Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L-e-f-i-e

    senior tag

    válasz JulianSinulf #57518 üzenetére

    "Ha tudtam volna, hogy mi a baja, de nem tudtam, csak jött és lőtt." - Ez finoman szólva: Nem igaz.

    Teljesen félreérted a helyzetet és csak tolod a saját butaságodat anélkül, hogy nyugodtan végigolvasnád amit írtam, és megértenéd végre, hogy nem igazán izgat, hogy felrobbantottad a kocsit, mert ilyen BÁRMIKOR előfordulhat bárkivel, feltételeztem is , hogy tuti véletlen volt, persze azért elvár az ember ilyenkor legalább egy bocsit nem?

    Persze értem én azt is, hogy észre se vetted pont ezért nem is csináltam semmit csak kb 3 szor megkérdeztem, hogy miéééééééért? :D

    Mivel semmit nem reagáltál kb 5 perc után se, gondoltam máshogy hívom fel rá figyelmed, érdekes ezt már egyből észrevetted....de azt nem gondoltam volna, hogy még te leszel megsértődve... :)

    Mindegy, én nem akarom szétoffolni a topicot, és ennek ellenére, hogy ez a mentalitás nem illik a Phhu szellemiségébe, én nem kérem hogy rúgjanak ki téged a crew-ból. :)

    Remélem most már lassan sikerül átgondolnod és helyretenni a dolgokat magadban, mert nekem nincs már kedvem tovább rugózni ezen a hülyeségen, meg a többiek se kíváncsiak rá gondolom...

    Relax :)

    =^-^=

Új hozzászólás Aktív témák