Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
penene
őstag
Igen, proenzi dózisra 3 hónap.
JointX pl. 2 hónap javasolt - hasonlítsd össze a cumót benne.Egyébként legutolsó doki is azt mondta, hogy 2-3 hónap szedés, de 3 hónap pihi mindenképpen legyen, mert akkor ürül (ami nekem mindenképpen furcsa, mert ez nem egy halmozódó cucc, bár ezek szerint igen).
Majd lehet jelentkezem az orvosira is, mert szörnyű, hogy egy csomó dolgot nem értek.
Egyébként nemtom már mivan ráírva az orvosira, de láttam olyat is, aminél hiába 1-2 hónapos a kúra, a pihenőidőszaka FÉL ÉV!!! Szóval nincs egységes infó róla.
Nyilván lehet rugalmasan kezelni, nincs kőbe vésve.Ami injekciót szedtem, az csak 20 napos volt, és fél év múlva lehet csak ismételni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
borsi
tag
válasz
penene
üzenetére
Nekem a barátnőm vett Proenzi3-at, és annak a leírásában az van írva, hogy minimum 3hónap legyen egy kúra. Különben el se kezdjük. Tudom ez nem egy hc cucc, de szerintem nagyjából ugyanazok az összetevők mindegyikben. Tehát a marketing anyagból arra következtetek, a 2 hónapos izületvédő kúrád túl rövid
-
penene
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
nemtom mi az a HGH (így névről) kúra.. priviben leírhatod.
Animal Flex reklámszövege a Bodyn elég felháborító. Oda van írva, hogy folyamatos szedés... Persze vazze.. De az nincs odaírva, hogy ha 2 év után (de már csak fél és 1) ha abbahagyja, akkor 0-ra esik vissza az izületi cuccok termelése... és ki tudja, mikor kap magához a szervezet...
Ennek ellenére pont ezen gondolkodom... Amúgy szerintem ez simán elég lenne, nincs szükség többre. ill. ami szóba jöhet az egy még durvább dózis, de az is kúrában (bár mivel elvileg csak a termelés leállás a gáz, ezért tök 8...).
De erről baromi kevés cucc van fenn a neten, hiába kerestem, így amíg nincs 100%os infóm, addig nem vágok bele. -
hummerdikk
őstag
-
harry
veterán
válasz
penene
üzenetére
Nos igen, legalább ez is haladás, csak kéne keresni valakit/valamit, ami elmagyarázná és megértetné vele ennek a fontosságát, és akkor nem lennének kifogások. De hát ez a legnehezebb, mert gondolom hiába mondod neki, hogy ezért meg azért kell, ha nem érdekli, úgy sem érti meg és nem fog vele foglalkozni.
-
penene
őstag
Én már annak is örülök, ha megpróbálja..
Ahhoz képest, hogy 2 éve még az volt a baj, hogy én szedem, most csak annyi a gáz, hogy nem bírja lenyelni, az nagy előrelépés.
Bár attól még tépem a hajam, hogy azt mondja, hogy rosszul volt tőle, így csak akkor akarja elkezdeni, ha jól van, ill. hogy hallotta, hogy ilyenkor megszokja a szervezet és nem tudja kivonni a kajából (ami igaz).. Mondom neki, és? minek kivonni, ha ott van... Miért hagynád abba a szedést??
Egyébként komolyan elgondolkodtam, hogy felkeresek valami tuti dokit, és megbeszélem vele, hogy mi lenne akkor ha én most életem végéig szedném az izületvédőt, nem pedig kúrában. Mert úgy érzem, hogy ez a 2 hónap szedem 3 hónap pihi szart se ér, és sosem gyógyulok meg amúgy se... Esetleg bevállalható egy lifetime joint-x / animál / joint repair, stb... Persze ez nagy felelősség, egészen más, mint a vitaminnal leállni.
-
harry
veterán
válasz
penene
üzenetére
Hát most erre mit lehet mondani, a kisgyerekek szoktak emiatt panaszkodni, akkor belerakják a tejbegrízbe... Én akkor is inkább felaprítanám (már csak a pusztítás kedve miatt is
), akár három részbe is, úgy már csak le lehet nyelni egy tabit. Amúgy nem ismerem a körülményeket, szóval te tudod -
penene
őstag
anyukám úgy mesélte a tabletta szedést, mint valami horrorfilmet.. Próbálta sok vízzel, már öklendezett (ugye nem bír sokat inni, meg nem is akar - ez a másik lol, de hagyjuk), már próbálta elvágni, de akkor már az se ment le , stb..
Most mit tudok csinálni??
Remélem ez így jobb lesz. Beveszi mindet, aztán max. az 1 nagy darabot elintézi máskor a nap folyamán (asszem az az A+D)... -
penene
őstag
Anyukámnak remélem megoldottam a vitaminválságát.
Fél éve arra panaszkodik, hogy túl nagyok az ISS pack tablettái (ugye a 2 nagy), és emiatt nem bírja. Benéztem a Lenkeibe, kikérem a tasakot, abban csak 1 nagy van (ami a fehérrel megegyező), a többi kis kapszula... Megvettem több, mint 2x annyiért...
Így most már nem lesz kifogás.
Meg vettem neki 500 mg-s c vitamin kapszulákat is.Most már nagyon kivan a faxom, hogy csak a kifogás megy, közben meg szarul van.
Grrrrrr.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
majd este megnézem az összes linket, itt tiltva vagyon.
Bár általában estére már nem nézek vissza ennyit, de azért kösz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
tudnak vásárolni kicsit mindenki felkapja a fejét amint meglátja

-
janeko
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
az volt a baj, hogy ronnie-t nem birták letaszitani a tronról, és ezért jay is belekezdet a minnél több izom annál jobba. de más olyan hatalmas tömegü nem is nagyon van már mint jay, esetleg, victor, meg ruhl ha még indul, meg kai nah az az ember egy állat van egy nemrégi New York Pros pozolos videoja

-
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
-
God Vazzeg
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na meg ez a video: [link]

-
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát ez van ezzel nincs mit tenni!
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Mondjuk tény, hogy a brutál tömegre jobban felkapom a fejem, mint az esztétikára.
Kb. reakció: anyáááád, ez állat.
Nem az ilyen akarok lenni feeling, de persze a sok munkáért és életfilozófiáért a respect az megvan. Az esztétikánál is megvan a respect, de mégsem annyira mellbevágó és (pozitív értelemben sokkoló) a dolog, pedig nem kevesebb munka van benne.

-
God Vazzeg
veterán
válasz
Gaboman
üzenetére
Mindenesetre látványos.. Az izomszörnyekre szükség van, mert ezzel eladható minden, ha megnézed, ennek van hírértéke, reklámja. Őket megnézni mennek el az emberek mindenhova. Engem is ők érdekelnek jobban, bevallom. Ez van. Az meg hogy erre fele megy a sport, a bíróknak köszönhető, amíg a tömeg nyer az esztétika rovására, addig ez nem is fog változni

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Most elmondtad a nagy igazságot ("én is ilyet szeretnék" forma)..

Bár valami miatt kialakult.. én szerintem még az is lehet , hogy most többen vannak azok, akik ILYET szeretnének, nem véletlenül lett ez a trend...
Bár nézve a nem top, de magas szintű testépítést, azért inkább az esztétika dominál (hál istennek
) - és remélem nem csak az anyagiak miatt. -
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Persze hogy nem naturban érte el azt én is tudom.
Csak valahogy az a fajta kinézet még szép volt az én szememben a mai meg túlzás már.
Ekkora izmok már csúnyák és túl bufurc,nagyon tömött.
Persze mindenkinek más tetszik,valakinek ez jön be jobban. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azért mondtam hogy nem emberi mert ilyent nem lehet elérni simán súlyzozással.
Annó még nem lehetett ilyen izmokat fejleszteni,de nem is voltak ilyen kiegészítő szerek mint manapság. -
Gaboman
nagyúr
válasz
penene
üzenetére
Sajnos igen én is ezt vallom,nem szép az a nagy gyomor,széles derék meg hatalmas méretek.
Inkább az a guszta kinézet,még emberi alkatuk volt,mert a mai top már nem az szerintem.
Nézd meg ezt na igy kell kinézni,ez szép.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Számomra nem lenne előnyös az a 140kg,mert belassít és lomhává tesz azt a tömeget már nehéz mozgatni.
Az én 187cm-hez bőven elég lenne a 100kg is,akkora tömeggel is lehet valaki hatalmas.
Pl:Arnold is 107kg volt és vadállat kinézettel rendelkezett. -
harry
veterán
Igazából a tömegelés alapja is a zabálás, csak épp nem sütiből, hanem rendes kajából, de már írtam hozzávalókat, azokból sok mindent össze lehet állítani, szóval egyél nyugodtan.
Meg különben is, miről beszélsz, eddig napi 2-3 kajád volt, milyen nagy zabálós vagy te akkor? -
harry
veterán
A változatos kajálás nem azt jelenti, hogy egyik nap csipszet, a másik nap somlóit, vagyis mást kell enni, hanem azt, hogy amit eszel, az minden tápanyagot tartalmazzon. Rizs, krumpli, tészta - szénhidrát, csirke, puylka, hal, marha - fehérje. Olajos magvak vagy növényi olajak zsír, zöldségből rostok, és külön még vitamin. Szerintem elég változatosan lehet ebből étkezni, a csirkerizs csak egy kifejezés, és azért ezt esszük, mert ez a legolcsóbb/legkönnyebben elkészíthatő. Ezt is lehet ezer féleképpen fűszerezni, pácolni, rántani, köretet készíteni, öntettel salátákat, bármit. Nem nevezném azért egyoldalúnak.
-
Möhe
addikt
válasz
penene
üzenetére
Én már beálltam a 2 óránkénti evésre,nem is nézek órát,csak kordul a gyomrom és tudom kaja idő van.Ha csúszok akkor iszom mint a ló,mert addig is tele van a gyohám.
2 szilárd kaja reggel,edzésig (d.u.15ó ) felváltva szilárd és turmix,majd edzés utáni turmixot 2 szilárd,majd éjjeli fehérje.Nekem az a fura ha kiesek a ritmusból. Anyám is felvette a ritmust,mert kérdezi hogy mennyit eszek még a mai napon. Meg jobban figyeli a hús árut mint annak idején a 3/3as ügynök a szomszédot
. -
penene
őstag
-
penene
őstag
Minden nap kell enni..Kell inni...Kell dolgozni..van szex (vagy nincs
)... az élet dolgai ismétlődnek, életnek azért van egy ritmusa, ezt a ritmust el kell találni...Nem vészes.
Amúgy azt hittem nehéz kajálni 6x, és most még azt is keveslem néha...
Reggel turmix zabpehellye, ami kimondottan jólesik (2 napja folyamatosan
így tolom már malto helyett), 10kor reggeli (nem 9kor, így jobb), 12kor kaja, 3kor kaja 5-6 kaja.. 9kor kaja...
Ha megvan a ritmus, nincs gond. Csak meg kell szokni... nem megy 1ik napról a másikra. -
borsi
tag
Egész életemben nagy zabálós voltam, az ízek megszállotja. Sose néztem mi az amit eszek, csak finom legyen és lehetőleg rántott hús
Szerencsére csak szép lassan híztam, 85-93kg-ra 5-6év alatt(180cm) Ért egy baleset, 3 hónapig feküdtem, mindezt feladtam. Szinte mozgás nélkül fogytam 5kg-t 3 hónap alatt, napi 2000kcal madárkajával. Egy csomó jó dolgot elhagytam már. És most hogy gyúrós vagyok, örülök hogy végre ehetnék, erre meg nem. Ne haragudjatok, de ezt még mg kell emésztenem
Aztán majd egyet értek veletek 
-
Bibby
addikt
Na igen, napi ezer... ha viszont azt vesszük hogy egy jó pizza is ezer, vagy a mekiben ennyiből egyszer sem laksz jól.
Ilyenekre gondolok ha sokallom a kaják árát. 
Borsi: miért mit gondolsz mi mik vagyunk, profik?
Ez bizony semmi máson nem múlik csak akaraterőn. Sőt ha elkezded a normál kajálást szokássá válik meglátod. Ha ezt a dolgot komolyan veszed, előbb utóbb el is kell kezdeni, akkormeg nem mindegy mikor? -
borsi
tag
Jó de vedd kérlek figyelembe, hogy abszolut amatőr vagyok(1,5hó), és szívesebben fogyasztanék edzés után egy finom turmixot állandó natúr csirkemell helyett. Azért kérdeztem ezt, mert szinte egy árban van a drágább fehérjékkel, de látszatra több minden van benne.
3kaja így is több már mint a 2!harry meg fogtok kövezni, de leginkább készételeket veszek, reggeli otthon. De lehet meg kell tanulnom főzni

-
harry
veterán
Írtad már korábban az étrendedet? A napi 3 is sovány, 5-6 jobb lenne inkább. Pár forint egy adag sima zab, hozzá 100ft egy adag fehérje turmix. fél kiló hús 650ft, fél kiló rizs 100ft, zöldségek, vitamin. Nos igen, egy aránylag jó kaja már 1000ft környékén van sajnos... De ha azt nézed, hogy egy olyan adag turmix 350ft, ami egy napi kaja árának harmada.
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
én is 173

-
borsi
tag
Jó akkor másképp fogalmazok
Eszem rendesen, de +1 kajálást már nem tudok/akarok beiktatni. Napi 2X kajáról így is átálltam 3X-ra, ehhez szeretnék inkább valami kiegészítőt.(most is eszem Gain Fast-et, csak csökkenteni szeretném picit a kalóriát)bandus: nah ha finom az jó, mert akkor csak könnyedeén letolom. Vaniliás szintén?
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Királyság!

-
Gaboman
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én meg 187cm vagyok!

-
borsi
tag
A Dymatize gyártóról van valakinek véleménye?
Kinéztem ezt a [HP Mega Gainert] napi fél adaggal fehérje helyett. Így 350Ft-ért lenne 40g fehérje(3dl tejjel) a gyomromban, meg még néhány általam ismeretlen kiegészítő. Rendes kajára nincs pénzem, és kéne némi plusz kalória is. Hülyeség? -
P00By
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Én meg 171
Csak rohadtul nem tartok ott, ahol te
Nem is fogok, mert nem akarok akkora karocskákat 
-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
rajta leszek

-
P00By
nagyúr
Nem kell valakinek egy piros Lacoste felső, 4-es méretben?

Egyszer volt rajtam...(#20926) bandus: Egy próbát megér
Sztem az 5 sem lenne jó rám 90% 
-
Márk és God

Márk, ha jól tudom, te 185 centi vagy ugye? csak hog ylegyen viszonyítási alapom, mert akkor rajtam is kb egy ekkora kar mutatna jól.kár, hogy olyan messze vagyok még ettől, amennyire csak lehet...

-
janeko
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
jovan-e falura
, amugy te adod az egyik legnagyobb motiváciot, mivel egy magasságba vagyunk, és láttom, hogy "csak" 10 kiló kb a különbség és mennyivel levagyok maradva

-
borsi
tag
Te kemény csákó vagy én meg csak egy gyenge öregember
Egyébként minél hosszabb egy csont, és minél inkább a közepe fele törik, annál lassaban forr. Nekem is volt már törve a karom, meg combcsontom is. El sem hittem a dokinak, amikor mondta hogy szóljak a munkahelyemen, 8 hónap múlva talán megyek. Akkor
, most már
Ja és a műtét meggyorsítja a gyógyulást, de én inkább nem kértem.Tegnap hogy először lábaztam, csináltam azt a gyaksit, amikor a földről szedem fel a rudat.
Nagyon király! Végre egy csomó izmom helyét érzem a hátamban, amit eddig sehogy sem tudtam megmozgatni. Hasznos volt a lábedzés
-
harry
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Tessék: [link]

-
P00By
nagyúr
Nagy elkeseredésemben 1-1 centit nőt a karom
Pedig kimarad 2 hét(szépen elosztva
) és, mint mondtam egyedül visszaestem a súlyokban és ez pont a karra igaz a leginkább... 
Markgx10:
Írni nem nagyon tudok semmit 
-
Markgx10
őstag
válasz
4EvErfIt
üzenetére
Köszi
, de sokkal szarabb a valóság, mert bár a karom tényleg így néz ki, a többi elfogadhatatlanul szar, hiába próbálok azokra rámenni. Mindenkinek köszi, de tényleg csalóka lehet a kép, minden más nagyon le va maradva (pedig nem is bicpeszezek pl.)God mester: 47 maradt meg a tavaszi kúra után, azóta annyi kb, max 1-2mm-el lehet kisebb.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még a végén mr olympia lesz belőle.