehogy már elbízd magad!)
Köszönöm szépen a lehetőséget, remekül éreztem magam, és valóban egy maradandó élmény volt!
(priviben majd dumáljuk meg a hétvégét, majd segítesz hangfalakat tologatni is!)
Bajnokpityu: van nálam számodra egy bakelit korong! Ha nem jössz érte, elhasználom pizza szeleteléshez alátétnek!
-
-
HornedReaper
senior tag
PC-ről megy minden, Creative X-Fi hangkártyán, amin csak jack aljzat van.
Jelenleg analógon megy a jel, gondoltam kipróbálom digitálissal is.. Ahhoz kellett az adapter.Asus Xonar Essence STX illenék hozzá, csak asszony kivág ha még sokat költök, most Néhai hangfalkábeleket szeretnék
-
HornedReaper
senior tag
Sajnos elég közel vannak.. De nem is a közelség a fő baj, hanem hogy majdnem velük egy síkban lehet odaülni.
Gondoltam rá, hogy a kanapé elé fabrikálok valami kis asztalt billentyűzetnek/egérnek (4 láb + vékony IKEA-s polc), de a lábakat esztétikusan nem lenne egyszerű felfogatniValami ilyesmi jó lenne, de ez nem elég széles..
-
bajnokpityu
félisten
diyben minden ritka. és mégsincs áruk. ha magunknak építünk, és al kéne adni, nagyon jó, ha anyagköltségen elmegy. de inkább alatta fog. kb akkora bukta, mint úh HM erősítőt venni
a diy eleinte olcsónak tűnik, aztán jónak is,majd a végén ha el kell adni, drága lesz. de ezt asszem tudtuk előre.
-
bajnokpityu
félisten
Van,aki érzékeny rá. Van aki meg is tudja fizetni. Az, hogy teljesitmény itt már árral nem egyenesen arányos, az meg eléggé természetes,szerintem, mert nem sorozatgyártásról van szó.
egyébként láttátok hány óra alatt ment el az emotiva proci,rotel végfokkal? kevesebbért,mint egy új 2312es denon. nyálelválasztási problémáim voltak
-
bajnokpityu
félisten
Azt inkább priviben. Nem azért, mert XT szintű, hanem mert így egészségesebbnek érzem
Nézd, magamnak építem, szóval nem garantált,h másnak is tetszik...Ha emlékszel még a 806,rubi csatára. Vagy a pro/hta csatára. Már finomabban fogalmazok. Véleményem ugyanaz, de próbálok konkrétabban fogalmazni, és amig nincs meg a konkrét mondat, inkább várok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged