Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Terrorista
senior tag
Nem szeretem a turreteket, mert kevés a hp-juk. A bossok simán összecsukják 1-2 aoe-vel és túl nagy a cooldownjuk. A pugot se lehet rávenni, hogy turret rangen belül tartsa a bossokat/mobokat.
Ezzel a builddel nem lövök nagyokat, viszont rengeteg a dot és a cleave sebzés és szinte folyamatos a dps a bosson mert ha futni kell a dotok akkor is rágják a bosst.

Az elixírek jó buffokat adnak, nekem és a partynak is. Elixir U pedig dps mellett kiváló revive-ra, resselésre is.
Toolkiten és pisztoly/pajzs kombón már én is gondolkodtam. Magasabb fractalban valószínűnek tartom, hogy kelleni fog majd.
-
törölt tag
-
nosferatue
tag
A craftolást a szintezéssel együtt érdemes húzni. Én is később kezdtem el a main karimmal és igazi szenvedés lett belőle. Amikor szintezik az ember ugye nem nagyon rohangál vissza kisebb területekre gyűjtögetni. Most hétvégén lett az alt karim 80-as, és ebből nagyjából 10-12 szint craftolás volt. Tehát a craft nagyon kellemes mennyiségű xp-t tud hozni, ha szinten tudod tartani a saját PvE leveleddel.
-
CactuS
Arcképgyáros
Használd egészséggel. Én magam az Osicat féle buildet használom. Persze én már öregebb vagyok, nincs olyan polip technikám és villám reflexem, mint a fiataloknak, de azért elég sok embert haza tudok vágni WvWn.

"Healer" buildhez a matrás guide tökéletes (a hsz.-ekben van pár változata a buildnek, ahol nem a 3x kisütés van kirakva, én inkább arra szavaznék, ha a heal a cél).
Conditionös mesmer nem igazán létezik, illetve közel nem olyan hatékony, mint egy Necro.
-
CactuS
Arcképgyáros
El, igen.
(Én voltam és kiemeltem, hogy WvW, illetve a videó még BWE-s, nem mai darab
)Én nem vagyok annyira hülye, hogy a fórumon beálljak a sorba, hogy kell full dps skill 1200-1500 rangere, egy hybrid karakternek. Annak viszont roppant mód örülnék, ha a buffot is ugyanúgy jutalmaznák mint a killeket. Így nem kéne meleeben makizni, meg scepterrel tag-elni az ellenfelet, hogy kapjak lootot.
kexksz: sPvPben hogy van magasabb szinten? Bármely karival szedheted a pontokat és végül minden karakternek vehetsz ki pontokból "skin" armorokat?
-
kexksz
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
-
CactuS
Arcképgyáros
Azért tetszik ahogy megfogalmazzák a dolgot:
"We will be performing maintenance in one hour (midnight PDT). You may experience some disruption in game play."
Értsd: kidob és megdöglik a login-szerver. És persze jön a firewall, security app, campus szöveg, ahelyett, hogy kiírná, hogy sorry, server is busy...
Tudom, majd alakul, csak idegesítő egy kicsit.

-
CactuS
Arcképgyáros
Majd esetleg akkor meggondolom az upgrade-et, ha nem a login screent bámulom 2 órán át egy connection error után...
Persze ctrl+c, ctrl+v-vel megy a "We're aware of the login issues and are working on them–thanks for your patience! ~RB2"
+ ünneplős képekre, meg timeline-ra van idő a facebookon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
)