Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Bocsi, majd legközelebb értőbben olvasok, most nem jött össze
Más:
PH-s crew-ból szoktatok fent lenni? Ez az egyik bajom az Online-nal, hogy csak az elsődleges crew-ból mutatja az embereket, így tök jó, hogy többnek is a tagja lehetek, de küldetésre nem tudom invitálni a többieket...Amúgy a sima missziókat én még nem untam meg, többféle taktikával lehet megoldani őket, így lehet találni változatosságot benne. Bár mi Kurumázó lámák vagyunk asszonnyal általában
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Puma K
nagyúr
A VAC ban csak Valve játékokra vonatkozik.
A Valve szerver böngészője Valve játékonként keres szervereket, ha te valamelyik játékban és valamelyik szerveren csalsz ami VAC védett, akkor ezekről a Valve szerverekről kapsz kitiltást.
Más játékkal nincs összefüggésben a VAC.
De azért csúnyán néz ki egy ilyen:
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Evome
senior tag
Probléma megoldva
leges legfrissebb Beta driver felrakva ami direkt erre lett kitalálva
Hátha segít ez az infó másnak isHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Itt a videóban az úriember szinte ugyan olyan gépen tolja de mégis ormótlanul nem történik semmi ha eléri a nagyobb sebességet
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Penge@Borisz
tag
Az égvilágon semmi. Egymást spannolják az emberek, kb, akkora a hiszti, mint Elvis idejében, amikor kiment a tini picsák közé a koncert után.
Szerintem kajak van olyan, aki piros betűs ünneppé tenné a premier dátumát. Érdekes pszichológiai élmény olvasgatni a topikot, az biztos.
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
htc07
addikt
ez csak egy játék, ezerszer le lett írva az is, hogy mikor lesz elérhető.
én is nagyon várom már, de ami itt folyik, már-már beteges szerintem.
csak nehogy infarktust kapjon valaki ha negyed kettőig nem tud belépni social clubra.
nem feltétlenül neked lett címezve, csak kitört belőlem.
-
őstag
Azt egyből eléred telefonnal az internetes oldalak között. Tőlem szerintem 400 dollárnál többet nem zsákmányoltak, annyira beleivódott a játékmenetbe, hogy mindig toljam a bankba a zsetont.
Mondjuk most az ajándék pénz miatt fura is lesz, hogy nem kell apránként gyűjtögetni normális lakásra, meg egy közepes kocsira, azért anno munka mellett elment 1-2 hét, mire meglettekIgaz én csak a coop küldetéseket nyomtam, konzolszűz voltam, így a DM és társai nem hiányoztak fakézzel, lehet azok jobban fizettek volna.
Bár a DM most se mozgat meg, max ha lesznek beteg pályák, race-nél is inkább a hülyülős rész fog megfogni, anno MTA:SA-val elég sok race-t nyomtam mindenféle kreált pályánJobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
őstag
Nem rémlik már, hogy olyankor mindet eldobja-e (eladtam a ps3-at 1 éve), vagy csak egy részét, de bankolni pár másodperc az okostelefonnal, így nem érdemes kockáztatni.
Legjobban engem az idegesített, hogy volt olyan szerver, ahol az autószerelőtől nem tudtál kijönni, mert a szembe tetőn ott lesett a dzsoni egy rpg-vel, még irányítani se tudtad a kocsit, már kilőtte. Persze ilyenkor ő fizette, de egy idő után azért idegesítő a nagy mennyiségű hímvessző.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
-
spanglee001
addikt
[leirás]
nem
csak ha online mész, a térképen ott van a többi online ember elvileg fehérrel jelezve, na ők aztán lerabolhatnak
ezért is írtam aki konzolon benne van és pc-n is megveszi jó lenne együtt nyomni vele, mert ő már képben van.
aztán nem tudom hogy a bónusz zseton, zsebbe vagy bankba jön e, hogy lehet betenni stb.[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
gyimger
őstag
-
gyimger
őstag
Múlt héten lettem hét és fél.
Spoiler teszt:
"I hear Stockholm syndrome is very nice this time of year..." [ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
addikt
Csak hogy még kellemesebben csalódjál, a nevem melletti szám nem az aktuális éveim számára utal, hanem egy másik jeles dátumra, a többi meg csak egyszerű matek.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
DokiBaxxi
őstag
"ők inkább youtube meg twitchet néznek mert nem szeretnek olvasva tájékozódni"
Vagy csak (mint ahogy én is) megunták a napi 100 bullsh*t és 20 hasznos hsz.-t. (Félreértés ne essék ezt átlagban mondom nem rád/miattad).
Amúgy én 17, nemsokára 18
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
törölt tag
Ilyeneket sajnos nem nagyon szokta lekommunikálni a rockstar, de eddigi megjelenések játszhatóak voltak éjféltől. DE akkor nem volt ilyen nagy méret, nameg én dobozosról beszélek. első megjelenés estéjén CluthDawn (rem jól írtam ) sorba állt a játékért, és meg is kapta. Én meg jutubon néztem valami magyar bolt livestream játékát. Ezekszerint akkor digitálisan miért ne lenne elérhető? egy kattintásba kerülne nekik hogy elérhetővé tegyék.
-
nagyúr
nem tudni. a q6600 4 fizikai mag, az i3 2 mag+ht. hogya ht mikrolagot fog-e okozni, az jó kérdés, a rage aktuális generációjával még nem adtak ki címet. talán nem. jövő héten megtudod, stay tuned.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
spanglee001
addikt
ahol a spray-det felfújod a falra játékban, lenne igazán jó a zene streaming
pedig jó az ipon, gyors és olcsó, 14 napon belül visszaveszik ahogy kell, csak a garanciáztatás tart hónapokig, aztán visszajön, hogy hibamentes pedig ugyanugy sz@r több konfigban is a cucc ha nemfontos a gari akkor ipon a legjobb, 1x 14napon belül cseréltek egy alalplapot nekem az jó, az ssd-m 1 hónapja ottvan a ramom másfél hónap után jöt viszza, hogy jó aztán kiderült, hogy mégsem az lehet megint időt húzni
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Honzi
senior tag
-
-
Đusty
addikt
Most tervezem megvenni steam-en mert, hogy 2015-ben nekem egyfolytában pörögjön egy dvd a meghajtóban miközben játszom az nonszensz. Van fiókom most még tudom az elérését Sőt attól félek több is volt már ebből kavalkád, de a másik elérését már tényleg nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Ez oylan dolog, hogy ha a Steamtól származik közvetlen, akkor a legminimálisabb az esélye, hogy bármi gond is legyen vele.
MOndjuk én csak egy Darkness 2-vel szívtam emg egyszer szerencsére ott csak annyi volt, hogy eltűnt egyik napról a másikra a játékaim közül, de aztán support vissza is adta, de ettől függetlenül is jobb a tuti.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
ferensz
senior tag
Nem lehet karakterkinézetet változtatni, illetve technikailag megvalósítható lenne, mert karácsonykor át lehetett szabni a meglévőt egy alkalommal, de egyébként normal körülmények között nem lehet. A másik kérdésre pedig itt van ez.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Dyingsoul
veterán
Úgy érted posta pont?
Hát nem tudom mit csináljak, mondjam vissza az 576-os rendelést? Nekem tényleg kéne a poszter mert a szobám fala is tele van aggatva de csak a kedvenc játékaimmal amiknek tényleg jól néz ki a posztere szóval nekem fontos lenne.
Azt meg pláne nem látom itt hogy hogy lenne ez ingyen posta?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Scholes9
nagyúr
Napokkal előtte lesz, szal az én 10 megás netemmel is lefog jönni launchra 😊
csaba951: Sztem alap h aprón csak olyantól vásárolok akinek sok pozitív visszajelzése van, sajna én is megtanultam a saját karomon h csak így szabad eljárni különben ráfázik az ember.
Honzi: Ha valóban megjelenik 14-én akkor kb 1,5 hét Max es elérhető lesz az elotoltes.[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
csaba951
veterán
Előtöltés Steam-re és Rockstar Warehouse-ra is konkrétan vállalva van.
A többi digitális példánynál is ott van a termék adatlapján, hogy előtölthető lesz. Viszont ugyanitt gondosan ki van szedve a mondatból, hogy a Rockstar Warehouse-ból. Szóval ezeknél érdekes lesz, hogy honnan is lehet majd előtölteni/letölteni.
Apróról -az 5 €-s alapár csökkentés, és a forint erősödése miatt- nemsokára be lehet majd szerezni a bolt (nem Steam-es!) dobozos ár alatt is. És jelenleg még több bónusz is jár hozzá. Viszont nagyon meg kell nézni, hogy kitől veszi az ember! Olyantól érdemes vásárolni akinek már nagyon sok piros pontja (pozitív értékelése) van!
Vagy csak simán megveszi az ember Steam-en Market/CS:GO/Dota 2 pénzből!
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Napokkal előbb lesz előtöltés, már régen bejelentették ezt. Annyi eszük azért volt, hogy mi lenne ha mindenki egyszerre esne neki egy ekkora játék letltésének.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
törölt tag
Én játszottam a hardline betával is, meg ugye a GTA V-vel is és azt kell mondjam a hardline egy rossz vicc a GTA-ban rejlő lehetőségekhez képest. Az eddigi leírtak alapján a Heists DLC többet fog tudni mint az a játék.
A PC-seknek üzenem, meg akik még nem játszottak vele, hogy készüljetek fel, a repülős iskolák, repülős küldik ugyan olyan iszonyat szívás és idegesítőek mint a San Andreasba voltak
-
cyberkind
félisten
Igen, ahhoz hogy megkapj minden tuningot 40 versenyt kell nyerned, de valami szinthez van kötve, mint az armor.
Viszont nyerni ha sima standard futam van nehéz, kilöknek, szándékoltan szórakoznak, a Gta módban pedig van fegyver, az maga a halál, és a versenyek annyira nem fizetnek jól.
Sok verseny van, nagy részük a Rockstar által készített pályák, de van egy jó pár ami egyedi de a Rockstar jóváhagyta, viszont a teljesen egyedi pályák rohadt jók, én imádom, be is dobtam vagy 500-at a 9000-ből.
A lényege az, ami sárga színű, azt te raktad be magadnak, a kék elvileg Rockstar-os, a fehér meg jóváhagyott, valami ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kutya topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest