- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
negyven2
nagyúr
Onnan kezdve, hogy felvetted a ruhát, a kamerák nem fognak kiszúrni téged, és az örök is sokkal lassabban vesznek észre (átfuthatsz előttük, vagy járművel is sokkal szabadabban tudsz közlekedni). Plusz az ruha és a Supply Truck kombinációjával be tudsz jutni a villába (beengednek téged oda). Természetesen bent a ruha már nem működik mert az ott lévő őrök ismerik egymást így ott egyből lebuksz ha meglátnak).
-
Plata
félisten
Hát hogy mennyire bannolnak érte vagy mennyire nem nem tudom,de vannak olyan megbuherált pvp küldetések amikkel milliókat lehet keresni.
Játékosok által kreált pvp küldi,mint az insurgent vs sniper,csak a normális 10-20 ezer dollár helyett a végén milliókat fizet.
Hogy hogyan csinálják fingom sincs,én sosem mentem ilyenre.
De volt már hogy magyar csóka reklámozta hogy menjünk olyanra mert mittomén hány milla dolcsit fizet meg egyből ad vagy 100 szintet.Mert hülye az aki melózik mikor moddolt küldivel is lehet szerezni.De azóta sem láttam,szal lehet neki ment a banán. -
Dave567
addikt
Köszönöm Mindenkinek a segítséget!
Hülye voltam, és elnéztem a dolgokat, mert 2 db Social-os accountom van, egyiken a Max Paine 3 és azt hittem, hogy az Újabbon a GTA5, de sajnos mindegyik a régin van.
Csodálkoztam is hogy a Statom 0-van, beírtam a régi felhasználómat, és már tölti is a patcht.Köszi még egyszer mindenkinek.
-
bluuzia
senior tag
Nekem nem olyan feltünő, mert én is kb. hasonló minőségben tolom .. bár az enyém lehet, hogy egy kicsit szebb.
Telefonon megint jött 100K. lehet, hogy a 2 cucc (PC & mobil) miatt bezavarodott a rendszer?
Akkor nem bénázok a PCvel és nézem mobilon. Legalább tudok közben játszani.+ simán kimehetek fröccsöt csinálni, mert viszem magammal a telefont. Hihi
-
bluuzia
senior tag
Megy a Facebook: 27,8 E néző. és folyamatosan növekszik.
Amúgy pont erről beszél, hogy gáz van a chattel. Mondjuk nálam megy.
Kva lájkokkal és szívecskékkel együtt.31,5E
UI.: nyilvános lincselés lesz.
h3lios volt aki felfedezte nekünk ezt a "szart"?
Aljas!
Zseblámpás kivégzés javallott! -
szTotyy
őstag
Toma és KK nem a time trialra gondolt? Nem az a hetente változó verseny?
Én még soha nem mentem time trialon, ezek szerint van valami időlimit? És ennyire nehéz lenne beérni?
Mondjuk próbálkozni lehet sokszor.
Nekem az is megfelel, ha csak mi magunk választunk egy pályát minden héten... -
Plata
félisten
Én tegnap fel sem jutottam,nem tudom ma este hogy érek haza.
De én azt hallottam ha csak pletyka is,hogy az új DLC nem passzív pénz termelős lesz mint a gyárak.Hanem Mc-ben kell lenni és melózni vele.Szerintem az úgy nem lesz túl tuti.Főleg ha még jobban kihegyezik benne az egymás támadását,mert a saját klubunkat úgy tudjuk népszerűvé tenni ha másét szabotáljuk.
Remélem ez tényleg csak kamu.Akkor max segítőnek fogok menni máshoz.Idegenek úgyis ha betévednek Ph sessionban csak betennének. -
MrYoniko
aktív tag
Nu ez engem is érdekel, teljesen más élmény lenne, ha Lady GaGa helyett mondjuk Amon Amarth hörögne a rádióban...
Story módban csak a trevoros küldikkor lehet szórakozni a tőzsdével, vagy hamarabb is van olyan részvény amire kiugrik, pl Zsaruk ölése, vagy fegyó vásárláskor stb ???
-
Taci
addikt
Amit többen is írtatok: nem, természetesen nem, az Nvidia-beállításokban a játék összes .exe-jére force-olva van az Nvidia kártya. Plusz úgy is indítottam, hogy jobb egérgomb, és úgy az Nvidia.
De nem a kártyával van a gond, mert ugyanúgy szaggat High és Low beállításon is.
Ja és igen, természetesen hálózatra van kötve, és maximális teljesítményre beállítva. Ezeket néztem meg az első között.
-
negyven2
nagyúr
Új Update érkezik ma valószínűleg a San Andreas Super Sport Series Update néven.
Itt vannak az érkező járművek
16 jármű van benne, elvileg ma kapunk belőle 4-et
Járműnevek
caracara
cheburek
dominator3
ellie
entity2_
fagaloa
flashgt
gb200
hotring
issi3
jester3
michelli
seasparrow
taipan
tezeract
tyrantHa tartják a menetrendet akkor de. 11-tol tölthető.
-
hacseki30
tag
Nem személy szerint copylacival volt problémám nekem sem, hanem a crew társaival (akik azért igen gyorsan és viszonylag nagy számban megjelentek, miután laci bejött a session-be).Ha laci vállalja azt a nem csekély áldozatot, hogy törli az MGTAs friendjeit + kilép az MGTA-ból, akkor nincs kifogásom a csatlakozása ellen.
-
Headers
tag
Hát sajnos az ilyenek benne vannak.
Én még tavaly amikor belekezdtem csináltam olyat, hogy nagy nehezen megvettem az irodát és nem tetszett a név, amit először adtam. Megtaláltam az interaction menüben a lehetőséget, és módosítottam, de azt nem tudtam, hogy ez 250 kiló. Azt a fejet látni kellett volna, amit vágtam, hogy azt a maradék kis nehezen összeszedett pénzemet elbasztam ilyenre
. Szerencsére a billentyűzet elég masszív volt és kibírta
. Tartottam is egy kis szünetet ezután.
-
Kender23
aktív tag
Nincs
Megvásároltam steamen .
Letöltötte , feltelepítette , socialon csináltam egy accauntot , mikor steamen keresztül indítottam , bejelentkeztem , frissítette elvileg , a játékban megcsináltam "prologue"-t .
Így elérhető az Online :
Feladom
Egyszerűen nem tudom , hogy mit lehetne még csinálni , főleg , hogy automatikusan frissít ...
-
Kiskokó
veterán
Ja bazzzeg télleg
Már majdnem elmentem folytatni az eladást hogy No Problem de aztán csak vissza tolattam egy "gázolásra" na mondom most már No Problem
-90K majd indytasz nekem pár PPPPPP-tNem akarok beleszólni a fenti vitába de ha már írok röviden tömören leírom a VÉLEMÉNYEM és nem feltétlenül a konkrét eset miatt mondom ezt :
DE
Amúgy a crewban egyre ritkább a , Köszi és a Bocsi használata... én úgy ahogy elmegyek ezek mellett de azért megjegyzem. -
Daw93
senior tag
Én ma reggel csináltam a publicos delorean lopós setupot, de nekem nem időre ment és sikerült is bevinnem mind a 4et. Mitől függ hogy időre megy vagy sem? Lehet a nehézségtől, én normalon hagytam. Utána pont jött Bluuzia, és megcsináltuk a setupot is(ezúton is köszi) ami olcsósította a kocsit, meg is vettem, nekem bejön annak ellenére, hogy nem szoktam odalenni az ilyen valóságtól erősen elrugaszkodott dolgokért a gta-ban.
-
JulianSinulf
őstag
Hát nem tudom. Múltkor kocsival mentem a helyszínre és valahogy éreztem, hogy a kis rohadék szemből fog jönni. Kikanyarodott és már annyi is volt a meglepinek. Csík sem volt.
Persze, ha te így vezeted le a feszkót
Én a tetü npc sofőrökre szoktam lövöldözni, ha elém fordulnak. Ha már úgyis összetörte a kocsit, akkor letojom, hogy még egy kis kár lesz, mert átlövök valamelyik ablakon. De a kis tetü nem megy legalább tovább. -
Plata
félisten
Nem vicc.
Én félek leírni azt is lassan hogy GTA V,mert talán erre jár valaki aki nem tudja hogy ez az új GTA neve és én elspoilereztem neki a nevet ami miatt belém fog kötni.
Meg sem merek kérdezni hogy nem-e tudja valaki mi lesz az új DLC,akkor most Gunrunning 2 vagy tök új?
Mert talán ez is spoiler.
Jah múltkor leírtam M feleségének a nevét mert valaki kérdezte,oszt le lettem tolva hogy az spoiler. -
-
simon105
tag
(Ismét neked válaszolom, de inkább a többieknek írom):
Az order gomb megnyomása valóban fontos, onnan tudhatod, hogy mindent jól csináltál, hogy az alkalmazáson belül megjelenik egy számla szerű panel, amin véglegesítened kell a megrendelésedet. Ezután a játékban kapsz egy SMS-t, hogy vidd az adott autódat a LSC-be, ahol felrakják rá a kért módosításokat. A hiba, ami nálam fellépett viszont az, hogy én hiába megyek oda az üzenet után, ott nincs ilyen lehetőség, csak azt a listát látom, amit normális esetben. -
simon105
tag
Ehhez hozzátenném, hogy nekem korábban rendesen működött a dolog, de nemrég elkezdtem eladogatni a kocsijaimat, és közben valahogy eltűntek az egyedi rendszámaim. Próbáltam újakat csinálni, de azok nem jelentek meg a játékban. Írtam a supportnak, amire azt válaszolta Vanessa, hogy mostanában sok accountról kaptak hasonló bejelentést, köszönik a türelmemet, foglalkoznak a problémával. Szóval ha mindent rendben csinálsz sem biztos, hogy sikerülni fog most.
-
Ez nem kib*szás és az sem igaz, hogy nem volt vele baj vagy nem befolyásolt semmit. A Ph!nak van egy szabályzata, amit mindenki elfogadott, amikor jelentkezett. A Crew-n belül eddig olyan emberek voltak, akik nem kívántak cheat menüt használó "modderekkel" játszani. Ezért is csinálunk Ph!s public sessionöket. Pont bluuzia példája mutatja, hogy mit okozhat egy ilyen modder, ő pl: már miatta nem lesz ott ezentúl a találkozókon.
Szerintem nyugodtan beírhatod, hogy ki az. Ennek a történetnek egy vége lesz így is, úgy is: előbb vagy utóbb valaki látni fogja az "admin"-ok közül is, ha nem hagy fel vele és akkor megkérjük, hogy hagyjon fel a tagok "poénos" inzultálásával, majd a Ph-s sessionök látogatásával.
Plata: Kicsit finomabban fogalmazz, pls.
-
Mr.Csizmás
titán
-
szTotyy
őstag
csak a RDR2-ről lesz valami morzsa, sajnos PC-seknek lényegtelen.
-
Locutus
veterán
Aha, de gondolom a vegetation az nincs very highon... mert az ugye még a 980-at is megette nekem simán, azzal sem volt mindig meg a 60fps stabilan. Külső növényes területeken, de néha még városban is bedobta 60 alá. És itt ugye csak 960M meg 970-ről beszélünk...
Másrészt nekem pl a win10 is okoz mikrolagot. Főleg, ha 10 napnál több az uptime már. Olyankor percenként akad, újra kell indítani a gépet. Ez a jelenség kb a win10 első nagyobb service packja óta megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest