- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mixi80
aktív tag
válasz
zsole84 #6036 üzenetére
Szia!
Én nem rég vettem egy ilyen, ventilátort és teljesen meg vagyok elégedve vele. Cooler Master Gladiator 600 házba hátulra lett rakva. Szabályozva van, alapon 2D 800rpm, egyáltalán nincs hangja, 3D 1200rpm ott is nagyon jól teljesít, természetesen halkan. Sokan írták, hogy ezeknek a ventiknek van egy jellegzetes motorhangja, hát én ezt nem tapasztaltam, lehet az 1600 rpm.esnél már van, de olyanom nincs.
Én nyugodt szívvel merem ajánlani, nem fogod megbánni, de ha előtte meg akarod hallgatni, milyenek ezek a ventik, akkor itt megteheted, ha elmégy személyesen:http://www.computermode.hu/
Üdv!
-
Henk
veterán
válasz
zsole84 #6012 üzenetére
Alapvetően elég szokott lenni előre- hátra egy venti, szerintem azt próbáld ki először aztán ha nem elég akkor tehetsz még felülre is de szerintem nem indokolt.
kleinguru: én a Coolink 120P-t használom mert leszabályozva csendes és akár 1700-1800 rpm-et is tud ha szükség van rá. Szabályzó már bonyolultabb mert a legtöbb nem tudja lekapcsolni a ventiket csak szabályozni. A Scythe Kaze Server-rel lekapcsolható de az meg nem olcsó.
mixi80: Szívesen.
-
Henk
veterán
válasz
zsole84 #4867 üzenetére
Nem árt neki azon is 12V-ot kap. A ventik fordulata sem mindig egyezik tűréssel szokták megadni, általában 10%. (tehát a te esetedben 800rpm +/- 10%)
De van mikor eltér ettől ,meg nem tudom a Coolink mennyit ad meg rá de ezért van, hogy többet is pörög a venti a pwm fan-on, legalábbis nem gondolnám, hogy 12V-nál többet adna neki a lap. A sys fan meg valamennyire visszaszabályozza a ventit azért megy azon kisebb fordulaton, gondolom a bios-ban a venti vezérlés be van állítva valamilyen üzemmódra. -
-
hoffman_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest