Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
senior tag
A házakhoz a kedvezményt adó küldetések már nem elérhetők semmilyen módon?
-
NYPD
senior tag
Baromság, offline, single player játékból soha, sehol nem bannolnak. Online esetében van csak jelentősége a modoknak, SP-ben azt modolsz, amit nem szégyellsz.
#97618grizlisandor
Guggolás gyárilag nincs, de a játék maga tudja, a gameconfig.xml-ben könnyen aktiválható. -
NYPD
senior tag
Nem kell hozzá online, viszont csak a Lesteres küldetések alatt éri meg - ott viszont mind3 manussal ki lehet pörgetni.
-
NYPD
senior tag
válasz
Kender23
üzenetére
Én Onlinet egyáltalán nem játszom már aktívan vagy 3-4 éve, akkor volt utoljára masszív PH session, kaszinó, baromkodás, eladások, stb. Idővel elszivárgott mindenki, a chat megszüntetése pedig belőtte az utolsó szeget a koporsóba. Én személyszerint kb megutáltam amúgy a játékot, annyira untam. Mostanában elővettem pár hete, mióta fejlesztettem a gépet, de csak story, és modok. Ráadásuk az Enhancedet modolom, csak hogy ne legyen egyszerű.
De valószínűleg itt is az lesz, hogy kipörgetem a srotyt x hét alatt aztán egy időre - reméljük a 6-ig - megint off. -
-
NYPD
senior tag
válasz
Morphus101
üzenetére
Csak akkor van ingyen, ha megvered Hao-t az első HSW time trialban, ami félkézzel is hozható mondjuk simán, mert ad rá 8 percet a játék. 5 környékén nyugodt tempóban simán megvan.
-
NYPD
senior tag
válasz
UDPSendToF
üzenetére
Ó, köszi. Hát így akkor dlss swapper sem kell, nvpiben ha jól látom van override, akkor viszont az nvidia dlljét használja a driver mappából, és így nem kell játékfájlt mókolni, mehet az online.
-
NYPD
senior tag
válasz
UDPSendToF
üzenetére
Presetet mivel tudok választani? A DLSS Swapperben nem találtam opciót csak a verziót tudom állítani. Teljesítményben/látványban milyen a 3-hoz képest, ami jön a játékkal?
-
NYPD
senior tag
Dlss 4-et sikerült esetleg ráerőszakolni vkinek a játékra?
-
NYPD
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
1440 no AA
1440 TAA
1440 DLSS
1440 DLSS RT (GI, Reflection)
A legjobb képet itt szerintem az 1440 DLSS adja. A háttérben látszódik, hogy ott már elmosódnak dolgok az RT-vel is, TAA-val egyenesen eltűnik pl a fehér korlát az autópálya mellett több helyen. A fákon is észrevehető. Szerintem maradok a 4K DLSS-nél, RT nélkül, eddig az vált be a legjobban, leszámítva a borzalom ghostingot.. -
NYPD
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Dobsz légyszi pár screenshotot? Kíváncsi vagyok
-
NYPD
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Az az első minden játékban, hogy a motion blur-t és a depth of fieldet kipusztítom... Szóval de, anélkül is az sajnos dlss nélkül. Nem tudom miért kellett az msaa-t kivenni.
-
NYPD
senior tag
Rtx2060 superrel felejtős a ray tracing, ahogy sejtettem. Dlss-el elmegy ugyan, de irtózatos a ghosting, inkább ki is kapcsoltam annyora zavaró. 1440 p felbontáson játszom, 4k natív szintén esélytelen. Ami viszont felháborító, hogy nincs msaa, csak fxaa és a retek taa... Olyan homályos a Dlss élesítés nélkül, mint a disznó.
A chatet remélem pótolni fogják, ez így vállalhatatlan.
-
NYPD
senior tag
Gyors észrevétel: beállításokat 0-ról kell megadni, érdemes a legacyból vagy kifotózni, ha valakinek a kiosztás pl erősen nem gyári, vagy a settings filet átmásolni - ez utóbbit nem tudom, támogatja-e, én inkább a nemre tippelek.
-
NYPD
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Mondjuk abból a lebutított minőségből nem is fog nagyon megmutatkozni, amit ezek a streamek adnak, lehet az akár 4K is.
-
NYPD
senior tag
Majd osszátok meg pls, mi a benyomásotok! kösz! Én majd este jutok csak oda, h kipróbáljam.
-
NYPD
senior tag
Helló,
RTX2060S harmatos lesz az új verzióhoz, jól tévedek? Bár, 3060-al pont pariban van, de azért vannak fenntartásaim...
-
NYPD
senior tag
A payphone hitnél csak nekem nem akar tovább lépni a nyüves ceo-s küldetésen? Ezen kívül eddig mást nem adott, akárhányszor hívtam a csokit.. Pedig van még vagy 8 féle talán. Eddig amiket csináltam mindnél megvolt a bónusz is.
-
NYPD
senior tag
Igazából mindegy is, úgysem tudna a az átlag mezei Pista játszani vele, mert nincs lóvé h alátegye a megfelelő erőművet..
-
NYPD
senior tag
Másik játékos látja azokat, akik golfoznak? Mekkora poén lenne odaszúrni egy stickyt a labdához ütés előtt. Ezt üsd el fiam
Vagy kicserélni gránátra. -
NYPD
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Jelenlegi helyzetet nézve szerintem mindegy, mindkettő tartani fogja még egy két évig a használtpiaci árát. Talán az i7 -eseket jobb pénzért lehet eladni, de egy ideje már nem követem, így ez csak tipp.
-
NYPD
senior tag
Egyet értsünk meg. A definitve edition azért lett olyan, amilyen, mert mobilra is kiadják. Nem a Rockstar fejlesztette le, hanem egy főként mobiljátékokat készítő brigád. A következő cím valószínűleg nem alapból mobilra fog készülni, így várhatóan jó lesz. Unreal 5-ös motorral el tudnám képzelni, ha csak azóta a rage nem lett egy rdr2-t meghaladó szintre fejlesztve.
-
NYPD
senior tag
Motorozáshoz nem lehet öregnek lenni.
Most én is inkább a Forza Horizon 5-öt nyomatom esténként, bár az is elég bugos még.. De legalább a fejlesztő tud róla, és javítják. GTA-t már vagy egy éve amúgy is meguntam sajnos. Amíg nem jön a 6 vagy valami nagyobb update, addig nem valószínű, hogy előkerül. -
NYPD
senior tag
válasz
üzenetére
Amikor jött PC-re vagy a játék maga, vagy csak az online, de már volt egy 5GB-os day 1 patch, aminek a letöltésével szenvedett mindneki. Egészen addig, míg meg nem jelent valahol a gtaforums-on egy topic egy linkkel, ahonnan leszedtem kb 20 perc alatt, aztán manual install.
Azóta nagyságrendekkel jobb valóban minden esetben a letöltési sebesség, meg úgy a szerverpark is szerintem is jobban össze van rakva.
Mindenkinek: menjetek el motorozni, még jó idő van, amíg meg nem javul a cucc.
(cheatek itt nem működnek) -
NYPD
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Akkoriban még nem tudtuk, hogy lesz ilyen, szóval nem hiányzott. De szerintem a map mérete sem kívánta meg, meg aztán így sztem izgalmasabb is volt. SA óta már van létjogosultsága, mert akkora a bejárható terület.
-
NYPD
senior tag
válasz
SkyLine3000
üzenetére
GPS? Minek?
Fejből megvan a mai napig a 3 és a VC térképe
Talán a 3-ban a spank bódé lezúzós küldinél jól jöhet esetleg. -
NYPD
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Ezt próbáld meg. Ezt a driver easy programot kihagyhatod, nem kell hozzá. videokártya honlapjáról leszeded a legfrissebb drivert, és mehet az install. Geforce experience pl automatikusan visít ha van frissebb, és pár kattintással frissíthető mindenféle harmadik kituja milyen fos program nélkül.
Szerk: látom AMD kártyád van, szerintem ott is van rá hasonló progi mint az nvidiához.
-
NYPD
senior tag
Mikor megláttam, konkrétan felrögögtem. Mint vmi kibsztt rajzfilm
hát, ez így elengedős nekem, majd kikölcsönzöm valahonnan ha kipörgetem a fc6-ot meg a forza horizon 5-öt... -
NYPD
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Valamiért csak töröltette annak idején a R* ezt a videót, szóval ha nem fog legalább így kinézni, akkor kb felesleges volt foglalkozni ilyen remaster meg akármi bohóckodással, csinálnák inkább a következő etapot... Én személy szerint elvárnek valami ahhoz hasonlót, mint amit a Mafia 1-gyel csináltak.
Majd h kapunk egy trailert úgyis kiderül, de én azért egyelőre nem jelenteném ki, hogy biztosan nem fog így kinézni.
-
NYPD
senior tag
válasz
Cobrusz
üzenetére
Ki kell kapcsolni a slipstreammel együtt a p...ba, mert csak beleugat feleslegesen a vezetésbe. Milyen jó is, mikor kanyarban utoléri az egyszeri jobbágy a másikat, és a féket nyomva gyorsul a kocsi a buzi slipstream miatt... A catchup meg az első sebességét korlátozza, hogy a többi bohóc aki mögötte megy nehogy nagyon lemaradjon, és végig kelljen szopni az egész versenyt, ha esetleg jól rajtoltál és az első pár kanyart is megfelelően abszolváltad, ezáltal nagyobb előnyre szert téve. Szóval, trágya egy funkció mindkettő.
-
NYPD
senior tag
válasz
dknight
üzenetére
Én a big cont szerettem a legjobban, utána a silent sneakyt. Régebben nagyon sokat nyomattuk, egészen összeszokott crew társakkal. 3 ember kell hozzá, hogy jól le lehessen tolni a finálét. A sneakyhez jó ha van discord, de előre is meg lehet beszélni chaten, hogy ki kit lő ki, mert van ahogy két őr áll egy helyen, egyedül ha véletlenül nem találod fejbe egymás után mindkettőt, akkor bukta van.
-
NYPD
senior tag
Hát nem tudom. Én nem vettem észre különbséget porral v anélküle, szerintem ennek ott lehet jelentősége, ha bebukod és észrevesznek, szarabbul fognak lőni, kevesebb eséllyel találnak el. De ha végiglopakodsz és csendben kiszeded azt a 4-6 gyereket akit mindenképp ki kell, akkor sztem nem kell por. Én most a longfines megoldást próbáltam ki tegnap, tényleg fasza. Reptérnél kiszedem a secondaryt, aztán gyí drainage tunnel, bemegyek, kiszedem a fő céltárgyat, majd főkapun ki, motorral balra el, fejes az óceánba és kész, elúszok. Heist passed.
-
NYPD
senior tag
válasz
MutantZombie
üzenetére
Ha jól rémlik a játékon belül van talán egy galéria, onnan fel tudod lőni Sc-ra, vagy gépre kimenteni. Lehet, h rosszul emlékszem amúgy, nincs most előttem a játék.
https://www.gtaall.com/gta-5/faq/28415-how-to-view-photos-in-gta-5.html
-
NYPD
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Eddig ott nekem csak üres helyek voltak, festmény sose. Na majd ma megnézem megint.
-
-
NYPD
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Köszi, találtam azóta egy jobbat, lenyomtam.
-
NYPD
senior tag
Hali. Vki aki ma este ráér megmutatná h hogy érdemes a cayo finálét nyomni soloban a leghatékonyabban? Pár kör erejéig 😀
-
NYPD
senior tag
Na, akkor ma én is gétéjázni fogok egyet este.
valamire el kell verni pár millát, mert csak porosodik. -
NYPD
senior tag
Ha belépsz gyalog bezár automatikusan. Kicsit arrébb kell menni aztán vissza és jó lesz. Ez nem bug, direkt ilyen.
-
NYPD
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
100+ M-s accountomnál nekem már az a reális, hogy ha eszembe jutna belépek, konstatálom, hogy megint nincs az a jó fajta PH session, hogy lehessen ökörködni egy jót, majd motorozgatok egy fél-egy órát össze-vissza ugratgava mint a barom, aszt' kilépek.

Még a cayo heistet se nyomtam végig, annyira beleuntam sajna..
-
NYPD
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Gta5-mods.com, itt nézelődj, van minden is, ingyen., leírással, hogy hogy kell felrakni, stb. Nem bonyolult, ha ismered a játék fájlstruktúráját nagyjából.
-
NYPD
senior tag
Az új változat tud majd dlss-t, nem tudjátok?
-
NYPD
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem úgy volt, hogy te nem gétéjázol többet?
jó rég játszottam már én is, van vmi új amiért érdemes felnézni? -
NYPD
senior tag
Na.. Lehet felnézek akkor kicsit eladogatni vmikor 😁
-
NYPD
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Egi, főzz egyet nekem is bratyesz ha már arra jársz
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De valószínűleg itt is az lesz, hogy kipörgetem a srotyt x hét alatt aztán egy időre - reméljük a 6-ig - megint off.

CactuS