Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem tőlem kérdezted, de igen. Sőt a szlovák is! A kisebb versenyeken is rengetegen vannak, még megvan valamennyire az a pozitív csodabogár jellege a dolognak. Bár már nagyon kezd átbilleni a "büdös maffiozó" irányba az emberek részéről (okkal!) A dopping részéről meg ne is beszéljünk, minden jobb minőségben elérhető, nagyobb szakmai tudással. Volt szerencsém látni élőben Jaro Horváthot, még most is nyerné a Superbody abszolútot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
törölt tag
válasz
R2D20208
üzenetére
Értettem MESTER, leültem, várom az utasításokat
Tudod, van az a mondás, hogyha nem tudod ki a hülye, te vagy az! Annyi a problémája itt mindenkinek, hogy előadod itt a Chad Nicholls-ot az adataiddal, de nem indokolsz, nem válaszolsz értelmes emberek értelmes kérdéseire, mint egy normál ember. Terelsz folyamatosan és ez egy kicsit sok már a többségnek. Ha észrevetted ide kb. ugyanazok az emberek irogatnak már évek óta, de senki nem tudja kik küldik az adatokat neked, így gyanús hogy senki. Ellenkező esetben miért titkolnák? Látom magam előtt ahogy God küldi neked titokban az adatokat, hogy a táblázatod segítségével előrébb végezzen a versenyeken
Na de végeztem veled tényleg, hogy stílszerű legyek: Viszlát!
-
törölt tag
válasz
R2D20208
üzenetére
(#49764) Aydan öcskös
Látod egyből magadra ismertél mint "táblázatos gyerek"
Várjá, mindjár jönnek a pdafanklubbos droidok
(kicsit gyerekes ez az "azon az oldalon próbálj szétoltani" pont egy olyan valakivel szemben aki ha csak 120x120-as képeken
de felvállalja magát)Na de mostantól ignorállak teljes mértékben. Már röhögni sem érdemes az "adatgyűjtéseden"
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem csak egy kérdésem van, remélem valaki tud válaszolni: De miért fogja a seggét?
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Grat mindkettőtöknek!
Ruha nélkül nem szar. -
törölt tag
Első lendületedben nem olvastad végig mit írtam, nem írtam én hogy a tej rossz, nyugodtan igya aki akarja.
De ugye te is érzed, hogy amit Kamelot tanácsolt a srácnak, hogy 2 liter tej segítségével vigye be a fehérjét kicsit ... És igen, van aki ezt a tanácsot be is tartja. Akkor igyon inkább szar koncentátumot, vagy egyen sok tojást.
-
törölt tag
válasz
Dr.House88
üzenetére
Akkor inkább vegyél nagykiszereléses Póverproteint.
Tej: 300 Ft / liter x2 = 600 Ft / nap (60 g protein állítólag
)
PP: 9.890 / 4 kiló = 25g protein / adag az 2 adag 50g protein = 123 Ft / 2 adagPóverprotein (szar de a tejnél jobb)
Yeffy Ok, én vagyok a hülye.
Amikor ajánlottam itt egy srácnak hogy egyen tésztát hogy legyen egy kis tömege, majdnem keresztre lettem feszítve, de a tej az fasza. Mi lesz legközelebb kolbász, pörkölt 
-
törölt tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
A tejsavó a tejfeldolgozás során maradt melléktermék, aminek igen hasznos tulajdonságai vannak. A mi szempontunkból úgy kell felfogni, hogy a tejsavóprotein tejből készült, de a gyártás során megszabadult a tej rossz tulajdonságaitól.
A tej egy állat tejéből készül, nem alkalmas ember táplálására!
Az ember csecsemőkorban iszik tejet, amikor nincsenek fogai és emésztő rendszere nem képes még szilárd táplálékot feldogozni. Ekkor olyan enzimek működnek amelyek az emberi anyatejet fel tudják dolgozni. Később ezen enzimek működése megszűnik, ez okozza pl. sokaknál a laktóz érzékenységet, a hasmenést, amit a tej vált ki.
És igen, Bani bérelt fel
(de akkor is igaza van EBBEN). Ja és nem azt mondom, hogy baj meginni 2 deci tejet vagy 1 turmixot tejjel, de azért 2 liter megivására ne bíztassunk senkit. Te mint tápkieg"gyáros" tudhatod. -
törölt tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Heti 3 alkalmas bérlet 6.000 Ft
. Jól értem?Ide én is eljárnék, csak kár, hogy autóval is majd 30 perc minimum.
-
törölt tag
"olcsósított": jó az, csak tiszta legyen, meg jó társaság. Ne tudd meg mi folyik a zoxigénben például. Hó elején egy ügyefelemet elhívtam egy közös edzésre. Sznob alak, gondoltam örülni fog neki. Elég annyit mondanom, hogy a legnagyobb kézisúlyzó 20kg!!!! Cserébe jók a r*bancok. Bár ennyiért máshol már teljeskörű szolgáltatást is nyújtanak, nem csak nézni lehet

Amúgy ha én is összeadom mennyit edzettem az elmúlt két hónapban, 2 kezem elég lenne.
-
törölt tag
válasz
mocsanisi
üzenetére
Szerintem úgyse megy el senki kb.... Hány meg hány netes összejövetelt rendeztem már, a max létszám 4 fő volt, a többieknek éppen pont dolga akadt, megdöglött a papagájuk.
Meg amúgy is nehéz összehozni egy olyan időpontot, ami mindenkinek megfelel. Amúgy vicces, de pl. a fórumról (topikból 1 emberrel) már találkoztam (pontosabban egy helyen voltunk) de jól elsunnyogtak (ez olyan mint amikor a fitparádén, superbodyn utólag kiderül, hogy mindenki ott volt, de senki nem látta pont a másikat)
Amúgy én nem megyek, szar a forma, kb. etióp vagyok, 1-2 év lesz mire összedem magam. Bár nem hívott senki azt tegyük hozzá
Tamoo

-
törölt tag
Most már jövőhéten tényleg elmegyek a Bánni gymbe, kerítek rá időt. Fényképet nem ígérek (ki tudja ott mi éppen az etikett
)Váci úti Gildában edz valaki? Úgy tudom ez a legjobb terem a környéken. Igaz lehet? A Flex kurva jó volt, a Gilda Allee se volt rossz, csak most messzebb van, nem akarok átjárni csúcsforgalomban (itthon vagyok januárig). Bár ha a Bánni beválik, lehet oda fogok ha nincs sok otomixcipős bölcsészhallgató

-
törölt tag
válasz
inspiroyhome
üzenetére
Ő is fegyenc
Izomtrikó, csodakarkötő, gyilkos tekintet, mi kell még?

-
törölt tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Híradó

Újabb megszorítások amik rajtunk csapódnak le, na meg az árakban. Ok, hogy mondjuk lesz a vitamin 300 Ft-al több, nem basz földhöz, de én úgy gondolkodom, hogy sok kicsiből lesz egy szép összeg, ami mehetne másra.
Ja, amúgy azt hallani, hogy a gabona és a tej áremelkedése miatt megint lesz a fehérjék árában egy kerekítés. Én mindenesetre még december előtt bevásárolok, mielőtt elfogy minden.
-
törölt tag
válasz
Kassadin
üzenetére
California Fitness
HARDCORE TRAINING PACK(30 tasak)Ezt találtam ami kb. ugyanaz. Kicsit olcsóbb is. 3-at berendelek holnap (januártól kemény áremelés lesz)
spammer
wood ja, hogy ez most nekünk, értünk jó ugye?
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Úgy meglepett, hogy köpni-nyelni nem tudtam, kb. mint a teremben söröző arc.
Amúgy azt hallotátok, hogy állítólag levették a polcokról a M*lti-Pro, Pow3r*d(?), H*t Blood termékeket. Azért az MP meglepő, pont most fogyott el. Valami alternatíva esetleg?
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem százzal, de hátgépen tricepszezek én is, rámszólt a teremedző, hogy rossz helyen vagyok, úgy nem fog erősödni a hátam

-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
yessir
-
törölt tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Nem erre, de én is azt tanácsolom amit BÁ mond. Ne akarj gyorsan, hirtelen nagy súlyokat emelni. Szépen, fokozatosan. Az sem baj ha lemész és mindenből a legkisebb súllyal mozogsz egy kicsit (pl. 1kg súlyzó). Most ez viccesen hangzik, meg biztos hülyén néz ki, de jót tesz az izületeknek, inaknak.
Tegnap beírta valaki, hogy az első komoly bicepszezésétől lila folt lett a karján. Pl. ezt is elkerülheted így -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
deniro2
üzenetére
Azt tegyük hozzá hogy a lusta amcsik nagyrészének még egy k*baszott sütője, főzőlapja sincs! Amikor 4 éve voltam kint, a barátaim szinte köteleztek rá, hogy az utcai árustól vegyünk valami hotdogot, merthát ő abból él és mekkora taplóság nem venni tőle.... WTF?
überveszélyes a dzsekk beszarok

#47899 jövőhéten megyek lottózni

-
törölt tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én csak annyit írtam hogy nem veszek csodaszert. Scitecből sem vettem soha semmi hiperbrutálizomnövelőt. Az ilyen Línbossz szintű dolgokat körberöhögöm ott is.
Összegezve: a fehérje, vitaminnal nem lehet mellélőni, ezek a Ana*lic Xt*eme szintü cuccok én nem hiszem hogy annyit hoznának hogy megérjék bármilyen szempontól
Én sem szeretem a Nyulat de nem az alapján vásárolok hogy ö mit hogy istenít -
törölt tag
Azért a Scitec ilyen szempontból tényleg megbízható. Igaz, volt rá példa, hogy levettek 1-2 terméket a kínálatból, de csak formaságok / mennyiségek miatt.
Ilyenkor mindig vállonveregetem magam, hogy az utolsó pillanatban mindig meggondoltam magam és nem vettem amcsi "csodaszereket", csak az alap dolgokat.
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
De mi a baj vele? (mondjuk azt vágom, hogy neked is bejön) Nekem spec. tetszik, szerintem szexik ahogy kurvásan "billegnek". Nemhiába pontozták a Superbodyn is S.E.-t elsőnek
(pedig ott állítólag a legobjektívebb, legelfogulatlanabb bírók vannak
) Az a Bunny féle fitmodell szemlélet, hogy első "póznál" álljanak úgy a csajok mint a beszart galambok - feszengjenek, izmozzanak inkább az gázos, nem nőies.
Meg amúgy is Cz. Sz. például jól néz ki, de inkább már bodyfitness, mint fitmodell, nagyon elmentek a csajok túl izmosba. -
törölt tag
Ja, értem, hát ez sz*pás akkor. "Apósom" raktáros, tudom miről beszélsz. Elég kemény.... Így nem csodálkozom amikor mondod, hogy nem fejlődsz. Nem akarok belepofázni, mert magánügyed, de én így végiggondolnám a "haladóbb" gyúrást, nem az a megoldás az esetedben. Én azt tanácsolom, hogy állj át a teljes test edzésre. Többet érsz heti 2 tt. edzéssel mint 2 osztottal.
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ennyi
Én is általában csak 2x-3x jutok el a terembe, van hogy csak 1x, de akkor otthon próbálok valamit mozgolódni.Jojo ha jól emlékszem te fizikai munkát is végzel. Legalább dolgozik az izom (valamennyit)
-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Tudom én, csak amikor kikiáltja mindig hogy Flex szintol, xy csak szintol.... De amikor egy mellizom nélküli, feljavított vállú valaki a sztár mert éppen a haverja. (nem a Bélára gondolok mielőtt valaki féreérti)
Amúgy nekem azzal a csajjal semmi problémám, nagyon kurvás, de pont azért szúrnám
Jobb mint a sok majdnem férfitestű-arcú fitnesmodellnek kikiáltott izé. Követendő példa legyen az USA inkább. -
-
törölt tag
macikos nem csak Magyarországon vannak okos emberek (6 of 8,250
): [link]Egy kedves, dekoratív lányismerősöm a biztonság kedvéért kétszer is beírta a varázsszót, hátha először elcseszett valamit

Megtörtént reggel a legszűrreálisabb amit valaha láttam a teremben. Egy 40 körüli arc a fiát oktatta arra, hogy milyen jó is lehúzni egy jó citromos sört az edzések után. mert úgy megvan a folyadékpótlás és a szénhidrát-rész is egyben és nem kell költeni azokra a drága tejturmixokra

-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ludsimon
üzenetére
Persze, elküld a picsába
Amúgy most nyílik majd az edzőterme, keress rá, ott lesznek ilyen okosító szemináriumok. Bár én inkább Kathi Bécitől kérdeznék ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ijk Na igen, ez a bajom a verenyekkel is. Én mindig furcsálltam, hogy valakinek az a célja, hogy kisgatyában egy színpadon mutogassa magát, bár lehet velem van a baj... Most, hogy van bikini kategória (nőire gondolok
) azt meg lehet nézni.Amúgy félre ne értsetek, nem vagyok ilyen mindenellenes, csak én nem látom értelmét, célját hogy szteroidokhoz nyúljak bármikor is.
-
törölt tag
válasz
deniro2
üzenetére
Igen, ebben is van valami

Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy mindenki azt csinál amit akar, DE megkérdezném előtte mindenkitől, hogy miért csinálja? fekvenyomó és csak úgy tudja felvenni a versenyt: OK, versenyszerűen, hivatásSZERŰen sportol: OK. De hogy valaki csak azért nyomja, hogy feszengjen magának meg másoknak attól hányok, persze ilyenkor jön a szöveg, hogy már nem tud tovább fejlődni, stb. Most kérdezem, mi a f*sznak továbbfejlődni, mire mész vele? Kb. leszarja mindenki hogy mekkora vagy. Senkinek nem lesz nője (jobb nője) mert ő kurvanagy például. Rohadt jó formát lehet összehozni naturálon is, rendes diétával. Mondjuk egy néhány évvel ezelőtti Illés Norbi forma nem jó? Szerintem nagyonis.
-
törölt tag
Kivételesen szóról-szóra egyetértek Bunnyval és ajánlom mindenkinek végigolvasni:
Elmondom neked, mi lett a testépítő sportból.
Valaha a bodysokban az volt a különleges, hogy hatalmasak voltak, kiríttak a tömeből, egy fizikailag "felsőbbrendű" lényt testesítettek meg. És a testépítő sport hajnalán ez így is volt, a verseny még tartalmazott fizikai erőpróbát is.
A modern testépítés átesett a ló túloldalára. Ma az általad látott kép nem azt jelenti, hogy valaki komoly fizikai munka és teljesítőképesség eredményeként így néz ki, hanem fordítva működik: célirányosan a látvány miatt történik az edzés és nincs meg mögötte az a fizikum, amit tükröz.
Ez nem azt jelenti, hogy a testépítők szarok fizikumban, de azt jelenti, hogy jó részük értelmetlenül növesztett semmire sem jó izmokat. Kibaszott szépségverseny magyarul, és ez simán eszedbe fog jutni, ha életedben egyszer látsz egy diétában picsaként hisztiző versenyzőt.
Ezzel semmi gond nincs akkor, ha magas szintű testépítésről beszélünk, mert ott azért van benne sok-sok év és kőkemény munka, egy Kathi Béla, Tóth Dani stb. szintű versenyző munkáját és fizikai teljesítőképességét senki sem kérdőjelezi meg. És módszereiket sem, mert elfogadjuk, hogy egy szinten bizonyos eszközök bevethetők.
Csakhogy megjelentek az alsóbb kategóriák. Súlykorlát, kisebb tömeg, aztán még súlykorlát, még kisebb tömeg, aztán már buzimodell kategória. Egyre jobban próbál a versenyzés a tömegsportnak kedvezni, csak egy kissé rossz az irány, két ok miatt: megjelentek a buzeránsok, és megjelentek azok a gyíkfaszok, akik egy év edzéssel versenyzőknek képzelik magukat.
A slusszpoén ebben az, hogy mind tele van baszva koxsszal. Kegyetlenül.
Számtalan versenyzőt tudok, aki egész jól néz ki hétköznapi szinten, izmoska modellfiú test, semmi gond nincs ezzel. Csak onnantól kezdve hogy ez lesz a testépítés és a többség ilyen, engem nem bír érdekelni. Nincsenek olyan szakmai érvek ugyanis a buziságon kívül, hogy az ember az átlaghoz képest különösebben nem extrém izomzatú férfitesteket nézegessen. Még seggrázó modellpicsákat sem fogok nézegetni, ez engem nem érdekel, elmúlt már a pubertáskor, hogy erre izguljak, különben is minden héten van valami gyökér szépségverseny annak, aki nem látott még nőt életében. Motorokat szívesen nézegetek.
Pont azt vesztette el a sport azzal, hogy gyengíti a szintet, ami a lényege: az extremitást. Olyan, mntha lassú lenne a Forma-1, vagy Golf GTI-k indulnának: tök jó hétköznapi szinten, de ki a szart érdekel versenyszinten?
A durvább probléma azonban a koxhasználat: az, hogy lófasz szintű 70-80 kilós versenyzők tele vannak, mint a déli busz. Erre mondom, hogy jó, jól néznek ki hétköznapi szempontból (már aki), de ha ilyen fizikumhoz kox meg növekedési hormon kell (mert használják orrbaszájba, ne legyen kétséged), akkor inkább nézzek ki szarul. Az, hogy ilyen szinten csak cuccal lehet elérni, egyenesen szánalmas, legalábbis nem sokkal jobb, minthogy a termekben jónéhány szerencsétlen koxsszal éri el, hogy ki bír nyomni 80 kilót.
Az, hogy valaki 2 év alatt versenyző lesz telebaszva, nem munka és nem szint. Különösen hogy aztán a faszbúkon úgy veri magát mindenki, akár egy szaros minősítő bajnokságra, mintha tíz évet végignyomott volna az Olympián, vagy ő lenne a testépítés Yodája.
A női kategórák még ennél is ezerszer rosszabbak. A napokban láttam egy picsát, nem tudom, tele volt-e de nem lepődnék meg, viszont két percenként egy mozdulat a pinatátogatón, ez volt az edzése, miközben beszélgetett. Superbodyn indul. Ma már valóságos iparág, hogy személyi edzők hót nulla picsákat készítenek versenyzőnek pár hónap alatt, nyilván pénzért. Ezekből születnek aztán a faszbúkon egész nap magukat nyomó rakásszar hülyepicsák. Meg (férfiban is) a fosszövetségek "profijai", akik egy Superbodyt nem tudtak nyerni, de profiként futtatják magukat. Ebből is látszik, hogy ez a sport önértékelési zavaros debilek játszóterévé fajult.
Add hozzá, mi folyik a termekben. Ezrével koxolnak az idióták, akik azt se tudják, mi az a protein. Másik sokezer megvesz minden szart, remeg a cuccért és kivan, ha nem koxolhat és szünetet kell tartani. Nagyrészük reménytelenül szar, kisebb részük még kinéz valahogy, de épp annyira, hogy ehhez felesleges a cucc, kivéve, ha egyáltalán nem annak köszönhet mindent.
Senki sem tudja, mit nyom, mi van benne: minden hamis. Konkrétan meg tudok embereket nevezni, akik az "eredeti" kínai cuccokat gyártják.
Nem mellékesen idén négyen haltak meg kelet-magyarországon a tágabb ismeretségi körömben. Két emberről tudom, hogy rákos (!). Kettőnek van májdaganata. Egy ismert sportoló vár vesére. A magyar testépítő élmezőny egy-két tagja is megjárta a kórházat, de ők legalább tudják, mit csinálnak és mit vállaltak be. Egy csomó emberet tudok, aki már totál meghülyült: olyan személyiségtorzulásai vannak, hogy csak nézünk.
Arról a hisztispicsa-üzemmódról nem is beszélve, amikor bedepressziózik a gyökér, mert kifogy a cucc. Azonnal lemegy, amit felszedett, gyengül, de még oltják is a köcsög ismerősei, hogy "de össze vagy esve", amitől mégjobban kész van. Aztán persze ő is ugyanezt fogja csinálni a haverjával, amikor ő hagyja abba a cuccot.
Ez sport?
Amikor gyíkfaszok a faszbúkon feszengenek mint a degeneráltak, mert kurvára nem érzik, hogy senki sem kíváncsi rájuk, maximum a hasonló szánnivaló debilek, azok is csak azért, mert ezt a gyökér, önimádóbuzi viselkedésmintát igazolni látják - az sport?
A "kinek van több pénze koxra" az sport?
Az fizikum, amihez cucc kell? Az eredmény, hogy gyógyszerekkel vagy izmos, nélkülük meg egy fos?
Még ha meg is van az alapod, biztos, hogy ebbe a kasztba akarsz tartozni? Ha már jól nézel ki, minek ez a szar? Nézzél ki jobban - a kúra időtartama alatt, ilyen áron?
Magyarországon az agyhalottak csak koxsszal tudnak edzeni, és csak kamagrával tudnak kúrni. Még jó, hogy a szaráshoz nem kell bevenni valamit.
Ha jobb ember akarsz lenni, biztos, hogy az út a gyógyszerezésben van? Ha tényleg sehogy nem jön több tömeg, nem lehet mondjuk váltani és teljesítményre edzeni, nem kinézetre? Más sportok nem is léteznek? Más hobbi nem létezik emellé? Férfi akarsz lenni, vagy gyógyszerfüggő kis buzi?
Ez egy nagyszerű sport, eygre többen csinálják, de egyre kevesebben értik: arra való, hogy jobbá tegye az életed, nem arra, hogy szánalmassá.
Azt hiszem ideje ezt elmondanom a BB.Tv-ben.
-
törölt tag
Edzés előtt is érdemes kicsit kocogni a bemelegítő átmozgatás előtt, de legfontosabb utána! Jót tesz a szívnek, keringésnek. A statikus mozgás (pl súlyzós edzés) hirtelen megemeli a vérnyomást, ha utána kicsit kocogsz (nem futás!), tekersz az egyensúlyba hozza. Én is tartottam tőle, hogy emiatt lefogyok, de nem, ha nem nyomod napi szinten egy órát és egyensúlyban van az étkezéseddel. Légzésre is figyelj pl. fekvenyomás közben, ne préseld majdnem csukott szájjal a levegőt. Ha ezeket megcsinálod, valószínűleg helyre fog jönni a vérnyomásod. Ha nem menj orvoshoz, nem játék. Amíg nem érzel semmi tünetet és nem tartós a magas vérnyomásod (szédülés, nehézlégzés) addig nem lehet nagy baj.
Az Up Your Mass-t szedem most én is, az orvosom ezt engedélyezte, a kreatin tartalmúakat nem (nem azért mert minden orvos hülye - Bunny). Edzés előtti kiegnek a csak arginin-citrullin-malát tartalmúak nem rontják a vérnyomást, inkább segítenek. Jumbo, Volumass, Biotech: felejtsd el, jobban jársz ezeknél inkább egy sima fehérjével.
-
törölt tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nemrég volt szívműtétem.... Én azt mondom amit a GOKI orvosai mondtak nekem. Csak tudják.
Szerintük reggel ébredés után kell mérni egymás után 2x és az átlagértéket naplózni
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nekem Anavart akartak felírni, hogy hamarabb regenerálódjak a műtét után. Inkább kihagytam...
-
törölt tag
válasz
Nimrod
üzenetére
Szia! Az én barátnőm már éve óta jár velem edzeni, ugyanazt az edzést csinálja mint én!ó (!!!) csak persze kisebb súllyal. Amit nem csinál: vízszintes normál fekvenyomás (helyette 30 fokos), húzódzkodás. Meg pluszba használja a "pinatárogatógépeket" meg többet kocog, fut, hasazik.
Jól néz ki, nem lett olyan "mint azok a nők a magazinokban", nem tűnt el a melle. Amúgy nincs olyan, hogy női vagy férfi edzésterv, ugyanazt kell kis korrigálással csinálni. Ha megnézed a fitnesszes csajokat, mind úgy edz mint mi. -
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Hát a tanulópénz megvolt akkor. Én is elbuktam már egyszer majdnem mindenemet. Ez benne van, persze. Félreértesz, nem azt mondom, hogy reggeltől estig álljon mellettük, csak amikor tud menjen oda! Mert az, hogy neki utólag derül ki, hogy rossz a padló ő mást szeretett volna, az kicsit érdekes. Mert ugye nem 1 óra alatt raknak le 40m2-t, plusz ugye elvileg neked kéne megvenni a burkolatot, nem pedig mondani a havernak, hogy "józsikám rakjatok le ide holnapra kb ilyet". Ha meg nem érek rá, odaküldök valakit, aki tudja mit akarok.
Én tegnap egy másoknak semmiség miatt tettem meg a Pozsony-Budapest utat kétszer. De ha nincs ott az ember, nem kontrollálja a túlképzett munkaerőt akkor vagy kurvaokosak lesznek és elkezdenek magánakciózni vagy meglopnak, kispórolnak ezt azt. Mint a Báni esetében is.Útépítésről tudnék mesélni
No comment kategória. Bár tény, hogy onnan lehet kiszedni legálisan a legtöbb pénzt. Amikor beszakad az út akkor derül ki, hogy 3cm aszfalt volt, rendes alapozás nélkül ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ijk akkor nekem szerencsém van, évek óta ugyanazokkal az emberekkel dolgozom, sohasem volt panaszom, minden meg lett oldva időben. Ahogy philoxenia is mondja, csak olyat szabad felvenni akinek már láttad a munkáját vagy többen ajánlották. A szerzősést meg a kötbért meg nem véletlenül találták ki.
-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Persze igazad van, de ez egy vállakozás! Magyarul ez a munkája, nem kell bejárnia dolgozni sehova. Aki meg vállalkozik, azt csak úgy lehet csinálni, ha ott vagy mindig mindenhol. Láttam már sok olyat aki napi 8 óra munka mellett (máshol) akart vinni egy üzletet, meg is lett az eredménye: szétlopták az alkalmazottai.
Amúgy igen, tényleg nagyon nehéz találni jó szakembereket. -
törölt tag
Ugyanezt gondolom én is. Mindig átesik amúgy a ló túloldalára (minden szar neki kb. csak ő a tökéletes.) Ne egyél semmit csak csirkét rizzsel, ne nézz semmit a neten csak őt, mert az jó amit ő mond, stb. Amúgy ezzel az edzőterem nyitással, hát... Ő volt a balf*sz, hogy nem állt ott a munkások mellett ahogy kell! Azt hitte, hogy odatolja a képét hetente 1x, aztán lesz egy jólmenő edzőterme kulcsrakészen? erre még ebből is magát hozta ki jól, aztán buzizott egyet. Szerintem csőd lesz, ugyanúgy mint a Kátlerdzsim. Én inkább járok (szerintük) buziknak való terembe kultúrált, normális környezetbe.
Na kibániztam magam, ezt már nem tudtam magamban tartani

Amúgy a tirozin tényleg jó, hangulatjavítónak is szokták felírni.
-
törölt tag
Fehérjét edzés után, Anabolic Whey-t meg Multi Pro-t minden nap.
Woodslave leírtam a lényeget de látom nem jött át, hogy halálra zabáltam magamat, hogy feljöjjön valami súly. Nem ellentmondás, mutass valakit aki megeszik pl. napi 1kg tésztát plusz más egyebeket és nem fog meghízni. Egy idő után teljesen tiszta kajával már nem lehet továbbfejlődni. Teljesen kezdőknek NEM AJÁNLOM ezt a módszert, mert az alap izomzatot így nem lehet megszerezni! Amikor ott vagy, hogy 80kg vagy jó formában, hogyan fogsz továbbfejlődni kox nélkül?
Az meg hogy most jönnek a nagyokosok és próbálnak valami hülye degeneráltnak célzottan beállítani...... Abban nagyon jók vagytok, hogy kivesztek egy szót a kontextusból (pl. krumplistészta) és lehordjátok a másikat minden szarnak. Én nem láttam még embert aki a Bunny féle csirkerizstől bárhogy is kinézne anyag nélkül. Én már elmondtam 100x, hogy nyugodtan lehet enni mindent, mindenki saját maga fogja látni mire hogyan reagál. Én pl. amikor tisztán eszem, hiába növelem a fehérjét az egekig, nem leszek izmosabb, egyszerűen csak kisz*rom. Kénytelen vagyok betömegelni, hogy utána már szálkásan látszódjon bármi fejlődés.
Ja és nem vagyok ideges ......

-
törölt tag
Krumplistészta, csokis tészta, stb... Ettem csirkét is rizzsel, meg más fehérje forrást is, csak nem volt ilyen tudományosan kiszámolva, hogy x gramm fehérje. Ettem amennyit bírtam kb, amit éppen megkívántam ésszerű határok között.
spammer nem tudom, hogy milyen alkatú vagy, de egy nagyon ektomorfnál mint én, hidd el, hogy a szartól is nősz
Akkor néztem ki a legjobban amikor 1-2 hónapig jól bezabáltam, utána precíz, szigorú diéta 4-8 hétig, utána tiszta kaja hónapokig, heti 1 csaló nappal.Amúgy igen, rohadt ektomorf vagyok, azt eszek amit akarok és jól nézek ki

-
törölt tag
De kicsit bezsírosodtam, főleg derékra, de utána teljesen tiszta kajálással, csaló napok nélkül néhány hét alatt teljesen lement.
Az emésztés szemponjából nem mindegy, hogy hány étkezést tudsz megoldani, de ez egyéni, neked kell tudni. Nekem a 4-5 teljesen jó.
A tészta szerintem az egyik legjobb szénhidrátforrás, jó sokat meg lehet enni belőle, könnyen csúszik.
-
törölt tag
Én reggelre vagy edzés utánra a 100% WHEY COMPLEX
-et ajánlanám inkább ha Scitecet akarsz. -
törölt tag
Yeffy Köszi
Rajta leszek.Jojo Köszi neked is.
Fasza az avatarod. (1-2 embert fel se ismertem annyi az új egyéni
) -
-
törölt tag
Sziasztok! Kis helyzetjelentés...
1 hónapja kezdtem újra az edzéseket, heti 2 alkalommal csinálok teljes test edzést. Az "állapotomtól" függetlenül állítom, hogy egy nagy baromság, az osztott edzésterv még 10 évvel ezelőtt 50 kilósan is jobban bevált, mint ez egy hónap után. A kaja persze tiszta, mint mindig, annak is köszönetem, hogy nem fogytam el. Használt súlyokban siralmas vagyok, egykezes nyomás megy két tizessel (50kg volt a csúcs), bicepszezés rúddal
. Súlyban elég sok visszajött, most 80 körül vagyok. Néznek is értetlenül a teremben, hogy látszatra is régi súlyzós múlttal mit szerencsétlenkedek, még meg is kérdezték, hogy milyen edzésmódszer ez
Persze van akinek leesik, hogy nem tetoválás a "kicsi" heg a mellkasomon. Nemsokára átállak az osztott tervre, csak még nem igazán vagyok biztos magamban, meg hogy mit bírok. Arra gondoltam, hogy heti 3 edzés lenne 3-3 gyakorlattal. Pl. mell-hát, váll-láb, bicepsz-tricepsz. -
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem, egy másik "csodába" jártam, nem írnám le a nevét nehogy még bepereljenek, most nincs rá szükségem.
Allee Gilda is jónak tűnik, meggondoljuk még ezt azt hiszem.Life 1 vs Allee Gilda? Valaki? Hol a kevesebb egyetemista?

-
törölt tag
válasz
DelArco
üzenetére
Köszi
Közben én is ezt néztem ki / ajánlották. Ide fogunk járni. Ha valaki a fórumról ugyanitt edz szóljon.Amúgy nem az a lényeg, hogy drága legyen, hanem, hogy tiszta, rendezett! Nagy valószínűséggel a több hónapos kálváriám okát a koszos de egyben drága edzőteremben szedtem össze, ahová jártam.
-
törölt tag
Sziasztok! Jövő hónapban elkezdek valamit edzegetni, főleg aerob/kardió. Most költözünk, új termet kéne találnom a Mester-Haller környékén. A 15-20e körüli kategória érdekelne (igen, a sznob termek
) Tudtok valamit? Nem vagyok errefelé ismerős. 
szerk: amik a Bodybuilderen vannak, azok nem..... azokat néztem már
-
törölt tag
Boxer001
Tamoo
God Vazzeg
BMW001
spammer
Tipo16V
Ijk
Zomb€€
Jojo5
BÁ Nutrition
deniro2
Yeffy DJ
Tomics
joamilestoné
(remélem nem hagytam ki senkit, ha igen bocsánat)Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! Azon leszek, hogy minnél hamarabb összeszedjem magam, szerencsére a párom is kitart mellettem
Mindent elkövetek, hogy valamilyen szinten súlyzókat foghassak a kezemben. A fórumot olvasom továbbra is, ha más nem megmaradok elméleti gyúrósnak (mint sokan mások) 
-
törölt tag
Sziasztok! 12 napja sikeresen túléltem a szívműtétemet. Komplikációk voltak (gyulladás, ödéma miatti átmeneti látászavar) 60kg vagyok....
Ezt múlja felül aki sír mindig
Az edzést valószínűleg majd 3-6 hónap múlva kezdhetem újra, a max súly amit életem végéig emelhetek 50kg
Csak ennyit akartam, hátha érdekel valakit. További jó edzést mindenkinek. Sziasztok. -
törölt tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Befejezed a rinyálást b+? Csináld a dolgod, mással ne foglalkozz! Ha megy akkor megy, ha nem, nem... Nem kell mindenkinek kurva jól kinézni, nem ez a mérce, bár valakinek ezt kár mondani. Meg az se hogy mennyi lóvéd van. Minek görcsölsz ezen??? Áruld már el kiváncsi lennék kinek kell megfelelni, ki/mi a mérce.
Bocs, csak a f*sz kivan ezekkel a "nem tudok...." kezdetű rinyálásokkal. Aztán még a rinyálók szidják mindig a felszines picsákat.
mocsanisi

-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Hello! Köszi a kérdést
Volt sajnos egy életmentő műtétem, a tervezett csak most lesz 2 hét múlva. Edzés ügyben kb. fél év múlva kezdhetek valamit ügyködni. Beszéltem már profi gyógytornásszal aki fitness versenyez is, ő segíteni fog felépülni. Utána meg úgy néz ki lesz egy nagyon komoly edzőm, megpróbáljuk kihozni amit ebből a helyzetbő lehet. Ha minden jól alakul vezetek majd valami képes beszámolót is.A heg kurva csúnya, majdnem a nyakamig ér, ezt még kinyitják mégegyszer... Tervezem, hogy majd jövőre rátetováltatok. (elvileg lehet ilyet)
-
törölt tag
Szevasztok! Csak beköszöntem. Remélem jó forma alakult a nyárra mindenkinek! (képeket nem kérek
) -
törölt tag
Köszi Jojo, Tamoo!

lama_lamm Köszi az infót. Akkor a SpeedFitness kilőve, tényleg nem érdemes kockáztatni.
Tipo16V Köszi, hogy írtál, ez most sok reményt adott. Eddig csak a szart hallgattam itt a többi betegtől meg orvostól. Gondolom amíg beforr nem 1-2 hónap... De kibírom. Képet nem találtam a topikban de ha jól emlékszem nem szar a formád, úgyhogy még reménykedhetem.
-
törölt tag
Köszi neked is Tomics, jövök vissza a gyúrósok táborába, amint tudok.
Jim-Y Köszönöm! Aerob dolgokról beszélnek eddig és hogy kötöttebb dolgokat mint a súlyzózás kerülni kell. Nem tudom, hogy ez a trx meg speedfitness mennyire veszi igénybe a szivet, mennyibe más mint mondjuk a futás. Végülis nem dolgozik a szervezet nehéz súlyokkal, csak a sajátjával amit meg nekem engedélyezni fognak.
Boxi Köszi
még jó, hogy én vagyok a keményebb, velem nem fog kibaszni semmi betegség. Hát igen, vannak fontosabb dolgok is, szegény asszony ki van készülve teljesen, 150km-re vagyok otthonról.
Te is alkalazd a leszarom technikát amit nekem tanácsoltál. Kit érdekel, hogy ki hogy néz ki? A lényeg, hogy legyen X6-os BMW
(egy gyenge poénra azért futotta)runner Köszi szépen.
Márk Köszi! Sajnos most nincs erőnk ezen gondolkodni, de ha beütne a legnagyobb baj vagy meggyógyulok, nem fogja a családom annyiban hagyni a dolgot.
-
törölt tag
Nagyon köszönöm Yeffy! Sajnos hiába perelem be, ezek összezárnak, úgyis egymást fogják védeni, én meg fizethetem bírósági eljárás díját, amikor amúgy is kb. most csődbe mentünk, hogy nem tudok dolgozni és a kórház sem olcsó mulatság ha érted mire gondolok (borítékok).
gaborbol penene köszönöm!
Amúgy annyit akarok még ezzel az egésszel mondani, hogy eddig sem voltam annak a híve, hogy valakinek a gyúrás körül forogjon az élete, de most már úgy érzem, teljesen átlátom a dolgokat. Ilyen faszságok, hogy valaki nagyobb izmokért elkezd koxolni..... Felesleges. Bele se gondol, hogy akár fel is fordulhat. Amúgy vicc, hogy amióa itt vagyok azzal baszogatnak, hogy én biztos szteroidozok meg vénás drogokat használok és fertőzött volt a tű és ezért lettem beteg

spammer Köszi, jó fej vagy
Az a baj, hogy nehéz kilépni az embernek az eddig életritmusából, rendszeréből, de megpróbálok a gyógyulásra koncentrálni és nem a többi dologra, csak baszott nehéz így egyik napról a másikra. Az se segít, hogy körülöttem kb. halálos betegek vannak, az átlagéletkor meg 65 év.
Persze megírom majd, hogy mi a helyzet meg ha tudom, lesz netem figyelem a topikot is. Köszi mégegyszer!macikos Sajnos ez már 99%, már volt szívultrahang, szívkatéter, úgyhogy már sajnos biztos........ Köszi neked is

-
törölt tag
Sziasztok! Képzeljétek a fertőzésem után (aki emlékszik rá) bekerültem az országos kardiológiára, kiderült hogy ez a szar ráment a szívemre és a gyulladás kilyukasztotta. Most várhatóan minimum 6 hetet itt leszek, aztán műtenek VSD-vel, magyarul befoltozzás a lyukat. A sportnak úgy néz ki lőttek, azt mondják örüljek ha még hazamehetek. Az a legszarabb, hogy nem is érzem magam szarul, eléggé összecsoffadtam, de nem érzem hogy a halálomon lennék. Gondolkodom már most, hogy a Gflex, TRX vagy a Speedfitness talán inkább aerob jellegű, nem statikus, mint a testépítő edzés. Lehet, hogy azokat majd egyszer csinálhatom. Valamelyikőtöknek esetleg van erről valami tapasztalata vagy valaki ismerőse? Köszi előre is, bár erre nem hiszem, hogy lehet okosat mondani, de úgy vagyok vele, hogy próba szerencse.(Bunnyt megkérdeztem már, lehet ő tud valamit)
Offtopic-lelkisegély vége.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem jött át.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Várjá, mindjár jönnek a pdafanklubbos droidok

. Jól értem?

No comment kategória. Bár tény, hogy onnan lehet kiszedni legálisan a legtöbb pénzt. Amikor beszakad az út akkor derül ki, hogy 3cm aszfalt volt, rendes alapozás nélkül
Ezt múlja felül aki sír mindig
Persze megírom majd, hogy mi a helyzet meg ha tudom, lesz netem figyelem a topikot is. Köszi mégegyszer!