Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Az miért van hogy a gyár laptopján a feladatoknál az elvégzett feladatról eltűnt a pipa?
Újra letolhatnám mintha nem épp most csináltam volna.
Ez bug vagy mi?
Ugye a laptopon látszik melyik melót csináltuk meg és az nem tolható újra,na én elmentem küldetés után a clubba letolni egy kidobós küldit,visszamentem és a küldi amit letoltam a számítógép szerint nincs megcsinálva és újra megcsinálhatom.
-
Plata
félisten
Egész jól elvoltam ma,de elfelejtettem a kaszinóban pörgetni.
Épp egy küldi után útba esett a kaszinó és akkor jutott eszembe hogy nem pörgettem,
Pódium autót nem sikerült kipörgetni.
Mystery vacak jött össze,erre kérte válasszak garázst.
És nyertem egy verdát.
-
ledgeri
nagyúr
Veszzőhasználat nélkül nehéz érteni mit írsz!
-Launcher launcherje nálam az epic. Az elindul, nem volt C-n, nincs C-n...
-Launcher, a Rockstar Launcher. Ez ment, nem volt C-n sosem, jött egy firssítése, az nem települ, support gagyi.
-Játék, sosem volt C-n, ment míg a launcher be nem halt, most nem indul, mert az előbbi nem indítja! -
Plata
félisten
válasz
ledgeri
üzenetére
Nekem most C-n van,mert a C-n vannak a fontosabb játékok,a többin a kevésbé fontos,vagy az amit nincs szivem le törölni,de úgyis ritkán veszem elő.
De sok évig a D-n volt,csak újak lettek be téve és mivel a C is egy terás SSD így van rajta hely a GTA-nak.
Viszont a D-n sem volt vele semmi bajom. -
ledgeri
nagyúr
Na kinek van nem C-n és nem alapértelmezett elérési úton a játék, a launcherje, és a launcher launcherje?
Csak mert most a support azt fedezte fel, hogy az enyém nem oda van telepítve, és kéri, hogy minden legyen a fentiek közül C-n, mert ... passz... Az hogy évekig máshol volt ugyan az a progi is nem számít...
Biztos, hogy egy 112 gigás játékot felrakok windows mellé... aminek eddig nem kellett, hogy C-n legyen csak azért, hogy egy leuncher frissítésének nem feltelpülése problémáját talán megoldjam... Mikor a C-m 114 GB...
Ha más nem, akkor jó játékot, míg nem win 11-em lesz, mert win-t csak emiatt újra nem rakok addig.
-
Plata
félisten
Ma is toltam egy küldetést.
Nem volt nehéz,de piszok szemét.
A finálé nagyon szopatós,ha nem vagy gyors az őrök meglátnak a sötét ellenére.
De a legdurvább a szobában vár.Ha be mész a titkos szobába és elkezded ellopni a cuccot,a padlóból gáz tör fel ami pillanatok alatt megöl. Szóval nem árt felkészülni. Ha bemész és le akarod nyúlni a cuccot egy videó jön hogy feltöröd a tárolót és kiveszed,nem lehet megszakítani,szóval a gáz közben szivatna. -
hegyipapa
senior tag
Ez lesz majd az új hangár :
-
ProgenXL
őstag
gtaplace oldaláról.
A Terrorbyte kamion a Garment Factoryban is tárolható lesz, ahol számos csak ott elérhető fejlesztés vásárolható hozzá:
Collectible Scanner: A Terrorbyte-ot vezetve az összes közeli gyűjtenivaló megjelenik a térképen ( Playing Card, Action Figure, Peyote Plant, Signal Jammer, Movie Prop, Media Stick, LD Organics Product, Shipwreck és G’s Cache)
Master Control Terminal: Egy új mozgó központ, ahonnan az összes üzletet kezelhetjük egy helyről, akár az Arcade pincéjében
Missile Lock-On Jammer: Megakadályozza, hogy a többi játékos rakétával becélozza a járművet
Silent Running: A Terrorbyte nem lesz látható a többi játékos radarján, ha nincs mozgásban
Több új rendőrautó is érkezni fog a jövőben, ezeket viszont akár korábban is ki lehet próbálni: Bizonyos környékeken a rendőrök ezekkel a járművekkel járőröznek, ezeket ellopva szabadon kipróbálhatjuk őket megjelenés előtt. -
Ace owner
addikt
Annyira nem vészes. Ha megcsinálod az elite challenget 300at fizet összesen. Az már eléri az union depository szintjét viszont itt 5perc csak a cooldown. Cayo-drevip küldetések mellé egész jó kiegészítő lehet ha valaki grindolni akarja a pénzt.
A járművek viszont csalódás nekem, lehetett volna több autó. Az meg vicc hogy most kifizetunk 1.6milliot olyan autókra amik gta6 npck vezetnek majd az utcán
-
Lokii
aktív tag
Hát érdekesnek hangzik enyhén az új DLC talán
Ace: volt megérzésem evvel kapcsolatban
-
Plata
félisten
válasz
ProgenXL
üzenetére
Elvileg hetente más a feladat,én kiváncsi vagyok rájuk,gyorsan megvannak és könnyűek.
Sajnos a rendőr hajó pegazus-os,jöhetne már egy hangárhoz hasonló épület csak hajóknak.
Dockyard vagy a túró tudja mi,most megint kapunk egy újabb repteret,de minek.
Viszont a ruhák bénák.
Mellesleg ma jött meg a twitch éves beszámolója vagy mi a franc,ebben az évben legtöbben GTA V-öt néztek. -
T0mBd1gg3R
veterán
Pár napig nem játszok és mikről maradok le
-
ledgeri
nagyúr
Meddig elérhető a 0-ásan rendőrhajó? Csak mert a launcher nem települ bajom húzódik... (kb negyedjére kérik, hogy "ha a fenti nem megy, akkor csináljak új windows felhasználói fiókot a gépen"...
-
Ace owner
addikt
Meg egy 0 dlc tele ujrahasznositott küldetésekkel. Legalább a Viper jó lett és lesz cosworth drip feedben.
-
Plata
félisten
A 316 ezres küldi nem nehéz.
Na és kapsz bónuszt is rá még ezért meg azért,csak elfelejtettem miért.
Jár 20 ezer valamiért meg jár azért is pénz ha nem kapnak el az őrök.
-
SenorGrande
senior tag
Nightclubba már hiába mész be passzívban, ugyanúgy adhat VIP szállítós feladatot.

Azt nem volt eszük javítani, hogy a spec. ammok ne tűnjenek el a fegyverekből véletlenszerűen. -
hegyipapa
senior tag
Kis infó :
Telefonról is lehet indítani a feladatokat, nem kell vissza menni a megvásárolt Garment Factory épültbe. Lesz egy új app a telefonon.
Terrorbyte upgrade lehetőségeket csak az új helyen lehet megcsinálni, oda kell vinni.
4 új feladat van, és 3 prep-et kell mindegyikhez megcsinálni. -
hegyipapa
senior tag
-
Plata
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
-
negyven2
nagyúr

-
Plata
félisten
A küldetések nem nehezek.
De a finálét csak este próbálom ki.
-
Plata
félisten
Na ezt meg elfelejtettem.

Gyárban van teleportáló ajtó is.
A föld alá visz.
-
Plata
félisten
A gyár passzívan pénzt termel.
Van benne egy nagy garázs. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Tudom hogy ott vagy,de nem értem minek írod be folyton?
Egyébként az új küldetéstől az NPC-k lököttek lesznek,a legtöbb pénzt hozót indítottam el,a küldetés nem nehéz,de amíg fut az NPC-k megpróbálnak ütközn.
Másik dolog a terrorbyte-om fura szinű lett.

Ennyibe kerülnek a fejlesztések.
Crew szinűre festettem,mert most valami rozsdás fémszinű,de nem ilyen volt az biztos.
Tényleg megy a maszterkommúter.
-
hegyipapa
senior tag
Agents of Sabotage DLC
New Content :
Properties
Darnell Bros Garment FactoryVehicles
Banshee GTS ($1,989,500)
Jester RR Widebody ($2,290,000)
Chavos V6 ($1,420,000)
Caracara Pursuit ($4,001,250 - $5,335,000)
Terminus Police Version
Police Predator (Boat) Free
(Bold indicates Day One Vehicle - Others are dripfeed):
Uranus Lozspeed
Firebolt ASP
Coquette D5
Duster-300 H (Plane)
DH7-IRON (Helicopter)
Titan 250D (Plane)Weapons
El Strickler Rifle -
hegyipapa
senior tag
Szivárognak az infók
-
ProgenXL
őstag
RS Launcher-ben ha rámentek a play-re nektek egyből indul a játék vagy várni kell? Nekem van hogy 20 másodperc is eltelik. Előző gépemen ami januárban volt akkor nem rémlett ennyi várakozás.
-
ProgenXL
őstag
Banshee GTS. GTA+ tagok ingyen kapják majd.
-
Lokii
aktív tag
Nekem public elment , régebben voltak érdekességek, caget én annyit nem kaptam , de, viszont volt olyasmi hogy valami gravitációs káoszt csinált a modder ami egyjátékosba is követett, ilyesmiről olvastam redditem 2020ban
Én diamondra találtam valakit, gyémántja volt (, azelőtti héten is találtam új barátot úgymond )Ms Baker csak 10:50kor hívott, pedig azelőtti nap NC részleges eladás és EMP prep is volt.
Elsőnek 25 százalék aztán 35-45ot mondott vagy mi , aztán 50 százalékot kaptam segítségemért
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ProgenXL
üzenetére
Addig volt pici nyugi amíg kb a modmenüsök közt el nem terjedt, hogy mennyire nem ér semmit az egész.
Azóta ugyanúgy látom a félrenyomott karakterek miatt public-chat-be nyomott modparancsokat, mint előtte, ugyanannyira látom/hallom a világrengést a túl oldalán a városnak, ha éppen ketten írtják egymást vagy a többieket. Ugyanúgy ki vagyok dobva az adott sessionből, ha beszólok, vagy épp versenyben valaki nagyon első akar lenni, de miattam nem tud. Ilyesmik még maradtak, a nagyon neccesre meg a r* ugrik (mert az bevételiesés). -
ProgenXL
őstag
Megjelenés óta játszom, csak az idei év esett ki nekem. Ma felmegyek amint letöltötte a játékot. Csak amikor itt hagytam akkor zugig volt csalóval az egész. Csak láttam hogy van ez a BattlEye történet és érdekelt mennyire sikerült ezzel visszaszorítani a moddereket.
De akkor némi siker van azért. Köszi az infot aki válaszolt.
Plata benned ma sem csalódtam
-
LZs?!
aktív tag
Biztos vagyok benne, hogy vannak - én pl. játszottam kib@szósdit lvl8000 karakter ellen, aki azzal szórakozott, hogy mindenféle gépsárkánnyal (tank, Avenger, Raiju, etc.) össze-vissza lövöldözött mindenkit, aki éppen szembejött.
De eddig olyan negatív tapasztalataim nem voltak, mint régebben - értsd: az első pár hónapban, amikor még próbálkoztam public-kal az anti-cheat előtt.
Pl. sebezhetetlenség, instakill 'csipőből', missile barrage a semmiből, kocsi cunami az égből, stb. - és a kedvencem: a szélerőmű rotorja az úttesten végig elszórva, ami private session-be is követett.
-
LZs?!
aktív tag
Kifuttotam a szerkesztési időből:
A High Demand bónuszon túl az egyetlen hozzáadott érték a Business Battle (Nightclub cargo), de az nem igazán éri meg a macerát...viszont jól alkalom kötözködésre. A lobby live event-ek is jópofák (pl. repülővel checkpoint gyűjtögetés), de önmagában inkább csak érdekesség - pont egy ilyet csináltam a szerver által ledobott repülőkkel, amikor is egy OP MK2-vel közlekedő kolléga menetből kilőtt, mert az vicces...utána átszálltam egy másikba, és csináltam tovább, amíg tartott az event; majd észrevettem, hogy nekiállt MC business-t eladni, ráadásul a 'postáskocsi' küldetéssel, így kölcsön-kinyír-visszajár alapon addig vadásztam rá, amíg kilőttem alóla...majd utána 1v1 váltott sikerrel, a vége 7:7 lett.
Illetve vannak akadtak olyan teljesen random pillanatok is, mint amikor Tow Truck-kal vittem már vissza a kocsit a bontóba, közben kolléga pont küldetés alatt menekült a Merrywheather helikopterek elől és szaladt át úton előttem, hogy lenyúljon egy NPC autót, amit előzni kezdtem - már éppen ki akartam kerülni őt is, amikor előhúzta a géppityut, hogy kilőjje az NPC-t a kocsiban, de én elbizonytalanodtam, hogy kire is fog célózni, így fékezés nélkül átmentem rajta, ő meg eldobta a csomagot, amivel menekült. Ez egy piszok vicces, illetve WTF pillanat volt nekem, de szerintem neki is; utána sem lett semmi sem belőle.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Én PC-n játszom; közel két év private után váltottam public-ra az elmúlt pár hónapban, miután kijött az anti-cheat - pusztán az unalomtól vezetve elkezdtem a High Demand bónuszra gyúrni, nem nagyon közösködöm másokkal a lobby-ban.
Moderrek nincsenek, god mode sincs, a grieferek sem szoktak boldogítani...és igazából roppant békésen el van mindenki a maga dolgával. Időnként előkerül egy-egy troll, de az sem rosszindulatú megmozdulás, csak piszkálódás, hogy felveszik-e. Nekem ebből az utóbbiból van néha 1v1 (a rekordom 27:14 'hazai' csapatnak) vagy kölcsönös kib@szósdi. De eddig fair...és pont a minap így lett meg Merrywheather offroad terepjáró: évek óta be akartam húzni, de küldetés spawn-ból nem lehet, ellenben Mercenary ráeresztésből igen, és egy ilyen kib@szósdi alkalmával ráhívtam őket a delikvensre ahogy mentem utána: velük küzdött, amikor leszedtem, és ott maradt egy offroad Canis.
-
ProgenXL
őstag
Ma este már tudok lenni a játékban végre. A kérdésem az volna hogy az új anticheat rendszer mennyire működik jól?
Mit tapasztaltok csalók terén? És ne csak az válaszoljon aki 1 éve privát sessionban van köszi

-
ProgenXL
őstag
A GTA Online kínálata (december 5-9 - A DLC megjelenés miatt csak 5 napos esemény!)
- 2X GTA$ és RP a Standard Bail Office vérdíjak begyűjtéséért
- 2X GTA$ Bail Office Staff bevétel
- 3X GTA$ és RP a Community Series-benPremium Deluxe Motorsport Showroom:
- Enus Stafford
- Progen Tyrus
- Weeny Dynasty
- Dinka Thrust
- Invetero Coquette BlackFinLuxury Autos Showroom:
- Bollokan Envisage
- Declasse Impaler SZLS Car Meet Prize Ride:
- Nyerj 3 napon keresztül LS Car Meet versenyeken, hogy megnyerd az Överflöd Autarch autótLS Car Meet Test Ride:
- Vapid Peyote Gasser
- Vulcar Fagaloa
- Lampadati Tigon
- Premium Test Ride: Weeny Issi RallyLucky Wheel:
- Declasse Tahoma CoupeHeti kihívás:
- Gyűjts be 3 vérdíjat 100.000 GTA$-értHeti akciók:
- Bail Office épületek, fejlesztések és módosítások (-40%)
- Vapid Dominator FX Interceptor (-30%)
- Vapid Dominator FX (-30%)
- Bollokan Envisage (-30%)
- Canis Castigator (-30%)
- Enus Paragon S (-30%)
- Enus Stafford (-30%)
- Lampadati Tigon (-30%)
- Vapid Peyote Gasser (-30%)
- Progen Tyrus (-30%)
- Weeny Dynasty (-30%) -
Plata
félisten
válasz
Krystal_s
üzenetére
Mi a szöszért várod?
Semmi jó nincs benne,az autók vacakok lesznek,idiótán néz ki a tengerparton ahogy bikinis npc-k hóban mászkálnak,plusz az eladások nehezekké válnak.
A zombis dolog meg azért volt havas pályán mert az nem a városban volt hanem egy másik térképen North Yankton-ban. -
Krystal_s
addikt
válasz
ProgenXL
üzenetére
Neeeee. Ez biztos? 😢 Napok óta várom, azt hittem Mikulástól lesz. Nálunk a valóságban sincs és nem is lesz, ezért GTA-ban szoktam pótolni az érzést.
Mióta Halloweenkor volt a temetős (hó és zombik) Survival nagyon megszerettem, de 1 hét után még azt is képesek voltak kivenni, pedig nagy igény volt rá. 1 percig sem untam meg. Azóta megint nem tudok mit csinálni. Semmi új, csak ugyanazok a több éves 1000-szer végig darált unalmas feladatok. 😕
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Support válasz első kör: Csináljak új windows felhasználót, és azon telepítsem a rockstar launchert... Mikor rákétdeztem, hogy most akkor külön rakjam fel, vagy a játtékkal érkezőt, azon játszak ezentúl vagy az megjavítaná az aktuális problémát nem erre kapok választ, hanem azt kaptam, hogy
X-Y-Z helyen tiltsak le mindent ami nem microsoft vagy rockstar jelölésű, és indítsam újra a gépet Mert ugye egy brave browser update ellenőrző lesz a ludas (ami régebben fent van mint a game, vagy pl a merevelemz kódólom, aminek indulása nélkül a merevlemez amin van a játék, vagy a r* launcher nem is látszik.... Mondjuk emailre 2 percen belül válaszolnak, ami meglepő, de a minőség maradt.... -
Lokii
aktív tag
Az eléggé érdekes
-
negyven2
nagyúr
válasz
ProgenXL
üzenetére
Sokkal egyszerűbb az egész. A GTA V készítésekor (valószínűleg a célhardver X360/PS3 tudása miatt), az időjárási szimuláció nem tért ki karakteranimációkra és viselkedésimodellekre. Bár a játékban elvileg van hőmérsékletkijelzés (ingame online időjárási jelentés). De ez kimerül az esőre való reakcióban. Pluszban eleve Los Angels és környékén, nem igazán van hó (igazából van, de a játékban nincs).
Amúgy a 2013 decemberében volt az első havas idő San Andreas-ban (ami igazából az eső és az esős felületek havasra való cserélése). -
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Szerintem a hónak úgy lenne értelme GTA-ban ha meglenne csinálva úgy mint RDR online-ban,vagyis a karaktered fázna és vastagabb ruhát kellene venni.
Mert az hülyén néz ki hogy esik a hó és a földön vastag hó réteg van,miközben az NPC-k bikiniben és egyéb lenge ruházatban grasszálnak.
Mivel december van megkezdődött sok játékban a téli event,már legtöb játékban téli díszítés van,az előbb winter wonderlandon félméteres hóban a befagyott tavon horgásztam klingon módra az orion csajszi karakteremmel aki meg egyszál papucsba riogatta a halakat.
Valóságban ebben a harci öltözékben kétmásodperc alatt szénné fagyna.
Kicsit illúzióromboló. -
Plata
félisten
válasz
homerhamm
üzenetére
Fagyasztóban nézted?

De ha már itt tartunk.
Akarok egy új nyaralóhelyet ahol lehet napozni és a karakterem le is barnul.
Ciki hogy a strandon még csak le sem lehet ülni nem hogy napozni.
És ha már cayo perico-n vannak felfújt gumijátékok miért nem lehet rajtuk egy kicsit szunyálni. -
Lokii
aktív tag
válasz
Ace owner
üzenetére
És Plata:
Elmegy Bounty Hunting, meg Sightseer is jó régen ez a kettő volt a grinding, ha Mount Chiliadban hostile takeover is jó. NCben cash creation és south American imports full szóval lehet akciósan veszek majd még 2 Motorklub bizniszt
Probakgattam sesionneket fel óráig aztán restart, új ajánlatok de még mindig nincs jó szóval lehet egybe eladom majd
-
ProgenXL
őstag
Agents of Sabotage Coming December 10
Reményeim szerint már én is leszek addigra.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az egyik egy Obey Tailgater, a másik (bérelt) egy Declasse Premier.

A finálé nagyon szopatós,ha nem vagy gyors az őrök meglátnak a sötét ellenére.

CactuS