Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kemény ez a játék, leadtam a küldetést, valami szállítmányoztunk a story(karrier) 25% körül, mondom ott egy kocsi, azzal megyek tovább. Hát nem, mivel scriptelve van, az npc megy el azzal a kocsival.
Kocsibeszerzős küldetés, a NER nélküli LézerJancsinak, helikopáterről követem az eseményt Bartossal, az OT-s autó meg keresztülmegy a forgalomban résztvevő autókon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Random apró opcionális küldetés, hogy valaki kirabolnak, te meg elkapod az elkövetőt. Megtörtént 5000 $ kaptam, nézzük visszajuttatom, kaptam az 5k helyett 500-at, lelőttem az illetőt, hogy hol a 4,5k, erre csak valami aprót sikerült kinyernem.

-
-
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na az sem működik, pedig a friss verzióhoz való, elvileg csak be kellene másolni.
-
Nem sikerül egy hét alatt igazítani a modaktivátos magyarítást hozzáigazítani a jelenlegi verzióhoz.
Megnézem a gépmagyarítás milyen.
-
Mekkora egy bánat egy játék ez, odamegyek Májküllel, Trevoros küldihez, jöjjek vissza Trevorral vagy CJvel, elmegyek a CJ küldetésre, jöjjek vissza CJvel.

Akkor miért nem csak annál a karakternél jelenik meg, akivel el is lehet indítani?
Kikötős küldetésen meg Trevorral szerintem fejvérzést kaptam, ez a darura felmászás nem igazán van megcsinálva rendesen, párszor leesetem. Meg ezek a logisztikák, volt, hogy direkt bsztam oda a konténert, mehet tovább, véletlen kicsit koccant, game over.
G
Street meg egy vicc, CJ forog álmában.roove 
-
-
-
Értem én, de ezt már San Andreasban sikerült meglépni, hogy ha kötelező volt küldetéses autóval menni, akkor ott volt a kocsi, amivel érkeztem a közelben leparkolva.
Ez nem silány és nem is gépi.
20% körül vagyok karrier módban, 5 sor angol szöveget láttam, meg talán két sor párbeszédhez nem volt felirat, de még nincs kész a magyarítás.Honnan bannolnának ki, a story módból?
-
Nagyon jó játék, magyarítás hiánya miatt eddig kimaradt számomra.
De annyira kizökkent, mikor odamész storyban a küldetéshez x kocsival, erre a küldetés felvezető videóban már y kocsi van ott. Valami Trevoros küldi dettó,két mexikóival spannolok, erre az egyik a semmiből előránt egy félautomata fegyvert.
-
Sziasztok!
Most kezdem a játékot, single player a terv.
Grafikai beállításokkal kapcsolatban GTA V Enhanced: The Ultimate Graphics & Optimization Guide ez elfogadott?
RX6750XT kártyával deaktiválhatom az RT beállításokat és mehet az FSR3?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS