- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
válasz
Mr.Csizmás #19642 üzenetére
Piratebayen.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Burt1793 #19643 üzenetére
Már 2napja kint van sajnos.
Az oroszok már feltörték. Win 7-8-on stabil de 8.1-en még nem a törés
(#19644) KubanitoS:
Ugye?De a lényeg akkor is az hogy szerintem egy jól optimalizált game. De azt nem értem nekem miért van mikrolagg a játékba? Pedig nincs is felvéve a graff fullra.
-
Đusty
addikt
Ps3-as karakterem nem lehet valahogy kitörölni a social klubbról, hogy nehogy véletlenül felülírjam vele a pc-set?
-
Burt1793
veterán
válasz
Penge@Borisz #19645 üzenetére
Tökmindegy. Vagy tört játékkal is ugyanúgy lehet multizni?
-
KubanitoS
veterán
válasz
Wiz Khalifa #19641 üzenetére
Ez egy igazán professzionális stílusban prezentált, mélyreható videó lett.
-
Burt1793
veterán
válasz
takacsbotond #19640 üzenetére
Ma annyi gyanús kérdés jött, kiadtak valami törést egy warez oldalon?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
takacsbotond #19640 üzenetére
hol vetted?
-
Wiz Khalifa
veterán
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok.Letöltöttem a GTA 5-öt pcre, és orosz nyelvet adott alapból.A kérdésem az lenne, hogy ezt ,hol tudom átállítani angolra?
-
parkr
őstag
válasz
laceszgamer #19637 üzenetére
ott mindig a legutóbb használt mentés adatai látszanak
-
laceszgamer
addikt
Ha ujrakezdem a storymodot a Social CLub-on is resetelődnek a statok?
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
atyuska #19618 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs az irányítással és a fizikával sem különösebben. Utóbbin valóban érződik, hogy nem a legjobb, talán a GTA 4-es fizikát lett volna a legjobb átvenni, de gondolom ez nem ilyen egyszerű.
Egyedül egyszer zavart valamivel jobban, amikor elmentem a hegyekbe terepjárózni és a meredek lejtőkön állva sem igazán akart a felfüggesztés engedelmeskedni a fizika törvényeinek.
Más: ezt a rózsaszín szépséget egy az egyben így találtam az egyik ház előtt parkolva a gazdagnegyedben.
.LnB: Ha veszel egy garázst és benne vagy, akkor meg kell nyomni az E betűt és kiválaszthatod ezt a kocsit.
-
.LnB
titán
Na sikerült unlockolnom a Nissan GTR-t: [link]
A játékban Elegy RH8 a neve.
-
yozsee11
aktív tag
-
priti
addikt
Kormány (és joy) támogatást megoldották, ha már a Rockstar ennyire...
Szokásos emulátoros megoldással.
Win7 64 bit-en ezt letöltöd kicsomagolod a játék mappájába a x360ce_x64.exe-t, ott elindítod. Netről leszedi a beállításokat, az egyetlen dolog amivel lehet hogy játszani kell a Left-Thumb fülön az Anti-Dead Zone. Ha minden ok (és ha magától leszedte a netről akkor az) bezárod, tehát a sarokban az x-re kattintasz és mentesz amikor kérdezi. A játékot úgy indítod, hogy előtte az emulátort bezárod.A program kicsit bugos. Létrehoz maga mellé, azaz a játék mappájába két file-t x360ce.ini és a
xinput1_3.dll-t és egy mappát ide: c:\ProgramData\X360CE.
Ha valami beállítás nem jó, akkor szerintem töröld a két file-t és a mappát is és úgy futtasd újra az exe-t a játék mappájából, hogy az mindenből újat generáljon.Nekem G27 900fok mellett 24%-on van perpill az anti-dead zone. Itt már nem zavart, most léptem ki, talán még egy icipit lehetne növelni, majd megnézem. Sajnos így is minden autó automata és talán ami a legjobban zavaró, hogy erős autót nem lehet állóra fékezni, mert elkezd tolatni a fékezés végén, de sokkal jobb mint billel, amivel csak padlógáz van vagy semmi...
Azt írták repkedni is elég fincsi botkormánnyal, még nem próbáltam. (Ha egyszerre két cuccot kell emulálni az lehet picit szenvedősebb lesz.)
-
Rison77
senior tag
Valakinek sikerült továbbjutnia a trevoros heist-en? Michael-el megcsináltam a repülő iskolát (soha többet...) olvastam, hogy még elvileg franklinnel is el kell menni a lőtérre gyakorolni, elmentem kimaxoltam mindent, a vontatós küldik is kész vannak, semmi nincs a mapon a lester-franklin sorozaton kívül amit a tőzsde miatt legutoljára hagytam. Hívogatok mindenkit mindenkivel de semmi előrehaladás nincs, aludtam is már vagy 1 hetet, semmi, olvastam hogy lopni kell egy hummert és felhívni valamelyik jómadarat , mindhárommal loptam hummert, egyikük se kért belőle. -
törölt tag
olyanom nincs, passz, nem néztem
nekem xbox360 és l. rumble2 van, az xboxost használom a támogatás miatt, de nem ajánlom mert kőbalta szinten van az analóg precizitása
egyébként most a ledes(nem emlékszem a nevére) thrustmaster venném ha vennék pc-hez, bár valós tapasztalatom nincs vele szóval csak elvileg, ha az se jó akkor ps4
bár jönni fog a steam vezérlője idén hátha megmenti a pc-t -
atyuska
tag
válasz
RohamDroid #19510 üzenetére
Szerintem a sorozatban a legrosszabb az autós irányíthatóság, ez gagyi kategória. Minden más valóban lenyűgöző és csodálatos, de mivel ebben leginkább autózni kell....
-
Usery
tag
Sziasztok! Hogy online módban jól pénzt keresni, bármi módon?
-
Legelső heist amikor kék kocsival el kell vinni a faszit, visszahozni a terepjáróval, csak nekem fagy ki állandóan amikor már visszavittük?
-
törölt tag
Srácok véletlen benyomtam a frapsot miközben próbálgattam a játékot, egy közepes APU-n!
AMD A6 6400K APU. Hátha valakit érdekel, feldobtam YT-ra a videót, normál beálításal 720P-ben 25 fps, de fraps nélkül kicsit több is, itt az egy perces róla: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest