Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
A játék telepítő dvd ISO-k letölthetőek vagy letorrentezhetőek valahonnan?
A social club downloadere kb gigánként hibát észlel és leáll, majd újra kell indítani, ez így nagyon lassú lenne..."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Elfelejtettem reagálni, természetesen eredeti bolti verzióm van, de valaki, aki digitálisan vette meg igényt tartott a lemezekre, neki adtam el.
Tehát a kérdésem továbbra is: letölthetőek valahonnan az eredeti iso-k telepítéshez, vagy a rockstar szervereit kell használni?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Az eredeti DVD ISO-k letölthetőek-e valahonnan pl torrenten? Dobozost vettem, de a lemezeken már túladtam, és szívesebben telepíteném ISO-ból, mint a RS szervereiről, hely pedig van.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Puma K #23543 üzenetére
Köszi!
Single-ben bármikor meg lehet csinálni azt az iskolát? Abszolút nem játszom a single résszel, az elején megcsináltam néhány missiont és kb ennyi, talán 8%-nál lehetek.Eszembe jutott még valami: szoktam látni több embernél, hogy taktikus mozdulatokat végeznek a karakterrel akció közben (pl bukfenc, gurulás), de nem jöttem rá hogyan. Az oké, hogy magasabbról ugorva földet éréskor a space-t nyomva megcsinálja, de hogy instant hogyan kell, arra nem jöttem rá.
YM: Az appearance/skin beállításokra gondoltam én is, további lehetőség szerintem nincs.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz JackFeryll #23513 üzenetére
És a hőkövető rakétákat ki lehet cselezni valahogy? Mármint azon kívül, hogy próbálsz elmanőverezni előle, mert úgy igen nehéz.. Gondolok itt például ilyen kilőhető elterelő cuccra, vagy egyéb megoldásokra.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Létrehozáskor lehetett.
Helikoptert érdemes venni online-ban? Nagyjából tudom kezelni, de ha többet repkednék vele, biztos jobban menne, és heistekhez is jól jöhet. Bár ha a sajátomat töröm mindig össze, az kicsit költséges lesz.
Ha igen, melyiket? Buzzard? Hydra?
Esetleg repülőt? Bár azokkal gondban vagyok, helivel jobban elboldogulok.Insurgentből a gépágyúsat, vagy a másikat javallott venni? Vagy egyiket sem? Kuruma van már.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sűrű elfoglaltságaim miatt pár napja nem játszottam a játékkal, most szerettem volna, de úgy tűnik szivat. Ablakos módban indult el, mondom sebaj, néha így szokta, ALT+ENTER után jó lesz. Csak hogy ezúttal nem lett, nyomkodhattam akárhányszor, ablakos és ablakos között váltott úgy, hogy közben egy pillanatra elsötétült a monitor.
Becammogtam a grafikai beállításokhoz, ott fullscreen volt beállítva. Továbbá észrevettem, hogy felbontásnak 800x600 van megadva, de vajon miért, ha fhd-ban játszottam, mióta megjelent. Gondoltam sebaj, átállítom. Viszont nem engedi, hiába állítom be az 1920x1080-at, meg is kérdezi, hogy biztosan változtatni akarom-e, nyomom a space-t hogy igen, de visszaáll 800x600-ra.
A játékot újraindítottam, annyit romlott a helyzet, hogy ezúttal már valóban 800x600 az ablak mérete is, amiben fut, így azért elég vicces.Volt valakinek hasonló problémája, mit tudok ezzel kezdeni? Végre lenne egy kis időm játékra, nem szeretném hibakereséssel tölteni.
Mod: Érdekes, borderless windowed beállítást kiválasztva jó lett, fullhd-ba tette, és az ablak is eltűnt. Fullscreen-t visszaállítva megjelenik az ablak, és ismét leugrik 800x600-ra, pont fordítva működnek a beállítások?
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Dobozos verzió esetén hogy tudok másik loginnal belépni, ha korábban bepipáltam, hogy automatikusan jelentkezzen be? Hogyan tudom rávenni, hogy engedjen másik felhasználóval bejelentkezni? Ki kellene próbálnom valamit egy ismerősömnek.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Néhány fix embert keresek lehetőleg a huszonéves korosztályból, akikkel esténként megcsinálhatunk néhány Heist küldetést. Egyedül nem lehet, mert általában vagy retardáltakkal, vagy kezdőkkel dob össze, ritka a normális csapat. Már ha összedob, mert a várakozás általában hosszabb, mint az egész mission.
PH Crew szép és jó, de 4 nap alatt senki nem joinolt még onnan, hiába küldöm az inveket folyamatosan.
Most 2en szoktunk menni az egyik ph taggal, szükség lenne még másra is. Aki érdekel dobjon egy privit, vagy addoljon SC-ben: ScHuLcZ86"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz cyberkind #20829 üzenetére
Hát pedig az alap verda, a Zion sokkal jobban vezethető, irányítható, bár valóban nem gyorsul annyira, mint ez.
Lopott autóval egyébként mit kell csinálni, ha garázsba szeretném rakni és nem engedi a tracker miatt (NPC-seket sem), műhelybe kell vinnem?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz cyberkind #20802 üzenetére
Nyugtass meg, hogy ez a Kuruma tuning után jobb lesz, mert így alap állapotban borzasztó, kanyarodni sem lehet vele, mert kipörög.
HVY Insurgent-et szeretnék majd, de olyat még nem vehetek, még csak a PB-s Heist van kivégezve.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Ki melyik kocsit favorizálja, mit érdemes venni Online-ra?
Armored Kuruma Heist-re hasznos lehet, nem?
Zentorno tényleg olyan jó, vagy csak a kinézete miatt veszik sokan?
Esetleg Adder, Infernus vagy valami más?Ezen kívül továbbra is keresek embereket Heistre, hogy ne random legyen a fél csapat, akit érdekel addoljon: ScHuLcZ86
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Fix 3 embert keresek lehetőleg mikrofonnal Heist-re most, akit érdekel vegyen fel pls, vagy joinoljon a ph crew-n keresztül: ScHuLcZ86
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van valami mód a játékfájlok javítására az újratelepítésen kívül SC verziónál? Tegnap este Online küldetés végén befagyott, sem alt+tab sem ctrl+alt+del nem segített, resetelni kellett a gépet. Azóta most indítottam (volna) először, de az GTA5 logónál nem jut tovább, és a PlayGTA5.exe folyamat egyenletes 25%-on terheli a procit fix 14144 Kb memóriahasználattal percek óta, tehát nem történik semmi.
Ennyire megviselte az a tegnapi reset?
Cole86: az utóbbi 3-400 hsz kimaradt, elkeféltek valamit a tegnapi updateben? Másik gépen 1 órával ezelőtt ment ugyanezzel az accal, az akkor szedte le a tegnapi updatet.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz zsoltinnó #19459 üzenetére
Nem tudom hogy csinálja, mert azon a konfigon játszhatatlanul akad, amit írtam. Nem irattam ki az fps-t, de érzésre 10 körül lehet. Kell vele valamit mókolni azon kívül, hogy mindent grafikai beállítást lehúzott rajta és 800x600-ra tette?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Teljesen esélytelen, hogy egy ilyen konfigon full low beállításokkal elfusson a game mondjuk valami 1280x1024-es felbontáson?
C2D E8400
8GB DDR2 ram
HD 4890 1GBBnőmnek ilyen gépe van, és nagyon megtetszett neki a game, szeretne ő is játszani.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Az előrendelési bónusz mire elég, megér 2k-t vajon? Durván mennyi idő alatt lehet összeszedni ingame?
-
A_ScHuLcZ
addikt
SC login után felhasználóhoz kötött aktiváló kódot kér, szóval úgy tűnik a steam nem megkerülhető, furcsa is lett volna. Akkor vadászok tovább, ő pedig nem tudja csak így eladni, az összes játéka azon a fiókon van.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Hauptmann #17583 üzenetére
STEAM-nél ez így van, ez teljesen világos.
Viszont mi történik, ha megkapom az SC-s logint, azzal telepítem az installert, az installerrel pedig letöltöm a játékot? Úgy is használni fogja hozzá a steam-et? Nem látom a kapcsolódási pontot a 2 között.
(Neki értelemszerűen hasznája, mert steam-en vette meg, annak a downloaderével töltötte le, telepítette fel)"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
A_ScHuLcZ
addikt
Lehet megoldódik a dolog, ismerős megvette Steamesen, és nem jött be neki. Őt csak a multi érdekli, és azt mondta mindenki aknavetővel, rakétával kergeti a másikat, neki ez abszolút nem tetszik, már el is adja.
Ha elboltolnám vele, akkor hogy kerülhetne át hozzám teljesen? SC-s logint megadja, azt mondta ott a mail címet is át tudom írni, inkább a STEAM-es részét nem ismerem a dolognak, hogy ott mi lenne a teendő.Elegendő nekem az SC login? Abban biztos vagyok, hogy beaktivált steam-es játékot a saját steam-embe nem tudok átmozgatni, de ez igazából nem zavar, eddig is steam nélkülit keresgéltem.
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Rajtam kívül vár még valaki olcsó digitális változatra, ami nem szürkeboltból származik? (tehát nem G2A és hasonlók) Nuuvem-en figyelem folyamatosan, valami infót adhatnának, hogy lesz-e, nem lesz-e, egyáltalán érdemes-e várni rá..
Dobozosból ~14k-ért találtam legolcsóbban, de csak a doboz miatt nem szívesen fizetek ki +5k-t, ráadásul a dvd ISO-k is le vannak már szedve, lemezre sincs szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Kicsit megcsappantak a hsz-ek, gondolom sokaknak lejött/lefrissült a game.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Teszek egy próbát itt a sok letöltési hiba, SC szidás és torrentezés között.
Nuuvem-ről szerettem volna megvenni, de sajnos elfogyott, mire hazaértem. Van esetleg valami más, viszonylag olcsó alternatíva, vagy egyelőre a 13-14k az alja? 8500-at simán kiadtam volna érte (csak nem melóhelyről akartam intézni), de 14 ezret már soknak tartom érte, vagy eleve egy bármilyen játékért.
Gondolom nem egyedül járok ebben a cipőben, néhányan kérdezték már, de nem kaptak választ. Nekem nem SOS, tehát ha holnap vagy holnapután lesz meg, az sem gáz, de lehetőleg olcsón szeretnék hozzájutni, kiegészítők, dvd abszolút nem érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Sajnos nincs most időm visszaolvasni, látom nagyon pörögnek a hozzászólások.
Csak 1 gyors kérdésem lenne: különböznek-e valamiben a különböző helyekről beszerezhető változatok, vagy pontosan ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja multi terén a dobozos és a steames verzió is? Esetleg G2A és hasonló helyeken érdemes megnézni, vagy nem éri meg a rizikót. Jelenleg 576-nál találtam a legolcsóbban, 14k, ne is keresgéljek tovább, nem lesz ennél olcsóbb sehol?Esetleg érdemes lehet várni 1 kicsit, ha nem annyira türelmetlen az ember, előreláthatólag vajon mérséklődni fog a játék ára pár héten belül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest