Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyipapa

    senior tag

    válasz JulianSinulf #57499 üzenetére

    JulianSinulf hogy értsd és tudjad :

    "-Lefie- kirakását kérem a crew-ből a szabályzat 2. pontjának megszegése miatt.
    Többször is szándékosan megölt."

    Szabályzat 2. pontjában ez is benne van : Tagok által lakott public session-ben nincs PHHU tag ölés, nincs lövöldözés (és poénkodás) a másik kárára!

    "Vezetés közben nem nagyon szoktam a csetet figyelni, főleg nem egy olyat, ami így pörög."

    Elhiszem hogy nagyon koncentráltál az eladásra, de elég sokaknak feltűnt hogy kinyítrad lefie-et plusz jó páran be is írtak a cheat-be.
    Se a cheat, se robbanás, se a azt hogy kiírta hogy JulianSinulf killed Lefie ne tűnt fel neked, erre no comment. Amúgy mit kellett volna tennünk hogy feltűnjön neked oda szaladni hozzád és rád ordítani ?

    "Városon kívül a fene sem számít autóeladásra, főleg nem azon a területen. Azon a pályán még sosem kellett vinnem kocsit eladni."

    Ezt nem is értem, városon kívül is, belül is, lehet autó lopás, meg eladás is meg bármilyen másik eladás és supply lopás. Ne feledd nem csak te vagy a session-ben bárki bárhol lehet. Attól hogy neked, nem kellett autó vinni azon a részen soha, attól még van pár garázs különböző helyeken, így nem csak a te álltad ismert utakon lopnak és adnak el a játékosok.

    Mivel te ezeket észre sem vetted Se a cheat-et, se robbanás, se a azt hogy kiírta hogy JulianSinulf killed Lefie, ezért Lefie megölt szerintem korrekt, na azt legalább észre vetted te is, duzzogtál érte mint Lefie amikor megölted. Korrekt ennyi :)

    Akna használta : Remélem azzal tisztában vagy hogy azt az eladást is kicsinálhatod amiben benne vagy, ha éppen valaki ráfut, egyet még kibír a szekér, de többet nem. + Bárkinek az eladását, lopását szétcseszheted vele, mint az meg is történt. Nem kell használni !

    Lefie nem lesz kirakva: Soha senki nem panaszkodott rá, és most sem tartották a többiek jogosnak ezt.

    Téma lezárva most nagyon túl van lihegve, többet nem írok róla így ti se írjatok róla, így is többet írtam/írtunk róla mint kellett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák