- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
-
NYPD
senior tag
Nem kell hozzá online, viszont csak a Lesteres küldetések alatt éri meg - ott viszont mind3 manussal ki lehet pörgetni.
-
joker2020
csendes tag
Sziasztok teljesen új vagyok GTA V story offline xboxon, milyen lopott kocsik adhatok el, merre keressem őket, milyen volt rabolható ahol van is pénz? Köszönöm
-
.Szaki.
addikt
Mitagadás, az utóbbi időben eléggé egyhangú lett a játék. A legtöbb dlc ugyanazon a síkon ment, szóval könnyen rálehetett unni. Talán az autómosós DLC hozott megint új dolgokat, illetve ez a villás történet izgalmasnak hangzik. Hónapok óta nem léptem be, most lesz egy kis időm, szóval lehet adok neki még egy esélyt.
Utána terveim szerint megveszem és adok egy esélyt a GTA Definitive Editionnek, hátha már nem egy bughalmaz, aztán újrajátszom a IV-et is és utána pedig terveim szerint elengedem az egész gaminget egészen addig, amíg ki nem jön a VI.
-
NYPD
senior tag
válasz
Kender23
üzenetére
Én Onlinet egyáltalán nem játszom már aktívan vagy 3-4 éve, akkor volt utoljára masszív PH session, kaszinó, baromkodás, eladások, stb. Idővel elszivárgott mindenki, a chat megszüntetése pedig belőtte az utolsó szeget a koporsóba. Én személyszerint kb megutáltam amúgy a játékot, annyira untam. Mostanában elővettem pár hete, mióta fejlesztettem a gépet, de csak story, és modok. Ráadásuk az Enhancedet modolom, csak hogy ne legyen egyszerű.
De valószínűleg itt is az lesz, hogy kipörgetem a srotyt x hét alatt aztán egy időre - reméljük a 6-ig - megint off. -
Kender23
aktív tag
Sziasztok.
A régi szép időket nem feledem, mikor 2 szoba volt tele Ph játékosokkal...

Sokszor eszembe jut, nekem a Wow-ban volt hasonló party élmény.Mi a helyzet erre felé? Játszik még valaki?

-
negyven2
nagyúr
-
LZs?!
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Első körben próbáld meg bekapcsolt monitorral követni, hogy bedobja-e idle visszaszámlálást.
-
Sziasztok!
Patcheltek valamit az AFK-n?
Egérmozgató progi belőve, mégis kidob. Lehet ahogy a monitort kikapcsolom elveszíti a fókuszt a játék? Vagy az egérmozgató nincs jól belőve?
Ha ezek egyike sem akkor csak az lehet, hogy megpatchelték és egyhelyben állva kidob.
-
negyven2
nagyúr
Lay a Proper Foundation in New Listings - Rockstar Games
"Join the Prix Luxury VIP Program to Earn a Preferred Rate on Upcoming Properties, Plus Get Executive Bonuses This Week, and More" -
LZs?!
aktív tag
válasz
pilu01
üzenetére
Nagyon hipotetikusan...
Egy AMD alapú Lenovo T495 (amelyek itt aprón 60e körül mennek - pl: [link] ) lehet, kényelmesen elbír vele (a maga szintjén) ASR használatával GTA Enhanced esetében. Ugyan emlékeim szerint a VGA RAM nem dedikált, de maga a VGA teljesértékűen diszkrétként működik.
Én egy Lenovo P15-ön futtatom, amiben egy Quadro T2000 4GB van, ami kvázi GTX1650 4GB szintje, külső 4K monitoron; ASR 'Quality' beállítás @4K, FPS @30 fixálva, minden más @auto-settings a játék stabil, és egész kellemesen játszható. Ebből indulok ki, amikor spekulálok a T495 kapcsán.
-
pilu01
senior tag
Srácok
40 körül van olyan laptop amin elindul a játék?
Nagyon nem játszanék, csak farmolnék a melóhelyen. -
homerhamm
veterán
-
LZs?!
aktív tag
Sziasztok,
Cayo-val kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Ma elkezdtem a heist-et, megvagyok a felderítéssel, párduc szobor és egyéb loot-ok fixálva.
Ha itt abbahagyom, akkor ez a megkezdett heist megmarad folytathatónak bármeddig?
T.i. nem a kedvencem a Cayo, nekem hangulat kell hozzá; illetve hátha jön rá majd duplás hét, és akkor párduc + dupla payout - az nem rossz.
-
negyven2
nagyúr
Ja, és most látom, hogy a GTA Online bekerült a gta+-ba! Vagyis ha nincs meg a GTA Online (Enhanced), akkor a gta+ előfizetés elég hozzá (amivel ugye megkapod a gta+ extrákat is)!
Bár kérdés, hogy ez kiknek jó...
-
negyven2
nagyúr
Tudom van külön topic-ja is...
-
ProgenXL
őstag
-
negyven2
nagyúr

-
Plata
félisten
Trevor dlc a Red dead 2 miatt nem jelent meg.
Állítólag.
[link] -
fcbarca
őstag
Sziasztok. Tolja még valaki az online-t? Eladások, heistek? PH crewba bent vagyok Barsza néven, ha van kedve valakinek
-
ProgenXL
őstag
A Halloween event utolsó hete következik. A Halloween időjárás november 3-ig azaz hétfőig tart.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Amit te veszel meg autót arra automatikusan kerül biztosítás. Így ha meg is semmisül visszatudod szerezni telefonba a "Mors Mutual Insurance"-on keresztül. Így visszakerül abba a garázsba ahova megvételkor kérted. Másik lehetőség hogy ha üldöznek a rendőrök és megölnek akkor lefoglalhatják a kocsidat. Akkor látod a térképen hogy a rendőrségen van és némi pénz ellenében kitudod hozni. Vagy ha lehívsz egy másik járművet akkor megsemmisül és akkor megint a biztostón keresztül kapod vissza.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nem robbantak fel? Mert akkor a Mors Mutual Insurance hívd fel hátha ott vannak.
Másik lehetőség játékban M betű -> Manage Vehicles -> Vehicle organization
Ezenbelül látod az összes garázsoda és benne a járműveket. Ezzel átudod helyezni bármelyik másikba. És akkor is látod ha pl felrobbant csak mellé írja hogy (destroyed) -
Kókuszdió
nagyúr
Sziasztok ,
Nem tudjátok esetleg ,hogy hova tűnnek a megvásárolt járműveim?
Apatrman garázsban nincs ,vagy ha telefonon hívok hiába választok nem adja be.
Nem rég beszereztem a Krieger-t is ,egy kört se mentem vele és már el is hagytam.
Mit csinálok rosszul?
-
ProgenXL
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Automatikusan bekapcsol minden este ingame 19:30kor és ingame 6:30-kor kapcsol ki.
Ideiglenesen offolni úgy tudod hogy az apartmanod garázsába be mész és liftel felmész az apartmanba. Session váltás vagy következő este ismét megjelenik. -
-
LZs?!
aktív tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Igen, az egy meglehetősen fura effekt.
Technikailag úgy tűnik, szigorúan kliens oldalon fut, nincs érdemben szinkronizálva, és mellette 'nem kérdez'.
Pusztán teoretikusan annyi jutott anno eszembe, amikor rájöttem a 'megoldásra': ha nem az én kliensem a 'szerver' többjátékos online lobby esetén, akkor is ki tudom-e lőni; illetve ha az enyém a szerver, akkor mindenkinek kilövöm-e. Illetve ha bármely esetben csak magamnak lövöm ki, akkor a többiek erős hendikeppel mennek pl. PvP-ben.
-
Sziasztok!
Most kezdem a játékot, single player a terv.
Grafikai beállításokkal kapcsolatban GTA V Enhanced: The Ultimate Graphics & Optimization Guide ez elfogadott?
RX6750XT kártyával deaktiválhatom az RT beállításokat és mehet az FSR3? -
LZs?!
aktív tag
Ha esetleg valakinek releváns lehet: a jelenlegi Halloween éjszaka effektje (eső + 'miazmás' filter) , játékidőben este héttől reggel hétig, még mindig kilőhető bármely high-level apartment garázsból-lakásba liftezős animációjával - utána eltűnik a filter, eltűnik az eső, de az utak folyamatosan vizesek maradnak nappalig, mint 'rendes' eső után. Persze minden játékidőbeli este elején újra kell liftezni egyet, ahogy kezdődik.
-
ProgenXL
őstag
Egy is kedvcsináló az érkező új kontenthez ha már ennyire alszik mindenki
-
ProgenXL
őstag
Aki mindennap fényképezi az UFO-kat, az a mait feltétlenül fényképezze le, mert ez többet nem fog megjelenni.”
-
ProgenXL
őstag
-
pilu01
senior tag
Megvan a szekrény, közvetlen az őr mögött volt, a földszinten.
Tehát, amit nem tudtam, új finálé előtt fel kell deríteni újra a villát a kamerával, és újra össze kell szedni a hozzávalókat, aszerint, hogy mi van a pincében.
Fajin! -
pilu01
senior tag
Sziasztok
Cayo Perikoval nyomnám, meg is csináltam minden előkészületet, lenyomtam a finálét, majd kikapcsoltam a gépet. Ez volt délelőtt.
Most bekapcsoltam ismét, és újra ki akar küldeni a szigetre "Gather Intelezni" a másik két gomb jobbra meg inaktív!
A térképen, meg az összesítőben is, látszanak a már felderített cuccok.
Ha a Gather Intelre nyomok, ki küld újra a szigetre, hogy a tornyot csekkoljam.
El is megyek a sárgával jelzett toronyhoz, de nincs ott a szekrény, amit dekódolni kellett az elején.
Ilyenkor mi a frász van? -
homerhamm
veterán
GTA effect

-
pilu01
senior tag
Ma 1 órán belül kétszer kidobott Battleye hibával az Online, mi a vihar baja lehet?
-
Plata
félisten
Egyébként múltkor engem sem engedett fel egyből online,sztoriból kellett megint mennem,ami rossz mert elfelejtettem a sztorit átmásolni így folyton előlről akarja kezdeni.
-
sisi24
tag
Sziasztok. Vásároltam Steamen egy GTA enhanced és online szeretnék játszani. De mikor kiválasztom a karaktert, kocsit, fegyverket, utána töltené be, de kidob és irja hogy lassu az internet kapcsolatom, inditsam újra.
Magyarositást telepitettem pluszban rá.
Rockstarsban ha nem kapcsolom ki a Battleye-t akkor ez a hiba üzenet fogad."12:06:01: Starting BattlEye Service...
12:06:03: Updating...
12:06:09: Launching game...
12:06:10: Note: File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
12:06:10: [INFO] Blocked loading of file: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V Enhanced\xinput1_4.dll".
"Próbáltam megoldani, amit találtam interneten, de nem oldódott meg. Valaki valami ötlet?
-
ledgeri
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De valószínűleg itt is az lesz, hogy kipörgetem a srotyt x hét alatt aztán egy időre - reméljük a 6-ig - megint off.

rajta maradt a magyarositás dll, azt letőröltem és igy elindult, egyenlőre. 
CactuS