Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
Froclee
őstag
Szevasztok! Lenne egy problémám. A egész múlt héten kezdődött. Nyaraltam és a nagybáttyám elvitt naponta kétszer 1 órát teniszezni öt napon keresztül. Mikor hazajöttem éreztem hogy baromira fáj a térdem. De elmúlt 2 nap alatt. Ma viszont lábtolónál iszonyatosan fájt! De a többi gyakorlatnál már nem éreztem. Lehet ennek folytatása? :S
-
R
senior tag
hátizom erősítésre mit javasoltok, főleg olyan dolog lenne jó, amit kis helyen is lehet végezni
-
penene
őstag
Kerékpározásról olvasok, hátha mond vmi jó tervet izületerősítésre.
De eddig csak ilyeneket találtam:
Ha kutya támadna ránk kerékpározás közben, álljunk meg, a kerékpárról szálljunk le. A kutya agresszív viselkedése esetén a kerékpárt védőpajzsként tartsuk magatok elé.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
penene
őstag
Mai menü: kerékpározás valahova Budapesten.
IX. Kerületből tud valaki valahova valami jó utat?Azt se akarom, hogy leüssenek a bringáról kifele menet, de a szmogba sem.
Arra gondoltam, átgyalok valamelyik hídon, felkúszok valamelyik budai hegyre.
Csak amíg a hegyig eljutok, 600 köbméter COt szívok.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Lehet róla szó, bár csak fél kilós. nekem abból kijön 1 kúra, nektek 1 hét.

Majd kiderül néhány héten/hónapon belül.Anno már kidobtam kb. fél kiló kreatint (1 kilóból maradt), mert egyrészt lejárt (5 éves volt
), másrészt az nem a mikronizált volt, és mondtam, ha már tolom neki újra, akkor a jobbikat.
Csak aztán a sors úgy hozta, hogy használat előtt 1-2 hónappal szevasz volt a könyöknek, így rajtam maradt ez is.
-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Full full kezdőnél csodálatos változások mehetnek végbe.
Én folyamatos újrakezdőként is sokszor tapasztaltam.
Itt értem mind méretre, és mind erőre (van amikor erő jobban dominál, csak azért).
Főleg ha valaki tényleg alacsony szintről indul (a testéhez képest relatíve kis izomtömeg).Mivel én még sosem értem el a testemhez tartozó átlagos izomtömeget sem, sosem éreztem a belassulást igazán.
amikor tudtam edzeni, durván fejlődtem mindig. 
A belassulásra számítva évek óta ott lapul a Creatin a polcon (már a szekrényben), de mindig 2-3 hónap választott el, hogy tényleg használjam... Megnézem a lejáratát, mert elköv. pár évben nem hiszem, hogy fogom használni.

MOD: 2009.01.03
Akkor lehet eladom vázz. Vagy majd betolom a láb miatt, kiderül nemsokára. -
Shodan
őstag
Ma lennt volt popeye az edzőterembe.
Nyomott békarugásokat a levegőbe
, szűknyomást full belül fogva
, aztán épített valami pódiumot magának és arról húzott fel
vicces volt. de az alkarja akkor volt mint nekem a felkarom 
-
God Vazzeg
veterán
Vegyél vissza a stílusból..

Megértelek, mint írtam is, egy szint után ezek a dolgok belassulnak, viszont kezdőként úgy nősz mint a gomba, havi 1-2 cm teljesen nyugodtan feljön. Mikor én kezdtem, akkor még az átmozgató edzésekről fingunk se volt, nyomtam a kar-mellet mint az állat.
Ja és nyugodj meg, kb 2 éve ugyanezen a szinten vagyok, nem növök, cserébe tömörödök picit. Majd most őszre nem finomkodok a tömegeléssel, aztán meglátjuk mi lesz belőle

-
Manitou
veterán
Ez nem lehetetlen. Nekem 29-ről 35-re 5 hónap kellett(66kg-ról 76-ra mentem fel ekkor) , szintén otthoni edzés, csak nekem 2db 12 kilós egykezes súlyzóm volt. Kajálásom nem volt olyan rossz. Mondjuk elbaxtam, mert fekve meg nem tudtam nyomni így otthoni edzéssel, aztán így a mellizmom erőben is nagyon el van marada a többi izmomtól. Aztán edzőtermi edzéssel folytatva sem értem el a 40-et hosszú idő alatt se , úgyhogy ennyit a csoda genetikáról

-
Grass
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Na ezt meg végkép nem hiszem el! Ha rögtön nagy súllyal kezd valaki edzeni, akkor az a minimum, hogy utána hetekig nem tud mozogni rendesen. Ezért kell kis súlyokkal kezdeni, szoktatni az izomzatot, amitől viszont rohadtul nem fog heti két centit nőni.
Ezeket egyszerűen nem tudom felfogni. Én bazmeg szart izzadok az edzőteremben, külön bicepsznapom van, kajálásom kifogástalan, pihenek eleget, és mégse tudok, az előbbiekhez még közelítő eredményeket sem produkálni. És most be ne merje nyögni valamelyik nagyokos, hogy túledzem…
-
-
bandus
veterán
elvileg ma siófokra megyünk, esetleg megfordul ott valaki?

-
Grass
aktív tag
válasz
djtrial
üzenetére
Nekem itt valami sántít. Otthon, sima egykezes súlyzóval + francia rúddal képes voltál lényegében durván havi fél centit nőni karban 9 hónapon keresztül. Ha ilyen kurvajól fejlődsz, minek akarsz szedni bármit is? És ha ezt a teljesítményt nézzük, akkor az áhított 40-es karért már csak 3 hónapot kell edzened. Csuda egy genetikád lehet ám!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
Ugyanez a bajom nekem is, vakuval belevillan a tükörbe, vaku nélkül meg ramaty a kép
Végre valaki átérzi a helyzetem
Jöjjenek a képek, majd ha megyünk Egerbe, viszek gépet, szét leszünk fényképezve, addig is keress egy pizzázós helyet, ahol vastagtésztás pizzát adnak, NAGYOT! 
-
janeko
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
mivel nem tettél szmájlit, ezért gondolom nem viccből irtad, nem tudom miért kell ilyen előitéleteket teni csak azért, mert ujonc a rangom. szerintem nem irtam semmi rosszat

-
LOTR
addikt
hazaértem
este 9-rebeszámoló (akit nem érdekel ne olvassa)

hétfőn ráhangolsáképp 10km
kedd kaposvár-fonyód 53km nettó 2,5, bruttó 3 óra alatt (2x pihentünk 10-15 percet)
szerda fonyód-lelle-fonyód 30km
csütörtök elmentem bótba biciklivel
péntek fonyód-lelle-kaposvár 67km 3 óra / kb 3,5 óra (szintén 2x pihi)
röpke 160km-t letekertünk a héten (vagy 5 éve nem bringáztam), kicsit elfáradtam
ennyi májkrémeskenyeret, mint ebben a pár napban talán még sosem ettem, de azért 3-an megettünk napi 1 kiló hústholnap megyek nagycsaládikajálásra, majd utána átolvasom miről maradtam le, most alvás
köszönnyük emese!
viszlát!
-
harry
veterán
Höjj, most olvasom az idei bme-vik gólyatábor tervét: [link] bah
Kapcsolatnál: taigetosz[KUKAC]sch[PONT]bme[PONT]hu Ezek tudnak valamit... -
hummerdikk
őstag
-
Zomb€€
őstag
Én meg ma lábaztam egy faszásat 13 ora meló után,végén 130ba ment 8 guggolás. Nitrixben - bár a kutya se kérdezte
- felénél tarthatok,energikusabbak az edzések,és erősebb is vagyok,meg énis mindig bevok durranva :p -
Markgx10
őstag
Rólad ne beszéljünk, te UFO vagy

Más: "okos" Márk
elkérte a volt nejétől a fényképezőt, hogy végre rakjon egy képet, amit vakuval csináltam abból semmit nem látni, vaku nélkül meg elég elmosódott lett, de felrakom, csak az áttöltő káblet felejtettem elkérni
, de holnap azt is megszerzem és feltöltöm. A kép minősége miatt előre elnézést
, majd ha jön God vagy Bandus felénk megkérem, hogy csináljon jobbat. -
harry
veterán
válasz
szokeherceg
üzenetére
Én inkább a minőséget választanám, mint a sok olcsó sz..rt, vagyis ha teheted, akkor ON fehérje, 22-24k-ért is lehet még kapni, így ez jó vétel.
-
harry
veterán
Üdv pateszok
hétfőn hátaztam, enyhe derékfájás miatt inkább hiperhát volt a felhúzás helyett, de azért ez is fárasztott rendesen. Viszont a többi gyakorlatot nem éreztem túl jól, ellenben másnap megvolt az izomláz, szóval nagy gond nincs. Kedden reggel mentem edzeni, pont üres volt a terem, mehetett saját zene, ez volt eddigi legjobb lábedzésem, többel is guggoltam, mint tömegelés alatt (maga a súly így sem nagy szám, de azért meglepett). Lehet a zene teszi
Amúgy ez volt, javaslom mindenkinek, itt van hozzá egy remek videó is öszevágva:
300 & Opeth: The Funeral Portrait
Szerda pihi, tegnap mell-váll, átlagosnak értékelném. Mai kar elmaradt, a hétvégén pótolom. -
4EvErfIt
csendes tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Builder blog :
"egyik srác, aki kemény akart lenni, felpakolt fekpadon (hol máshol
) valami 180at kb, leengedi, nem megy neki, üvölt haverjának, hogy vegye le, de az meg ilyen pálcikaember volt... Ő is elkezdett üvölteni, hogy valaki segítsen már. 2-en rohantak oda leszedni a súlyt. Arról meg ne beszéljünk, hogy mi lett a sráccal a súly alatt."Ez mekkora
DD -
Coyot
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
a durva hogy én marhára nem zabálok sok ch-t, napi 350g rizs+125g zab ,meg a turmix ~40-50g malto+dextróz kombója ami pihinapon nincs is, így turmix nélkül ez ~340g ch, 103-4 kilósan azért többet szoktak enni, de ha ez is elég, akkor ez marad , nomeg a palacsinta
-
zeg
őstag
válasz
szokeherceg
üzenetére
Ultimate Nutrition Isocool tejsavófehérje izolátum keléskor edzés előtt és után valamint ProForm epres szójaizolátum napközben és este lefekvéskor kevés zsírszegény túróba.
Ha bírod az adott terméket, a legolcsóbb tejsavókoncentrátum is megteszi. -
Vandit.
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Szerintem, ha meglátnád a derekam, akkor nem irigyelnél.
Meg azt is nézd, hogy míg pl. én 36-37 között indultam, addig te jócskán 40 fölött vagy karban. 40 fölött szerintem már nem olyan ütemű a fejlődés, mint alatta. Igaz én az elején nem csak kreatint szedtem, hanem sok mást is kivéve cuccot, de most csak tejsavó+kreatin megy meg egy kis energizáló. 
-
-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
szokeherceg
üzenetére
Valami ócsót vegyél amiből hegyeket tucc bezúzni
-
szokeherceg
tag
Ki milyen márkájú fehérjét tol? Kellene vennem mert kifogytam, idáig Nr.1 Proteint ettem a biotechtől..
-
Markgx10
őstag
Érdekes, hogy itt mindenki úgy nő mint a gomba, 6-8-10cm-ek karban pár hónap alatt, full naturalban, max kreatinnal, meg szendviccsel.
Én valami kibaszott nagy genetikai selejt lehetek, mert híznom kell kb 5kg-ot zsírban, hogy nőjön fél centit a karom
De komolyan, amiket ma írtatok, azon csak lesek. 
4everfit testvérem
A Nitrix vége felé járok, közel sem szteroidokhoz viszonyíthatóan, de határozottan erősebb vagyok, mint az elején. Az egész napos bedurranás (na nem mintha pont edzettem volna, de normálhoz képest sokkal jobb) meg jó érzés, cm-ben nem nőttem semmit, de legalább 4 hete alig híztam zsírban, nálam már ez is nagy szám
Én azt mondom megérte, mindenképp szeretnék évente egy ilyet nyomni, ha tehetném, akkor többet is, nekem közérzetre, vérnyomásra mindenre jobb volt így, bár szárazizomkötegeket nem növesztett rajtam 
-
bandus
veterán
válasz
djtrial
üzenetére
reggeli: tojásrántotta, vagy zabpehely zsírszegény joghurttal (vagy fehérjeturmixal, volumassal, amire pénzed van)
tízórai: szenyó, vajaskenyér, szalámi, amitakarsz
ebéd: sok hús, körettel, (rizs, krumpli)
uzsonna: mégegyszer az ebéded, vagy megint szenyő, és ezt meg megeszed vacsira
vacsi: pár db főttojás, vagy zsírszegény túró
ennyi kb

-
djtrial
tag
válasz
hummerdikk
üzenetére
17 éves vok, november óta súlyzózok itthon 10 kg-os egykezessel meg egy franciarúddal.
31 volt a kezem mikor kezdtem most 36. olyan 39-40-est szeretnék elérni.
kajálásommal nincs gond eszek bőven főleg rántott húst meg ilyenek....... -
penene
őstag
válasz
szokeherceg
üzenetére
Jaaa, amíg nem kell cucc, addig nem mondunk semmit.
Hol ebben a biznisz?? -
Vandit.
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Jah értem. Mit kéne linkelnem?

-
4EvErfIt
csendes tag
válasz
szokeherceg
üzenetére
Mi vagy te koxdíler ? LOL
-
szokeherceg
tag
van amugy itt a topicban aki komolyan koxol? érdekelnének tapasztaltok meg eredmények h mennyit fejlődött az illető..
-
Vandit.
addikt
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem azt akartad írni, hogy rájöttél, mert így nyelvtanilag nem helyes.

-
janeko
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
hát.. valami olyasmi

4EvErfIt: elméletbe igaz, de gyakorlatba

-
penene
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Komolyan nem vágom, hogy bírtok gépelni ilyen nagy karokkal és vállakkal.. vagy billentyűzetből is nagyobbat vesztek, hogy könnyebb legyen elérni?
Haver kiröhögött még régebben, hogy mellezés után nem bírom összeérinteni a 2 könyököm, nem hitte el, azt hitte kamuzom.
Aztán mikor ő is tolta neki később rendesen, és mondom neki mellezés után, na próbáld meg, ott szenvedett ő is.
Hála istennek hideg állapotban még nem vagyok gnóm..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Coyot
őstag
válasz
Vandit.
üzenetére
hát jövő héten lesz melóm remélem, akkor egy laza 40k áll a házhoz... eltolnék még egy alri stacket tuti meglenne, bár még 5 hétig tart ez is
nem rendel valaki nutráról?
azért ez elég szép eredmény így tovább, jah és néha tarts szünetet is a koxal

bassza meg evés közbe nemtok gépelni -
Coyot
őstag
-
Coyot
őstag
A sok koxos
amugy szerintem is tök jó mindig szedni valamit

jah a karom elérte a 44,5es méretet, van nagy örö meg bodottá,igaz ez edzés után, tehát még valamennyire be van durranva, de nem baj

-
-
penene
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
én a fehérjével vagyok így, meg a vitaminnal.
Ha reggel iszom a fehérjeshaket, meg eszem vmikor a vimatincsomagot, akkor érzem, hogy igen, tolom neki az egészséget, meg a fejlődés irányt (persze nyilvánvaló, hogy ez csak pszichés).
Tegnap direkt nem ittam reggel fehérjeshaket, mert most leálltam a testépítéssel, és hogy úgyse számít nekem... már olyan szinten nem volt hangulatom az alap kajálást se tartani, hogy úristen (az meg ugye már tényleg gáz)... Szal majd még nézek bár bogyót.
-
Markgx10
őstag
válasz
hummerdikk
üzenetére
Ne haragudj, de emlékszünk még a te terveidre is, hogy hány százezret költesz tápkiegre stb. aztán akkor voltál vagy 20kg
, szóval te csak ne dumálj ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az én mondásom az, hogy: MINDIG KELL SZEDNI VALAMIT. Teljesen mindegy, hogy C-vitamin, Nitrix, kox vagy bármi, az a lényeg, hogy szemes legyen
(én speciel vettem most egy doboz aminostaros aminotablettát, aminek egyébként kurvára nincs semmi értelme, de hogy ha vége van a Nitrixnek, akkor is tudjak valamit szedni
) -
hummerdikk
őstag
válasz
djtrial
üzenetére
Waaa.... Most akarsz elkezdeni edzeni es mar a tapkiegen gondolkozol... gondolom a kajalasod olyan mint amilyen nekem is volt annak idejen, jo szar. Eloszor talan korul kellene nezni a konyha tajekan h ott mit tudsz! Megsugom neked, hogy az elso par honapban foloslegesen tomod magadba tobb 10e-ert a kiegeket, mert ugyis kezdo efektus lesz es nosz majd mindentol, de kajalj rendesen!
Egy kerdesem lenne: Hany eves vagy/teccik lenni?

VISZLAT!

-
djtrial
tag
sziasztok
egy kérdésem lenne hozzátok, szeretném elkezdeni szedni a volumass35-t, de nemtom h ez jó lenne-e nekem (180cm/70kg vok), cél az lenne h jobb alakom legyen meg kicsit látni lehessen a karomat is. Sztetek milyen cucc kell ehhez?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fujifilm X
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd szólj

), másrészt az nem a mikronizált volt, és mondtam, ha már tolom neki újra, akkor a jobbikat.

Akkor lehet eladom vázz. Vagy majd betolom a láb miatt, kiderül nemsokára.
, aztán épített valami pódiumot magának és arról húzott fel

, majd ha jön God vagy Bandus felénk megkérem, hogy csináljon jobbat.
Én valami kibaszott nagy genetikai selejt lehetek, mert híznom kell kb 5kg-ot zsírban, hogy nőjön fél centit a karom