Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • m3ss

    veterán

    válasz VoidXs #184335 üzenetére

    Dolby Surround, DTS Neural:X, Auro-matic ez amit irtal korabban hogy nem atmos savot felkonvertalni, mennyire nyujt tobbet? igy nezitek az osszes filmet?
    ha csak egy par, az elore vagy hatra menne? amugy itt a munka oroszlanresze az a gletteles, csiszolas, furas faragas, az hogy 2ot vagy 4et teszek be nem oszt nem szoroz. nem is tudom x3600h tamogatja-e ezt, de gondolom igen..
    amugy milyen hangkelto az amiben erdemes gondolkodni monitor audio silver 6g sor melle? milyen melyseg kell ezeknek? cavern tud atmost?
    elmeleti sikon abban gondolkodtam, hogy epitek egy fakeretet vagy karton profilbol ugyanezt a kek reszre, arra egy reteg (12.5mm) kartont felcsavarozok. 5-10 cm vajon mennyire eleg? sokat nem akarok elvenni a mennyezetbol, sot a belmagassag, mennyezethez kozeli vaszon es a lampa miatt nem is igazan tudnek tobbet. gondoltam megtoltom gyapottal, lampanak megerositem kozepen..hangfalnal vagok egy kort, gondolom atmos sugarzot elbirja a karton meg..vagy rosszul gondolok vmit?
    sot lehet a ket elso piros atmos kozott ha nem fed mindent karton, hanem vmi racsot hasznalok akkor ott egy reflexios pontot is kezelhetek..

    [ Szerkesztve ]

    https://www.instagram.com/jozsef.beko/

Új hozzászólás Aktív témák