Hirdetés
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Pedig egyre jobban drágulunk ahogy kandurunk is írta.
Elsőre volt a ceo iroda plusz raktár. másodszorra már a a clubház, gyár és a fejlesztések is, Aztán az autógarázs (plusz esetleg iroda ha valakinek nem volt még) és a milliós autók is. Végül meg a bunkeres ahol nagyon elgurult a gyógyszer anyagilag hogy minden valami másra épül és ha csak 1 dolgot szeretnél akkor is szükség lesz a többi dologra hozzá. Már ez a fajta szivatás is elképzelhetetlen volt számomra a bunker előtt de most már biztos vagyok benne hogy a következőbe egy újabb szintre emelik a szükséges pénzmagot. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
már a gunrunning árainál is néztem, hogy b+ infláció van...
MC-ben mondjuk 250-300k-ért egy szimpi clubhouse + vmelyik Sandy Shore-s gyár, és durván 1 millából van termelőképes infrád, ceo-nál már ~2.5-3M-ból alap, GR kezdőszett meg simán milliókban számolható ész nélkül már
bánom hogy megvettem 
-
ProgenXL
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
új dlc egy darabig nem fenyeget szoval nincs gond a patcherrel szerintem.

én azt tippelem hogy ősszel fognak valami újat bejelenteni, aztán majd valamikor november környékén bekerül. de ez saját tipp. -
-
Annyi, hogy ezt az email címet használtad 2 oldalon, ahonnan volt biztonsági szivárgás, de alatta van, hogy mik szivárogtak ki:
DLH.net: In July 2016, the gaming news site DLH.net suffered a data breach which exposed 3.3M subscriber identities. Along with the keys used to redeem and activate games on the Steam platform, the breach also resulted in the exposure of email addresses, birth dates and salted MD5 password hashes. The data was donated to Have I been pwned by data breach monitoring service Vigilante.pw.
Compromised data: Dates of birth, Email addresses, Names, Passwords, Usernames, Website activity
Ez akkor gáz, ha ugyanazt a jelszó és felhasználónév párost használod több helyen (ne tedd).
-
4264adam
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Köszönöm írtam nekik. A jelszavaimat pedig elkezdtem módosítani mindenhol, gmail-re teljesen mást a többivel nem egyezőt.
Ami az emailt érinti:
Egyszerűen leírtam, hogy nem kapok jelszó csere emailt mi a baj, leírtam a termék kulcsot de persze bizonyos karaktereket csillagozva jelezve hogy nem az egészet írom.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szerintem nem kötelező steames verziót venni. A socialos meg ott van 8000ezer forint g2a-n. Persze a vevő dönti el mi a megfelelő neki.
-
cyberkind
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hogy ha ez hivatalos akkor nem kérdés, én csak a szokásos oldalakon néztem körbe és ott 35-ért van.
(#52186) Mr.Csizmás
Fogalmam sincs, elvileg már a GMG se az.
-
cyberkind
félisten
válasz
SANKADI
üzenetére
Ha Social Club-bos kell akkor ajánlom ezt a szürkeboltot, én innen veszek-vettem rengeteg játékot amik mind megvannak.
De ott a G2A is. -
SANKADI
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Most nézem az Aprón , hogy Account árusítása tilos. Akkor még reklamálni sem lehetne, mert mindkét fél szabályt szeg.

-
SANKADI
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Például ez (igaz hogy már jegelve van, de 8000-8500-ért még árulnak dobozost) [link]
Kicsit érdekes, akkor nem is megyek bele ilyenbe. Igen, amit mellékeltél nagyon jó, a nagyobbik fiam jártas is benne, most mondta ő még kap 10 % kedvezményt. Csak kisebb dobozost akart, de a dobozzal nem sokra megy, meggyőztük. Köszönöm. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
SANKADI
üzenetére
gondolom burkoltan az accountot akarja eladni
arról nem beszélve, miután kifizetted és használjátok, a supporttal visszavetetheti a saját fiókját.ha a kiskönyv nélkülis hirdetésre gondolsz, akkor simán vehetsz egy dobozt, serial nélkül valszeg.
isthereanydeal-en kell nézni az árazást, 27€ körül van most.
-
SANKADI
aktív tag
Sziasztok !
A fiamat szeretne egy GTA V játékot, néztem igen húzós az ára. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy hardverAprón, nyugodtan meg vehetem-e, mert ott is van dobozos eladó. És mit jelent az hogy használtan dobozos, nem volt még aktiválva, vagy a fiókját árulja? Azt nem hinném, hogy nincs aktiválva. Köszi a véleményt. . -
4264adam
nagyúr
Sziasztok
Mai napon visszatelepítettem a programot. Jelszavamat nem fogadta el, jelszó resetet kértem de az email címemre nem érkezett semmi.
Van valamely mód arra, hogy hozzá férjek az accountomhoz?
-
ProgenXL
őstag
Jött valami hétvégi akciózás meg duplázás.
-
ucli
senior tag
-
negyven2
nagyúr
Ennél már csak a nagyon alacsony szintű, agresszív játékosok a poénosabbak. Nem egyszer fordult elő velem, hogy egy 10-20-as szint alatti (K/D-ben sem voltak nagy szám). Játékos jött rám vagy harmincadjára is (esélytelenül persze). Nekem alapelvem az, hogy alacsony szintű játékost (ez általában a 100-as szint körüli) nem bántok. Max. ha kötekedik akkor egy vesztes csata után otthagyom őket De vannak akik még egy 30-40/0-ás eset után is jönnének.

-
ucli
senior tag
válasz
Benir8
üzenetére
Egy fullos szerón csak simán elkeztem öldökölni, most kivételesen bombával, majd belebotlottam a csávóba.
Először hozta a motorjait, arról minigunnal leszedtem, majd elkezdett sniperezni.
A maze bank west-től addig lőttem, amíg a partnál spawnolta le, ahol a hajóm volt.
Beúsztam, nyomattam a PP-t, ő meg próbálkozott mindennel
olyan 40 killnél jártam. Amikor vége lett a hajós küldinek, kimentem hozzá a partra, marksmannal kapott egy újabb adag ólmot, majd újra elkezdett motorozni, újabb 30 kill.
100 körül jártam, amikor lekérte a juggernaut outfit-et és bement a házak közé, erre válaszként hoztam a hydrát. Elkezdett lőni, én meg túl élesen kanyarodtam, ezért nekiszálltam az egyik toronynak. Gyorsan vissza másik gépért. Leszedtem róla azt az outfitet, es újra kapott negyvenet, és akkor valahogy ledobott üresbe.
Na akkor gyorsan session váltás - szerencsére voltak bent tagok és vissza tudtam menni. Visszaértem, jött a motorjaival, én meg Rpg-vel nekiestem -bumm.
Lekértem a Moc-t, mert volt egy másik hydra is, kellett volna a robbanó lövedék, de az a másik szerencsétlen nekiment valaminek és meghalt (az is próbálkozott, de arra most nem térnék ki). Újból a parton, a Moc körül öltem először sniperrel. Kezdte már unni, ezért hozott egy Technical-t. Gyorsan beugrottam a Moc-ba, és a hülyéje persze odajött - fölrobbant.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Maradtam még a kamionba, mert láttam, hogy mindig oda rakta a játék, párat azzal is kapott + szereztem sofőrt is.
Hozta ő is a kamionját, de rövid idő alatt kikészítettem.
Újra elkezdett motorozni, párszor kiszedtem, de fölrobbantotta a Centert.
Ekkor már többen öltük.
Tryhard-kodott még utána egy kicsit motorral, majd hozta a felfegyverzett Tampáját, amivel pár crew tagot leszedett és bement egy kisutcába, ahol egy fal választott el minket.
Nem akartam bemenni oda, mert tudtam hogy ki fog lőni, ezért gránátokat kezdtem el lőni rá. Gondolom megijedt, azért állt a fal mellé, amibe belelőttem egyet rpg-vel, és fölrobbant a kocsijával együtt.
190 kill körül járhattunk, amikor elkezdett sniperrel lőni mindent és mindenkit. Onnantól már könnyű dolgom volt és gyorsan 200-at mutatott a kill mutató.
Aztán elmentem kajálni.
-
ucli
senior tag
Az előbb nyomtam egy PP-t, és mibe botlottam? Egy tryhard-ba

Sajnos 142-3 körül resetelődött, mert ledobott a session-ből.
De így is 200-at kapott
Amúgy elég durván próbálkozott, sniperrel, tampával, oppressorral, sőt még ballistic equipmenttel is, de szegénynek így is csak hétszer sikerükt megölnie.
-
válasz
HussarF
üzenetére
Nemhiába tartja talán még ma is Mr. Bean (azaz Rowan Atkinson) a legnagyobb casco-s kifizetés verseny első helyét a McLaren F1-essel (~ majdnem 1 millió Fontot kapott az autó javíttatására). Az F1 sosem arról szólt, hogy költséghatékony legyen, hanem arról, hogy a leggyorsabb és legjobb utcai autó. Egy mestermű, bár így 25 év után azért a design már egy picit megkopott.

-
Meg is járatom majd a GP1-et kicsit. Bár eddig sem nagyon volt félrerakva

What Made the McLaren F1 the World's Greatest Car
The McLaren F1 turns 25 years old in 2017. Owners, drivers, and the team behind it give us the full story of this astounding vehicle. -
válasz
HussarF
üzenetére
Szerintem nem mindegy, hogy honnan származik a dolog. Van olyan eset is, hogy eladás után reggelre már bannolt az account és utána tiszta lappal kezdés van. Ez gondolom attól is függ, hogy mit vesznek észre az adott accounton, mennyire súlyos a dolog, stb. Így, hogy nem lehet eladni, gyakorlatilag csak nyűg, másra nem jó.
-
Question: At Los Santos Customs, I’ll receive an error saying "Sorry, you can only sell vehicles worth up to $50,000" when attempting to sell certain cars. The "sell" option is sometimes missing as well. Which vehicles cannot be sold to Los Santos Customs?
Answer: You can sell Personal Vehicles, vehicles stolen from NPCs with value under $50,000, and any vehicle purchased from the following in-game sites:
legendarymotorsport.net
southernsanandreassuperautos.com
warstock-cache-and-carry.com, as long as the vehicle can be stored in your garage.
You cannot sell vehicles that are obtained from Warstock Cache and Carry which require Pegasus for delivery, nor can you sell vehicles obtained through glitches or exploits.Mivel ezt utcáról nem tudod bevinni és nem is warstockos, így a válasz az, hogy valamilyen glitchből, exploitból vagy piszkos pénzből származik, így tiltás van az autón. Az ilyen autót csak felülírni tudod egy másikkal, eladni már nem.
-
Segal
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Egyszerűen mert vagy 2 percig egyetlen kill sem volt a sessionbe amikor megérkeztem. Aztán indítottam a pp-t és azt vettem észre hogy ketten közelednek
Ezzel még semmi gond nem is lett volna de aztán már négyen jöttek, szépen lövöldöztem le őket. Sajnos az egyik le tudott lőni és mivel csapatba voltak (mind zöld volt ugye) ezért felfelé menet a többieket még le tudtam lőni (erről van a kép is) de a fentinek lejárt a várakozási ideje és elbuktam a védést. Ennek ellenére jó móka volt 
-
Laraxior
titán
Jah, nekem akkor írta ki amikor nagyban ment a dupe. Talán a motoros DLCnél volt ilyen. Vettem egy motort, bevittem javítani, tuningolni, mire kihoztam volt egy másik ugyanolyan a garázsban. Elsőre el lehetett adni, de másodjára már ezt írta ki, hogy 50k felett van az értéke. Aztán utána hiába próbálkoztam, nem lett két motorom, nem duplikálta, eltűnt csak simán.
-
ucli
senior tag
Ilyennel találkozott már valaki?

-
ProgenXL
őstag
Az összes pisztolyt bedobáltam a fegyverszekrénybe.. Inkább meg se vettem volna dehát ki tudta előre hogy feleslegesek.
A fejlesztett lőszerekre figyelni kell mert ahogy észrevettem az egyik fegyverrel simán kilőttem a másik fegyver lőszerét is...
elég nagy marhaság. Le is cseréltem a másikba alapra. -
válasz
Dark Wander
üzenetére
Sehogy. Eldobni el lehet, utána úgyis visszajön. A CEO irodákban van fegyverszekrény, azzal részben lehet ezt a dolgot kompenzálni, de csak limitáltan működik.
-
Dark Wander
tag
(online) Megunt fegyvereket hogy lehet eladni? Mer sok van amit nem is használok, de váltáskor elég zavaró hogy végig kell görgetni a listát.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Fogós kérdés úgy tűnik

-
erik88
aktív tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy egyszer már transferáltam ps4-ről pc-re. Ez menni fog visszafele is? Szeretnék egy ps4-et de nem szeretném előröl kezdeni az onlinet -
Ezt most vettem észre. Ezek szerint 200néhány ezer dolcsiért van mindig egy uj insu pickup custom-od? Mennyiért tudod eladni őket? Gondolom, hogy nem többért (hiába 1 milla felett van az alap), különben durva exploit lenne.
(#52132) Laraxior
Megérheti az az incendiairy talán. Nekem szimpatikus. Kicsi plusz dmg az alaphoz képest. Kérdés, hogy a 20 lőszer per tár árán megéri-e ez a kis plusz. A Combat MG-nél meg AP-t tettem be, de az FMJ-n is gondolkozok még. Egyébként ezt a videót tartom jó útmutatónak, csak a fentebb említetteknél vacillálok még a másik opciókon. -
Laraxior
titán
válasz
HussarF
üzenetére
Egyszer jártam úgy, amikor kivételesen vissza is lőttem valakire, mert általában annyiban hagyom a dolgot..., hogy:
Lelőtt az ember ugyan, soroztam én is, de én hamarabb purcantam ki, de aztán utána még láttam, hogy lángra kapott és a végén csak feldobta a bakancsot az is. Úgyhogy ebben az egy esetben jól jött.
De kevés hozzá a lőszer.
-
Sokféle lövedék összehasonlító teszt van a youtube-on, de mit gondoltok (főleg, aki pvp-zik), az incendiary round megéri carbine rifle-be a tűz DoT miatt? Úgy láttam, hogy nem igazán sebez sokat a tesztek szerint, pedig engem egyszer lövöldöztek vele és az volt az érzésem, hogy eléggé harapta lefele a HP-mat.
-
Segal
veterán
Ha meg is csinalnam akkor ugy csinalnam mint bluuzia. O a spawnolos kocsikat vadaszta le a masodik karakterrel pl sandking, sentinel stb. de nalam nagyon nincs terbe a masodik karakter. Egyelore most megcsinaltam a tervet a baj majd akkor johet ha jon egy ujabb kocsi ami tetszik. Azert koszi a tippeket.
-
Segal
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Tudom tudom, csak én ismerem ezt a részt és így nekem nem hiteles

-

-
Kiskokó
veterán
Engem még nem fenyeget a probléma olyan 70 autóm van eddig... amióta átköltöztem a CEO-s garázsba azóta van 4 garázsom ami szinte üres 1-2 autó van bennük.
-
ucli
senior tag
-
Segal
veterán
válasz
Heller2
üzenetére
6 ingatlant vehetsz ez 6x10 hely (legjobb esetben)
Ceo garázsba lehet 3x20
Moc-ba lehet 1
Motorosclub garázsába lehet 10 motor
Ez összesen 121 autó és 10 motor vagy ha több motor akkor annyival kevesebb autó. Hiába van a játékba több jármű nem tudod hova rakni.
Én most a pegazus járműveket kezdtem el gyűjteni mert abból egyelőre "csak" 35 van
Dawe: Már én is kinéztem 3-4 kocsit hogy ha minden kötél szakad akkor azoktól hanjlandó vagyok megválni de egyelőre még nem szakad a kötél de 3 hét múlva az Ocelot végett szakadás lesz

-
bluuzia
senior tag
Tegnap este megvettem a Grotti X8 Protot (ugye most akciós
) és mivel találtam egy plussz Dubsta II-t, amit gyorsan eladtam, lett hová betennem.
Sajnos a Route 88-as garázsomat csak lel kell cserélnem lassan - ott még nyerhetek 4 garázshelyet -, mivel nem szívesen szelektálnék a meglévők között. Ha nem tesznek be új, megvásárolható apartmanokat muszáj lesz.
Főleg, hogy tegnap este volt szerencsém kipróbálni egy Ocelot XA-21-et. Elég jó gép. Gondolom valami modder hagyhatta hátra, Én meg belehuppantam egy körre.(#52114) HussarF, nem értitek ti ezt

A birtoklási vágy kielégíthetetlen. Ez az érzés örömet okoz
Minden másra ott a Master Card
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
De abban benne van, minden, ami nem garázshelyre megy is, meg az is, amit sehol nem tudsz megvenni, max utcán találsz.
Amúgy én sem értem miért okoz ez problémát Segalnak, adja el valamelyik jellegtelen autóját, úgyse veszi elő őket az első fél óra után, max 3-4-et.
-
Anulu79
addikt
Létezik, hogy még mindig nem működik az ifruit-ban a rendszám készítés? Vagy csak nálam lehet a gond?
-
Miután megvan a garázsban az insu pickup custom, még mindig le lehet hívni az alapot a Pegasustól?
-
Sawyer777
csendes tag
Sziasztok!
Most csinálom az 50 stunt jump-ot és 49 meg is van már, jelölgettem magamnak közben paint-ben egy gta 5 stunt jump térképen hogy melyik van meg és melyik nincs............és mind be van jelölve
-.- Most honnan a p*csából tudom meg melyiket hagytam ki? Meg lehetne ezt nézni a játékban vagy esetleg a játék által létrehozott fájlokból valahogy? Mert nem akarom megcsinálni újra az összeset -.-
Pls help!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

akkor ez tuti jó adat, ha mindketten pont ezt írtátok!

bánom hogy megvettem 
error 10, 37, AH glitchen milliomos kínaiak, stb. 

) ezért a szintkülönbségtől eltekintettem. 

olyan 40 killnél jártam. Amikor vége lett a hajós küldinek, kimentem hozzá a partra, marksmannal kapott egy újabb adag ólmot, majd újra elkezdett motorozni, újabb 30 kill.